מממווווזזזייייקקקהההההההההה

מילי17

New member
../images/Emo79.gifמממווווזזזייייקקקהההההההההה../images/Emo79.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:
השיר עם הזכרונות הכי טובים:
שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:
שיר שעושה לי כאב ראש:
הזמר עם הקול הכי מלטף:
הזמרת עם הקול הכי מלטף:
הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:
הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:
כלי הנגינה הכי שווה:
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:
מוזיקה שנותנת לי כוח:
אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:
אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:
מוזיקה או מוסיקה?
מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:
על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:
תחנת הרדיו המועדפת:
הדיסק הראשון שקניתי:
הדיסק הבא שאקנה:
כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:
הדיסק הכי חרוש שלי:
הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:
מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:
ווליום: גבוה או נמוך?
אקולייזר: פשוט או משוכלל?
מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?
המוזיקה הכי ישראלית שיש:
מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ:
המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:
הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:
הכי כיף לרקוד:
הכי כיף מסביב למדורה:
לשיר או להקשיב?
השיר הכי מעפן מהאייטיז:
השיר הכי שולט מהאייטיז:
השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:
הדיסק האחרון שקיבלתי:
מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?
רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? ק
אברים: כן או לא?
זמרים,זמרות או להקות?
זייפנים: לשיר או לשתוק?
גולשים בפורום מוזיקה נוסף?
שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?
ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:
שיר יומולדת מנצח:
השיר עם המלים הכי דביליות:
רוק: בריטי או אמריקאי?
הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:
השיר שאמא שלך הכי אוהבת:
כשאני במקלחת אני שר:
כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?
קלטות: כן או לא ?
מוזיקה ששומעים באוטו:
הסרט עם המוזיקה הכי שווה:
לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו?
שיר שיתנגן בדרך לחופה: בעז"ה כן..
שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: וכמה שאלות מקוריות
איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה?
מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם?
איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם?

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאי עניתי על הכל...

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:הוא/איזבו ושוטי הנבואה!
השיר עם הזכרונות הכי טובים:יש המון כאלה
שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:מזרחית בעיקר
שיר שעושה לי כאב ראש:מקרנה
הזמר עם הקול הכי מלטף:אביתר בנאי
הזמרת עם הקול הכי מלטף:דנה ברגר
הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:כל זמר מזרחי בשקל תשעים שמחליט להוציא דיסק
הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:נינט!
כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה או תופים - נממ נלך על גיטרה
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק
מוזיקה שנותנת לי כוח:רוק
אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רוק
אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:רוק
מוזיקה או מוסיקה?מוסיקה!
מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:מפלצות התהילה/משינה
על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:רועשת
תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ
הדיסק הראשון שקניתי:וואי אני ממש לא זוכרת
הדיסק הבא שאקנה:יש המון בתכנון
כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:משינה
הדיסק הכי חרוש שלי:אהמ כרגע תוך כדי תנועה
הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:שמעתי שיר אחד וקניתי דיסק והתברר שהוא חרא של דיסק
מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:היפ הופ
ווליום: גבוה או נמוך?גבוה
אקולייזר: פשוט או משוכלל?משוכלל
מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים
המוזיקה הכי ישראלית שיש:רוק
מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ:ענא ערף
המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:הא?!?טוב נו אני אוהבת צבע כחול
הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:מכונת הזמן/משינה
הכי כיף לרקוד:בחתונות?!?פוגו
הכי כיף מסביב למדורה:לעשות כיבוי צופים
לשיר או להקשיב?להקשיב
השיר הכי מעפן מהאייטיז:ג'נט ג'קסון והקליפים שלה
השיר הכי שולט מהאייטיז:ענא ערף יש המון
השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:משו מזרחי מן הסתם
הדיסק האחרון שקיבלתי:מופע הארנבות של ד"ר קספר בלייב
מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?מילים ולחן
רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?פרטים על היוצרים והיצירה
קאברים: כן או לא?תלוי איזה שירים ומי מבצע אותם
זמרים,זמרות או להקות?להקות
זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק
גולשים בפורום מוזיקה נוסף?קוראת ברוק ישראלי/ערן צור/בית הבובות
שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא
ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:אהמ כרגע הופעה של דנה ברגר מתאימה לי
שיר יומולדת מנצח:איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?!?
השיר עם המלים הכי דביליות:בוביבוביבובי בינבה בובי בינבה ופונפון!
רוק: בריטי או אמריקאי?אמריקאי
הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:גילי וגלית?!?שרהלה שרון?!?פאק יש המון
השיר שאמא שלך הכי אוהבת:בא והולך/דנה ברגר
כשאני במקלחת אני שר:אני בעיקר שותקת
כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?בשקט
קלטות: כן או לא ?כן בעיקר לאספנות
מוזיקה ששומעים באוטו:בטח
הסרט עם המוזיקה הכי שווה:ספרות זולה?!?
לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו?הכל התחיל בנאצר/משינה
שיר שיתנגן בדרך לחופה: בעז"ה כן..- ערב ב' כסלו/ערן צור
שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:לא יודעת יש המון
וכמה שאלות מקוריות איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה?שוחטת עופות?!?
מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם?שלומי ברכה
איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם?מוש השור!

התחמקות מלסדר...../images/Emo9.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: הראשון שקופץ לראש - אגדה מוזרה/ כנסיית השכל השיר עם הזכרונות הכי טובים: ליפול שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: אין משהו ספציפי...פשוט כשיש שיר שאני לא אוהבת אני מעבירה...
שיר שעושה לי כאב ראש: נו...מיל, את חיברת את זה?
הזמר עם הקול הכי מלטף: עברי אולי... הזמרת עם הקול הכי מלטף: המ.. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: חחח אני מתחילה להצטער שאני עונה על זה
הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הו, סוף סוף שאלה לעניין
אמ..תופים זה טוף
וגם גיטרה
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רקו ישראלי מוזיקה שנותנת לי כוח: כל מיני אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: מניחה שרוק (או משהו שמתיימר להיות כזה
) אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: ^ מוזיקה או מוסיקה? לא משנה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: תלוי במצב רוח על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: הכל תחנת הרדיו המועדפת: מיל, כבר דנו על זה שאני לא שומעת רדיו
הדיסק הראשון שקניתי: הו..לא זוכרת... הדיסק הבא שאקנה: או שילה, או אביב, או דנה...תלוי מה אראה קודם כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: בתקופה הזו - שילה, כנסיית השכל, בוב מארלי הדיסק הכי חרוש שלי: משהו של היהודים
הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא היית כזו מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין מוזיקה שאני מתביישת בה... ווליום: גבוה או נמוך? באמצע אקולייזר: פשוט או משוכלל? אין לי מושג מה זה, אז כנראה שפשוט מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים המוזיקה הכי ישראלית שיש: אריק אינשטיין מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: ג'מייקה
המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: כל הצבעים הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: דנה! היא חורף כזו...
הכי כיף לרקוד: כמעט ולא רוקדת, אז אין משהו מסויים...פשוט הכל הכי כיף מסביב למדורה: רגאיי לשיר או להקשיב? להקשיב בעיקר השיר הכי מעפן מהאייטיז: חחחחחחחחחחחחח יש לי אחד בראש, אבל אני ממש לא יודעת איך קוראים לו, או של מי הוא
השיר הכי שולט מהאייטיז: אין לי השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שירים שלא אוהבים או כאלו עם אוצר מילים מועט
הדיסק האחרון שקיבלתי: שילה
מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב. אבל לדעת על היוצרים זה גם נחמד קאברים: כן או לא? בכיף זמרים,זמרות או להקות? להקות זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר, בטח לשיר
גולשים בפורום מוזיקה נוסף? כן שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: של המכשפות
שיר יומולדת מנצח: "היום יום הולדת..." השיר עם המלים הכי דביליות: "זיווה"
רוק: בריטי או אמריקאי? לא מבדילה הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כל מיני.. כשאני במקלחת אני שר: לא שרה כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? חחח ברחוב אני בכלל לא שרה. לא כדאי
קלטות: כן או לא ? אפשרי מוזיקה ששומעים באוטו: הו, הרבה! יש לנו באוטו יחסית הרבה דיסקים...
הסרט עם המוזיקה הכי שווה: לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? תמיד יש שאלות כאלו - על מוזיקה במוות, בהלוויה, בחתונה, בלידה...אף פעם אין לי תשובות לשאלות האלו...מה שיוצא-אני מרוצה (אני חשובת
) שיר שיתנגן בדרך לחופה: ^ שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: היהודים-לייב, שילה, ועוד אחד עם כל מיני אין לי תשובות לשאלות המקוריות, אז אני אוותר עליהן..

nemetz

New member
שלא יראה כאילו נעמלתי לגמרי...../images/Emo45.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: המון שירים קופצים לראש.. איך אפשר לבחור??! השיר עם הזכרונות הכי טובים: "פשוט להיות" (איך לא?), אבל גם "מה הפרח" של קורין אלאל ו"mary jane" של אלניס מוריסט שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: "תתנו לוצ'אנס" של מה קשור (והמון זמן לא שמעתי אותו ברדיו!! כל הכבוד!) שיר שעושה לי כאב ראש: שירים של קולדפליי.. הזמר עם הקול הכי מלטף: ערן צור הזמרת עם הקול הכי מלטף: ביורק הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: יש המוווון: פיפטי סנט (אפשר לקרוא לזה זמר?), אייל גולן (אימת הניינטיז) ועוד מלא.. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מאיה בוסקילה! דפנטלי כלי הנגינה הכי שווה: חמת חלילים הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק מוזיקה שנותנת לי כוח: אממממ מה הכוונה? אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגן מוסיקה קלאסית (פסנתר) וקצת שירים שאני אוהב על גיטרה אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לאידע.. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה!! מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: פופ אלטרנטיבי על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת תחנת הרדיו המועדפת: מתבייש להודות, אבל חלחלצ הדיסק הראשון שקניתי: "האסוף הכפול" של המכשפות הדיסק הבא שאקנה: יש רשימה ענקית ואני עדיין מתלבט. כנראה שאת שילה פרבר החדש (כשהוא יצא) כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוסיקה? הדיסק הכי חרוש שלי: "דנה ברגר" - "דנה ברגר". רק "נוורמיינד" של נירוונה מתחרה עם זה.. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אין. כל דיסק שאני קונה זה כי אני יודע שאני אוהב אותו (ואחרי שהורדתי חלק באימיול...) מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: שרונה ודניאלה פיק
ווליום: גבוה או נמוך? באמצע אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? באוזניות המוזיקה הכי ישראלית שיש: חווה אלברשטיין מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: אין דבר כזה "הכי איכותית" המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: ירוק לימון הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: אסף אמדורסקי, דנה ברגר, רונה קינן, ביורק, רדיוהד, פיונה אפל, עברי לידר, מאסיב אטאק הכי כיף לרקוד: מדונה (כן כן, כל אחד והסטיות שלו) הכי כיף מסביב למדורה: שירים של ברוס ספריגסטין, לו ריד.. לשיר או להקשיב? תלוי מתי השיר הכי מעפן מהאייטיז: היו כ"כ הרבה שממש קשה לבחור.. בטוח משהו של דוראן דוראן!! השיר הכי שולט מהאייטיז: "סוויט דרימז אר מייד אוף דיס" (אנני לנקוס המלכה) השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: משהו שגלגלצ טוחנים הדיסק האחרון שקיבלתי: "מלטף ומשקר" - עברי לידר מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? הלחן, בגלל זה קוראים לזה "מוסיקה" רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים קאברים: כן או לא? כן, אבל זה תלוי זמרים,זמרות או להקות? זמרות
זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק!! גולשים בפורום מוזיקה נוסף? כן שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: נירוונה, "ליל המכשפות", ביורק מופיע בארץ ב- 95'.. שיר יומולדת מנצח: "היום יומולדת" מן הסתם השיר עם המלים הכי דביליות: מקרנה? רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי
הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג, יש בכלל שאלה? השיר שאמא שלך הכי אוהבת: האמת שאני לא יודע כשאני במקלחת אני שר: איגי וקסמן כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בלב קלטות: כן או לא ? נוסטלגיה מוזיקה ששומעים באוטו: בהחלט הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אודיסאה בחלל לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? מירי מסיקה!! שיר שיתנגן בדרך לחופה: לא תהיה חופה שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: מה?! רק שלושה??! אין מצב! עשרה דיסקים לקחת לאי בודד: דנה ברגר- "דנה ברגר", ברי סחרוף- "סימנים של חולשה", מאסיב אטאק- "מזאניין", ביורק- "הומוג'ניק", רדיוהד- "אוקיי קומפיוטר", אלניס מוריסט- "ג'אגד ליטל פיל", קורין אלאל- "זן נדיר", נירוונה- "נוורמיינד", דה דורז- "LA וומן", פטי סמית- "הורסז" וכמה שאלות מקוריות איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? מוכרת בTNT מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? אמממ.. אני מניח שערן צור איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם? בינבה!!

איי איי איי.

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: נאמנות ותשוקה
השיר עם הזכרונות הכי טובים: ואולי של עברי לידר, בגלל ולמרות.
שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: בצבא לומדים להעריך כל מוזיקה, אפילו מזרחית מבחילה
שיר שעושה לי כאב ראש: בטח מטאל עצבני כזה, פנתרה.
הזמר עם הקול הכי מלטף: עברי לידר, דניאל סלומון
הזמרת עם הקול הכי מלטף: אפרת גוש, דנה עדיני
הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אביב גפן, ללא ספק.
הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני.
כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה, אויש הבנליות
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ישראלי. פחות ידוע יותר טוב.
מוזיקה שנותנת לי כוח: אלג'יר. דנה ברגר.אלניס מוריסט, סקאנקאננסי
אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: מה שיצא ויעשה לי טוב.
אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: שנכנסת פנימה ועושה צמרמורות
מוזיקה או מוסיקה?
מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אלג'יר בלווי מבוגר.
על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: מה שבא במצב רוח.
תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ ו88.
הדיסק הראשון שקניתי: מציאות נפרדת.
הדיסק הבא שאקנה: רכבות והשנים היפות של גבריאל- גבריאל בלחסן. ואולי את הדיסק של יציאת חירום.
כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הקול השבור של אביב גדג'.
הדיסק הכי חרוש שלי: נראה לי שמטרופולין
הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא זכורה לי טעות מצערת.
מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: קלי קלרקסון.
ווליום: גבוה או נמוך? נורמלי.
אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט
מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? עדיף רמקולים.
המוזיקה הכי ישראלית שיש: שילובים בלתי אפשריים על טהרת השפה העברית.
מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: רגאיי זאת מוזיקת מלכים.
המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור עם נצנצים.
הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: עברי לידר ואביתר בנאי. לפעמים גם גלגלצ
הכי כיף לרקוד: אינפקטד משרום, עופר ניסים וכל החבר'ה.
הכי כיף מסביב למדורה: שירי גיטרה כאלה. יש רשימה.
לשיר או להקשיב? להקשיב, לחשוב, להבין.
השיר הכי מעפן מהאייטיז: כל האייטיז בערך.
השיר הכי שולט מהאייטיז: אין לי שמץ.
השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: my hamp של בלאק אייד פייז
הדיסק האחרון שקיבלתי: אוסף של ה20 הכי טובים של דיסני, מכבדי.
מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים, מילים, מילים.
רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לפעמים ככה ולפעמים ככה.
ק אברים: כן או לא? אם זה לא הופך ללהיט מסיבות מטומטם אז כן.
זמרים,זמרות או להקות? כל כך משתנה.
זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק ומהר.
גולשים בפורום מוזיקה נוסף? היהודים, מטרופולין ומשוטטים בעוד כמה
שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? כשיש מצב רוח.
ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: היהודים בבארבי ולהבין קצת יותר לאיזה מקדש הגעתי בהשקה המחודשת של נאמנות ותשוקה.
שיר יומולדת מנצח: איפה העוגה.
השיר עם המלים הכי דביליות: תנו לו צ'אנס.
רוק: בריטי או אמריקאי? ישראלי
הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: נראה לי שפינג פונג
השיר שאמא שלך הכי אוהבת: עונות של אביב גפן וכל מיני מירי מסיקה. גם פעמוני המאה של אלג'יר, הזויה.
כשאני במקלחת אני שר: את השירים שכתובים במקלחות אצלנו בבסיס.
כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שששש.בשקט.
קלטות: כן או לא ? לא, חלאס, נגמר
מוזיקה ששומעים באוטו: גלגלצ או מטרופולין
הסרט עם המוזיקה הכי שווה: ברור ש"קיל ביל"
לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? את זיקוקים של אלג'יר ואת תלמי אליהו של גבריאל בלחסן
שיר שיתנגן בדרך לחופה: בעז"ה כן.. הזמנה לחתונה- אורי בנאי
שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: אוספים, שכוללים הכל ביחד.
וכמה שאלות מקוריות איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? שתלך למכור בגדי ים.
מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? איפ. כל כך המון.
איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם? רכבת ההפתעות ורחוב סומסום.
יואו, היה מוי כיף.

אניייי../images/Emo205.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: יש כמהההה אחד מהם זה העמותה לחקר התמותה\משינה השיר עם הזכרונות הכי טובים: מה שעובר עליי\ איפה הילד. שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:שירים מפגרים של הישראלים. שיר שעושה לי כאב ראש: ^ הזמר עם הקול הכי מלטף: ירמי קפלן הזמרות עם הקול הכי מלטף: דנה ואיגי
הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: אבי ביטר
הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: המממ כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק ישראלי מוזיקה שנותנת לי כוח: רוק ישראלי אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגנת מוזיקה מכל מיני סוגים.. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: ^ מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: בלוז וג'אז על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה תחנת הרדיו המועדפת: גלגלצ הדיסק הראשון שקניתי: מפלצות התהילה\ משינה הדיסק הבא שאקנה: יום יום\ דנה ברגר כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: דנה ואיגי הדיסק הכי חרוש שלי: העמותה לחקר התמותה\ משינה הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: בייב
מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזה דבר.. ווליום: גבוה או נמוך? בינוני אקולייזר: פשוט או משוכלל? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות המוזיקה הכי ישראלית שיש: אריק אינשטיין ושלום חנוך מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: ארה"ב? המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שירים של דנה
הכי כיף לרקוד: כל מיני הכי כיף מסביב למדורה: שירים של סבתות
לשיר או להקשיב? גם וגם השיר הכי מעפן מהאייטיז: לויודעת השיר הכי שולט מהאייטיז: השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כל שיר שנתקע בראש הוא מעצבן
הדיסק האחרון שקיבלתי: לוזוכרת
מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים.. ק אברים: כן או לא? תלוי מי ומה זמרים,זמרות או להקות? הכל. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק גולשים בפורום מוזיקה נוסף? יאפ שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא ממש ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: הופעה של דנה ואיגי ביחד
שיר יומולדת מנצח: חחחח השיר עם המלים הכי דביליות: יש מספיקקק.. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג השיר שאמא שלך הכי אוהבת: יש לה מלא.. כשאני במקלחת אני שר: מה שבא לי
כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט קלטות: כן או לא ? כן מוזיקה ששומעים באוטו: מה שבא הסרט עם המוזיקה הכי שווה: גריזזזז לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? העמותה לחקר התמותה של משינה
שיר שיתנגן בדרך לחופה: לויודעת שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: לא יכולה להחליט וכמה שאלות מקוריות איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? חחחחח ליצנית
מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? נו יש מלא אין מישהו שהוא הכיי איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם? נילסס

Sideitself

New member
יוהו../images/Emo215.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: נו פרז'ר אובר קפוצ'ינו P: - אבל ידוע כבר שלא עושים את זה, לא שואלים שאלה כזו ;[ הרי זה משתנה כל הזמן. השיר עם הזכרונות הכי טובים: שיר מגעיל,כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: האמת שגם זה משתנה, כששיר נטחן יותר מדי אז הוא נמאס מתישהו וגורם להעביר תחנה כששומעים אותו אבל השנאה אליו עוברת מתישהו שיר שעושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף: Sufian Stevens (חח "מלטף") הזמרת עם הקול הכי מלטף: אלאניס מוריסט. LOL. אמ.. נינט, נינט יודעת לעשות לי את זה וגם איימי מאוונסנס. (כמובן שעוד רבות, רק ברמות שונות.) הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: יש כל כך הרבה שווים. אע.. וכל כך מתאים לי להגיד עכשיו סקסופון P: הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: פופרוקרגאייהיפהופ D: - אין כזה דבר. זה כ-ל-ה-ז-מ-ן משתנה אצלי. כל הזמן. מוזיקה שנותנת לי כוח: בית הבובות. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: מסוג כל הסוגים
אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: חדש ומגניב
. מוזיקה או מוסיקה? העיקר הכוונה. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תלוי במצברוח |: תחנת הרדיו המועדפת: לפעמים 88 אף אם ולפעמים גלגלצ. זה גם משתנה לפי המצברוח. הדיסק הראשון שקניתי:וואי לא זוכרת הדיסק הבא שאקנה: כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הדיסק הכי חרוש שלי: כל הדיסקים של הסמית'ס הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא עשיתי , תודה לשם
אוהבת כל דבר שמוגדר כמוזיקה D: מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: "אני לא מתבייש באהבה שלי" ווליום: גבוה או נמוך? גבוה, למרות שזה לא בריא וזה נורא מעצבן את אמא :\ אקולייזר: פשוט או משוכלל? את האמת, אף פעם לא הבחנתי מה זה כל כך משנה. אז שישאר פשוט. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים המוזיקה הכי ישראלית שיש: אריק איינשטיין. D: מוזיקת עולם הכי איכותית מגיעה מ: ישראל O: כלומר, עידן רייכל! (טוב די. פשוט לא יצא לי עדיין להאזין למספיק מוזיקת עולם) המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: עברי לידר, דנה ברגר, אלאניס מוריסט, סמית'ס, כנסיית השכל. הכי כיף לרקוד: הכי כיף מסביב למדורה (נקודה.) לשיר או להקשיב? קצת מזה וקצת מזה השיר הכי מעפן מהאייטיז: אוי. אני כלכך אוהבת את האייטיז שקשה למצוא חסרונות ;[ השיר הכי שולט מהאייטיז: ישהרבה. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: חח כל שיר מעצבן כשהוא נתקע בראש הדיסק האחרון שקיבלתי: The smiths - The queen is dead או שזה היה "כנסיית השכל" של כנסיית השכל.. לא זוכרת מה לפני מה. D: אבל האחרון שקניתי היה של רונית שחר והוא טוב:) מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? ;[ למילים יש השפעה כבדה על השיר וכך גם ללחן. אז .... פאק יו. רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב. (הרבה זמרים שאני שומעת אותם הם חרא של אנשים שעושים אחלה של מוזיקה P: ) ק אברים: כן או לא? כן, אבל לא יותר מדי. זמרים,זמרות או להקות? הכל. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק. גולשים בפורום מוזיקה נוסף?
שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? רק לפעמים בגלגלצ ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: כרגע, מתאים לי שוב של דנה ברגר P: שיר יומולדת מנצח: ברי סחרוף. סתם לא, הוא סתם היחיד שמתנגן לי עכשיו השיר עם המלים הכי דביליות: חסרים כאלה? O: רוק: בריטי או אמריקאי? אמא או אבא? (האמת שיש נטייה לאהוב את הבריטי קצת יותר
) הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינגפונג השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לא יודעת כשאני במקלחת אני שר: ? כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? משתדלת שלא לשיר ברחוב למרות המנגינות שמתנגנות בראש בלי סוף קלטות: כן או לא ? למה לא? מוזיקה ששומעים באוטו: מה שלא מעצבן את אמא הסרט עם המוזיקה הכי שווה: קיל ביל לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? O_O שיר שיתנגן בדרך לחופה: לא. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: רק שלושה? )= וכמה שאלות מקוריות איזה מקצוע הייתם מציעים למאיה בוסקילה אם הייתה מוותרת על קריירת השירה? עקרת בית, זונה, קופאית. מי היוצר הישראלי הכי מוערך אצלכם? אוי די :\ איזה שיר של סדרת ילדים הכי אהבתם? בולי איש השלג.

למעלה