מיש לא עונה מקבל מכות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif מיש לא עונה מקבל מכות../images/Emo79.gif

שיר חרישה של קרי-
שיר חרישה לא של קרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- מדגישוקקי

symptoms

New member
היות ואני נגד אלימות

שיר חרישה של קרי-שניה, ידעתי פעם מה זה היה, lessons learned שיר חרישה לא של קרי- כל שאר קטגוריות השירים יאלצו להישאר ריקות אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- דילן: "את יודעת מתי באמת שמתי לב שאת חסרה?" אני: "מתי?" דילן: "אתמול כשהייתי צריכה אייקון במסנג'ר ולא היה מי שיביא לי" מקסים
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- ארץ פלאות קשוחה, ספר מוזר במקצת. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-סטארגייט אטלנטיס מדד טמפרטורות: היה חם או קר-היה נעים, אבל הייתי רוב השבוע במזגן. משהו טוב שאכלתם השבוע- פסטה עם פטריות שהכנתי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-איזה, אני עדיין מנסה להשלים את מה שלא הספקתי משבוע שעבר. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ביצת עין זה סוג של חביתה, גם שקשוקה זה סוג של חביתה איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מסר לאומה-סוף סוף חזר לי המחשב תמונת השבוע שלכם-|חושב|החלטתי לחפש בסל מחזור וזה מה שמצאתי ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 2.5 אני רוצה חופש
לאב יו אול
רעות

אני

שיר חרישה של קרי-טוויסטד
שיר חרישה לא של קרי- וואט אייד גיב-שוגרלנד,איי לאב יו-מרטינה מקברייד
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- על שחר צוברי משהו
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-CSI
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-חםחם
משהו טוב שאכלתם השבוע-ספגטי
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אמ אני זוכרת רק קטע מהיום,בשיעור ספרות אז מי שישבתי לידו,הוא קשקש עלי עם טוש ,וזהו נמאס לי כל הזמן הוא עושה את זה
אז רציתי לשטוף[לא היה משהו יותר טוב לעשות וישבנו הכי מאחורה]אז הוצאתי דיאורדורנט כזה[לא ספריי
הרול הזה],ממש אלכוהולי ,אתם רק מריחים את זה אתם משתכרים,אז לקחתי טישו שמתי על היד ושפשפתי,והיה ריח מזה חריף ,הוא לקח את זה ואמר "מה זה את מחביאה אלכוהול לא בתיק" אוקיי אחרי שזה לא עבד הוצאתי עוד דאורדורונט כזה חחח וזה דווקא עבד! ויצא הכתם,בינתיים איזה ריח עשינו מאחורה,ואז הוא אמר:"כמה יש לך!" אמרתי"יש לי עוד אחד,ספריי.רוצה?" והוא כזה:"כן כן כן!" וחחחחחח ממש מה עשינו שם מאחורה,התחילו להתלונן כבר. אחרי כמה דקות שהפסקנו,פתאום התחיל להיות ריח כזה מזה מוזר,ואני"ואו מה זה,ריח חדש
" ואז התחילו לצעוק עלינו מה עשינו מה עשינו.חחח כל הקטע היה קורע לא הפסקתי לצחוק.
איש השבוע שלכם בפורום- דילן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-אין לי שמץ
מסר לאומה-אני עייפה|מפהק|
תמונת השבוע שלכם-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7

למעלה