מפגש... אפשרי

../images/Emo79.gifמפגש... אפשרי../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

שלום לכולם! אני רוצה לארח מפגש פורום בביתי שבצפון, כפי שכבר פרסמתי כאן בעבר. אני גר בקיבוץ ליד מגדל העמק, כרבע שעה נסיעה מעפולה וחצי שעה מחיפה, כדי לתת לכם תחושה פחות או יותר איפה אני נמצא. לאחר שיחות עם כמה אנשים, חשבתי לקבוע את המפגש לסופ"ש הבא, כלומר בין התאריכים 26-28 לחודש. האפשרויות הן בין חמישי בערב לשבת בערב. אתם מוזמנים לכתוב לי במסר כאן או למייל שלי (יפורסם בסוף הפוסט), באיזה יום מן הימים האלה נוח לכם, ובאילו שעות, וגם אם בכלל לא נוח לכם בסופ"ש הזה, תכתבו. היום שיעלה בגורל הוא היום שבו יהיה נוח לר-ו-ב האנשים, כי ברור שזה בלתי אפשרי למצוא יום שנוח לכולם. אז בואו נתחיל עם זה. באיזה יום מהימים הנ"ל אתם יכולים, אם בכלל? באילו שעות נוח לכם יותר? נא לכתוב במסרים, או לכתובת bobbin AT walla DOT com. כמובן שבכתובת הזו AT=@ ו- DOT=. פרטים קונקרטיים לגבי הגעה או לינה אפשרית, יינתנו ברגע שייסגר היום המיועד. אשמח לשיתוף פעולה מלא כמה שיותר, ומקווה לראותכם במהרה בימינו במפגש.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני במצוקה התלבטותית... ../images/Emo4.gif

מצד אחד, הכי נוח לי בשישי בערב, אבל אני יודעת לפחות על אדם אחד שמאד רוצה לבוא למפגש כזה וברור לי שבשישי הוא לא יוכל (מצד שני, לא בטוח שבחמישי או במוצ"ש האלה הוא בהכרח יכול, אז אולי זה לא משנה). עקרונית גם חמישי יכול להיות נוח, אבל כרגע אני עובדת עד 23:00 בחיפה, ולא נראה לי שיהיה לי איך להגיע... (אם כי אם זה יהיה היום שייבחר אני ארים טלפונים לכל הנציגים במוקד ואעשה כל מאמץ להזיז אותה - זה קשה ומייגע, אבל לא חסר סיכוי). מוצ"ש בעייתי, כיוון שהלימודים מתחילים ביום ראשון (ב-8:30 בבוקר!
) אז זה אומר שאני צריכה לחתוך יחסית מוקדם לחיפה וזה אפשרי רק בתחבורה ציבורית (אלא אם למישהו יש טרמפ להציע לי?
) אני אחכה לקולות הימאים.

trilliane

Well-known member
מנהל
עקרונית שבת אחה"צ מתאים לי

הבעיה המעשית היא תחבורה (חיפה-גבת-חיפה). אם יהיה לי איך להגיע ואיך לחזור, אני אבוא בשמחה.

trilliane

Well-known member
מנהל
כרגע סופ"ש הבא לא כ"כ טוב לי ../images/Emo4.gif

את המשמרת בחמישי אני לא מצליחה להזיז; לעומת זאת יום כיף מטעם העבודה שהיה אמור להיות מחר בבוקר (באיזור מרכז הארץ) נדחה בשל תנאי מזג האוויר לשישי הבא, ואני מאד מעוניינת לנכוח בו. אחריו יש אחה"צ מיני מפגש של הפורום השכן (שאם יהיה דומה לפעם הקודמת, ודאי יימשך עד הלילה) וקוסם לי מאד להיות בו. שבת אחה"צ / ערב יכול להיות לא רע, אבל הבעיה היא אותה בעיה - אני לומדת ביום ראשון על הבוקר, מה שאומר שאם אין לי איך לחזור בלילה לחיפה, אני בבעיה. והמצוקה הקשה היא שכשיתחילו הלימודים (עוד שבוע בעצם), אני אעבוד בוודאות בימי שישי בבוקר וכנראה גם בחמישי בערב... *אנחה* כמו תמיד, אני רוצה להספיק הכל וזה כמובן בלתי אפשרי
. נראה לי שאני נכנעת ומוותרת בשלב זה. יהיה מתי שיהיה, ואולי יקרה נס ואוכל להגיע. [למרבה האירוניה, דווקא מוצ"ש הקרוב, שחשבתי שיהיה בעייתי, התפנה לחלוטין... כל תוכניותיי לסופ"ש הקרוב התפוגגו בזו אחר זו והשאירו לי הרבה זמן פנוי ואפס תוכניות. מרפי ^%#%^$@!]

למעלה