מסדר נוכחות ראשון לשנת 2007

inbal287

New member
../images/Emo79.gifמסדר נוכחות ראשון לשנת 2007../images/Emo79.gif

שם:
תאריך לידה:
איפה אתם גרים:
שיר אהוב/מומלץ כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
מסן/אייסי:
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד?
ותמונה
השאלה החודשית -
אם הייתם יכולים, ליום אחד, להתחלף עם כל בנאדם שנמצא בתעשיית המוזיקה מי זה היה ולמה?
מדגישומטיק
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום כלי נגינה ונגנים רוק רוק ישראלי מטאל זיהוי שירים

מרי לי

New member
חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:מריה תאריך לידה:12/12/84 איפה אתם גרים: ירושלים שיר אהוב/מומלץ כרגע: צרפתי
ISABELLE BOULAY - MIEUX QU'ICI BAS מה אתם שומעים עכשיו? ממש עכשיו את השיר הזה
מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10
מעניין למה.... הצעות לשיפור? שנגדל ונתחזק
עוד משו שבא לכם להגיד? התגעגעתי......... ותמונה השאלה החודשית - אם הייתם יכולים, ליום אחד, להתחלף עם כל בנאדם שנמצא בתעשיית המוזיקה מי זה היה ולמה? WOW..... אחד?...... קצת קצת קשה....... אני חושבת ש BABYFACE יש לו גם חברת תקליטים, הוא גם מפיק, הוא עבד עם כל מי שאי פעם חלמתי לעבוד אתו, הוא יודע לשיר , לנגן ולהפיק ויש לו טאצ' מקורי משלו... מזמן לא נזכרתי בו........אחד הגדולים והטובים.... כמובן שלא יזיק לי גם המזל של סלין דיון, או להיות מריה קארי ליום אחד, אבל לפני שהיא התחרפנה על כל הראש.......

ttg

New member
אמממ

שם: טל תאריך לידה: (חייבים?) :) אי שם ב82... שומע כעת: סוגר מיקסים של דברים שקורים אצלי. לקנות את הראש: קבלתי ליום הולדת את The Killers, Incubus החדשים. דירוג פורום: אין לי מושג איך מדרגים פורום אז אני מניח ש-10. תמונה: מנסה ליצור יותר מדי חשיפה של היוזר הזה :) ואין לי עוד מי שרוצה מוזמן בפרטי.. מישהו להתחלף איתו: לא יודע אני שואף שירצו להתחלף איתי :) אבל אם כבר - ריק רובין? זו שאלה קשה לכל מקום יתרון וחסרון. מצד שני גם הכי מגניב להיות על במה מול אלפי אנשים.

../images/Emo45.gifהדיסק החדש של incubus ענק,

ענק!! דיסק מעולה! אחד מהחמישה הטובים שיצאו השנה (בשבילי כמובן), מומלץ המון!

Xknight

New member
ועכשיו אני:)

שם:מורן (אני בן) תאריך לידה: 11/3/85 איפה אתם גרים: חולון שיר אהוב/מומלץ כרגע: לא יודע יש תקופות , כרגע damien rice - 9 crimes, אבל חץ מזה, הרבה נירוונה, מיוז, גאנס רוסס ורדיוהד. מה אתם שומעים עכשיו? מובי מסן/אייסי: 305327548 דירוג לפורום 1-10: 8 (סתם כי אני קטנוני, תמיד יש מקום לשיפורים:)) הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? וואלה הייתי רוצה להיות יותר בפורום אבל אני עובד רוב הזמן אז לא ממש אפשרי. תמונה: יש באלבום ובכרטיס כמה תמונות:) השאלה החודשית - אם הייתם יכולים, ליום אחד, להתחלף עם כל בנאדם שנמצא בתעשיית המוזיקה מי זה היה ולמה? וואוו, ממ טוב לא ממש הייתי רוצה להתחלף איתם אלא יותר להצטרף אליהם בתור חבר להקה - גרין דיי, מיוז(רק כדי להיות על במה אחת עם מאט האדיר), פרנז פרדיננד, אביב גפן, הייתי רוצה לעשות פרוייקט כלשהו עם ג'רוויס קוקר מפאלפ וזהו נראה לי.

CrazyDude2

New member
הממ

שם: עמי תאריך לידה: 23.6.1988 איפה אתם גרים: הוד השרון שיר אהוב/מומלץ כרגע: ליבי נשבר של סינרגיה מה אתם שומעים עכשיו? כלום למען האמת מסן/אייסי: 112321944 [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? תוסיפו כותרת בפורום: "פה זה לא פורום זיהוי שירים! .. " חחח עוד משו שבא לכם להגיד? שנה טובה! :) ותמונה

itoosh2

New member
להתראות 2006... שלום 2007...

שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 איפה אתם גרים: רעננה שיר אהוב/מומלץ כרגע: soundgarden - black hole sun מה אתם שומעים עכשיו? belly - sweet ride מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 8 הצעות לשיפור? מתחיל להשתפר פה... אני לא מוצא משהו להציע כרגע... עוד משו שבא לכם להגיד? בוב הבנאי ותמונה... בהודעה הבאה... השאלה החודשית - אם הייתם יכולים, ליום אחד, להתחלף עם כל בנאדם שנמצא בתעשיית המוזיקה מי זה היה ולמה? אביתר בנאי, בגלל הכישרון... יהלי סובול או פיטר רוט, בגלל היכולת... יזהר אשדות, בגלל האמצעים... BECK, בגלל העצמאיות... הלוואי וכולם היו בתוכי...

Whorror

New member
^^

שם: תום. תאריך לידה: 28.3. איפה אתם גרים: הוד השרון. שיר אהוב/מומלץ כרגע: אמממ.. נראה לי sleep של my chemical romance או disenchanted, גם שלהם. מה אתם שומעים עכשיו? early sunsets over monroville גם של my chemical romance.. חח... מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 9 וחצי :] הצעות לשיפור? לפרגן, לא להתכווח יותר ממה שצריך וליצור אווירה נוחה ולא מאיימת ^^ עוד משו שבא לכם להגיד? - ותמונה השאלה החודשית - אם הייתם יכולים, ליום אחד, להתחלף עם כל בנאדם שנמצא בתעשיית המוזיקה מי זה היה ולמה? אני לא יודעת.. אבל הייתי רוצה, עזבו יום אחד, לכמה שעות, להיות על במה ענקית ולהרגיש מה זה להופיע מול איזה 20,000 איש.... מותר לחלום.....

itoosh2

New member
"המרתף"

ליד יד לבנים... המועדון היחידי ברעננה שיש לנוער... הוא בחסות העירייה... התמונה לקוחה מערב אנפלאגד שהופעתי בו עם הלהקה הישנה שלי "סומכוס"

baatel

New member
עונה..

1)בת אל 2) 6.7.89 (ותגידו שזה לא התאריך הכי יפה שיש =) 3)חדרה 4)סינרגיה - אשם 5)סינרגיה - אשם 6)306805019 7) 10 8) אין לי מושג.. 9)לא בא לי להגיד כלום :] 10) וואי לא יודעת..עם הרבה

Yoko Nakajima

New member
נולדנו באותו יום P:

[בהפרש של שנה..] בהחלט התאריך הכי הכי יפה שיש
*גרר* ותחשבי גם ששנה הבאה נחגוג יומולדת בתאריך- 06/07/08 XD

למעלה