מזמן לא היה...

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifמזמן לא היה...

השאלון-שאינלו-שם-
שיר השבוע של שייגעצ: שיר השבוע לא-של-שייגעצ: קליפ השבוע: אלבום השבוע: להקת השבוע: סרט השבוע: אירוע השבוע: באסת השבוע: סתם משו שבאלכם להגיד: תמונת השבוע: תהנו נשמות
המדגישומטיק

B a m b o o k

New member
רווווו

שיר השבוע של שייגעצ: לקפץץץ שיר השבוע לא-של-שייגעצ: אקדח-אביתר בנאי קליפ השבוע: אין
אלבום השבוע: שילה פרבר-תתנהגי יפה להקת השבוע: מוניקה סרט השבוע: חלון סודי
אירוע השבוע: אממ אין באסת השבוע: מבחן במתמטיקה והלימוד אליו סתם משו שבאלכם להגיד: אני עומדת להיות חולה! תמונת השבוע:

dairy milk

New member
השאלון שאין לו שם ../images/Emo6.gif ../images/Emo220.gif

שיר השבוע של שייגעצ: אין לי אוויר
שיר השבוע לא-של-שייגעצ: ילד לפעמים - אפרת גוש ויוני בלוך.
קליפ השבוע: כל כך הקליפ החדש של מאור כהן!
אלבום השבוע: אין =)
להקת השבוע: יש זמר השבוע, יוניבלוך
סרט השבוע: אין
אירוע השבוע: אין
באסת השבוע: וול, כלמיני דברים
סתם משו שבאלכם להגיד: גררר יוניבלוך
תמונת השבוע:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifחחח היה עלזה דיון כבר..

ישלך רעיון לשם?
שיר השבוע של שייגעצ:"המילים הכי יפות" ו"אלוף בלפשל"
שיר השבוע לא-של-שייגעצ:ממממ... Billy Talent - Surrender Billy Talent - Try Honesty billy talent - nothing to lose Billy Talent - Pins And Needles Billy Talent - River Below Finch - Letters To You razorlight-i_cant_stop_this_feeling_ive_got The All-American Rejects - Straightjacket Feeling החלונות הגבוהים - התשמע קולי ועוד...
קליפ השבוע:billy talent - nothing to lose
אלבום השבוע:אין
להקת השבוע:billy talent
סרט השבוע:"מישהו לרוץ איתו"
אירוע השבוע:מממ.. הי! ישלי! אבל זה לא לפה
טוב אני אכתוב משו אחר..קיבלתי 83 בפסיכו' ובספרות, 100 בספרות [היו שני מבחנים] 82 בלשון...ממ..לאוכרת מה עוד :] אה ולמדתי לכתוב "גלי" ברוסית :]]
באסת השבוע:נממממ..מבחן בתנ"ך-מחר
סתם משו שבאלכם להגיד:אתם חצילים אש במזדה שש!!!@#@! נהנהנהנהנהנה XDXD גרי מנדלבאום-אליל מין!
נינינייניני.
תמונת השבוענו, נגיד.

animal bar

New member
תשובות וכאלה...P:

שיר השבוע של שייגעצ:אבא עורך דין... שיר השבוע לא-של-שייגעצ:סנואו ((היי הו))... קליפ השבוע:המילים הכי יפות... אלבום השבוע:סטדיום ארקדיום... להקת השבוע:רד הוט צ'ילי פפרז...[מצטערת רד הוט צ'ילי פפרז הם חיי...:)] סרט השבוע:אעע...מותק הילד השתגע??... אירוע השבוע:אני מקבלת 0 עגול בבוחן בספרות... באסת השבוע:לא ראיתי עוד את הקליפ של סנואו... סתם משו שבאלכם להגיד:זה נחמד להיות חשוב אבל זה חשוב להיות נחמד...:) תמונת השבוע:
מספיק תמונה בשבילי...P:

Hezi The One

New member
אואואווווווווו

שיר השבוע של שייגעצ:קשה לי לחשוב
שיר השבוע לא-של-שייגעצ:Cascada - Everytime We Touch קליפ השבוע:המילים הכי יפות (חפרו עם זה ב24) אלבום השבוע:להפסיק לאכול עוגותD: סתם מה אין אותו עוד להקת השבוע:אתניקס סרט השבוע:לוידע מה אירוע השבוע:אין! באסת השבוע:מתמטיקה סתם משו שבאלכם להגיד:הפרח בגניD: תמונת השבוע:אין כח

ססילייה

New member
הולי קראפ!

שיר השבוע של שייגעצ:המילים הכי יפות
שיר השבוע לא-של-שייגעצ: Alanis Morrisette - Ironic קליפ השבוע: שילה פרבר-איזה זהב אלבום השבוע:שילה פרבר-תתנהי יפה להקת השבוע: שייגעצ D: סרט השבוע: אין.אבל סדרת השבוע!מחשבות פליליות (טוב נו.רק כי מת'יו גריי גובלר שם.
) אירוע השבוע: אולי חמישי שישי שבת אצל אביק
באסת השבוע: דניאל. סתם משו שבאלכם להגיד: איף יור אימו אנד יו נו איט קוט יור ריסק! תמונת השבוע:

../images/Emo72.gif אולסטר גולדסטאר ונובלס

שיר השבוע של שייגעצ: אוי ואבוי, קשה לי לחשוב שיר השבוע לא-של-שייגעצ: גג-הג'ירפות קליפ השבוע: - אלבום השבוע: גג, משקאות להקת השבוע: קרן פלס, הג'ירפות סרט השבוע: - אירוע השבוע: - באסת השבוע: - סתם משו שבאלכם להגיד: אסוכנות אולסטאר וגולדסטאר בע"מ תמונת השבוע:

AvtipuS

New member
טוטו לוטו חצילים

שיר השבוע של שייגעצ: שחק את המשחק. שיר השבוע לא-של-שייגעצ: החברים של נטאשה-נרקומנים. קליפ השבוע: המילים הכי יפות. אלבום השבוע: החברים של נטאשה-רדיו בלה בלה. להקת השבוע: החברים של נטאשה
. סרט השבוע: אין. אירוע השבוע: לא ידוע. באסת השבוע: כנ"ל. סתם משו שבאלכם להגיד: בלי רשימה ארוכה של קניות אל תצא לסופרמרקט הגדול של החיים כי אי אפשר בלי. תמונת השבוע: כי רק בארה"ב גם להן מגיעה אנדרטה. (אני צילמתי)

עדי D

New member
עונה..להלהלה..

שיר השבוע של שייגעצ: המילים הכי יפותD:: שיר השבוע לא-של-שייגעצ: גג- הג'ירפות קליפ השבוע: המילים הכי יפות?D:: אלבום השבוע: - להקת השבוע: שייגעצ ? D: נו זה דורש. סרט השבוע: אפקט הפרפר.. היה לפני כמה ימים:) אירוע השבוע: בן דוד שלי התחתן..ויי.. באסת השבוע: מבחן בשחיה:| [מיי לא יודעתת לשחותתת מיייי?]. סתם משו שבאלכם להגיד:- תמונת השבוע: מי שמןןן.

למעלה