מפגשששששש

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מפגשששששש ../images/Emo79.gif

עדי אני פותחת במקומך כי ראיתי שלא פתחת. :) טוב אז איכשהו הייתה היענות, ו-2 תאריכים ירדו מהפרק - 14+13.12 יום ראשון ושני. נראלי שעכשיו עדיף כבר לקבוע תאריך, סמנו
ביום שהכי מתאים לכם.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifזה היום שאני חוזרת לארץ...

אני לא זוכרת באיזה שעה אני נוחתת אבל אני חושבת שזה כזה, בבוקר... אז הסיכויים שאגיע למפגש אם הוא יהיה בתאריך הזה הם קלושים, אבל הם יותר טובים מהשארXP אני תכף אשאל את אמא שלי אם היא זוכרת בדיוק מתי הטיסה שלי נוחתת בארץ... ואז נראה אם אני אספיק לבוא למפגש או לא.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifאה, בסוף לא.

חשבתי שהטיסה לפנות בוקר אבל מסתבר שאנחנו רק טסות משם בצהריים... מה שאומר שאני אגיע הביתה בסביבות 8 ומשהו ככה שאין סיכוי. X_X

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif

אוף, אין סיכוי לעשות את זה בתאריכים אחרים? לא בחנוכה? ז"א, ביום אחד אחרי הלימודים... להפגש בכזה, 2-3-4 עד הערב? ]: כי זה ממש מתסכל אותי שכבר שנה לא ראיתי אף אחד מכן וסביר להניח שאם לא יהיה מפגש בפורים, פסח או שבועות אני כבר לא אראה אף אחת מכן... אלא אם כן ידחו לי את הגיוס, שאני מאוד מקווה שזה יקרה כי כרגע זה תאריך גיוס כלל צהלי אז מי יודע. אבל עדיין. X_X

הייתי רוצה, ותאמיני לי שחשבתי על זה ../images/Emo223.gif

אבל לצערי אני עובדת כל השבוע ומסיימת ב-4 אחר צהריים... וממש אין סיכוי שאני נוסעת לת''א ישר אחרי.. אני מגיעה הביתה ישר להתקלח ולנוח! אז סורי... >< אם, במידה וייצא לכן לקבוע איזשהו תאריך למפגש ביום רגיל אחר צהריים, כמו שהצעת, אז אויל אני אבקש לצאת מוקדם. אבל גם זה לא הכי בטוח. הכי עדיף בחגים. לא נורא, יהיו עוד מפגשים.
וכשאני אהיה אצל נעם [האמ
] בטוח ניפגש. :)

לא משנה לי באיזה תאריך, אבל ../images/Emo223.gif

תגיבו ותחליטו כמה שיותר מהר, כדי שאני אספיק להודיע בעבודה שאני לא באה.

NotFamous

New member
../images/Emo31.gif כנראה לצערי. ../images/Emo4.gif

אני מרוששת, אבל בזה עוד ניתן לטפל. הבעייה העיקרית היא שאני במחנה כנראה.=/ אוף, אני מתגעגעת אליכן.

../images/Emo41.gif מה דעתכן על ה-16.12? ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

אני שואלת מעכשיו כי אני רוצה להודיע בעבודה שאני לא אגיע... הכי טוב לי כי זה לא יום חופשי של אף אחד שם... נראה לי
וזה עדיף על שלישי/חמישי. מי שזה מתאים לה שתסמן.

אני בעיקרון ביום מיון באותו יום ליד אשקלון...

אבל אם אני אסיים בשעה סבירה (5) אני אקפוץ לבקר. כמובן במידה ותיהיו שם עד איזה 9 חח. אחרת אין טעם שאני אבוא לרבע שעה...כי באוטובוס מאשקלון לת"א זה ייקח לי איזה שעה וחצי...

למעלה