מפרסמים/מחפשים/מוכרים וכו'

חברת הפקות מקצועית לאמנים צעירים!

R>A PRODUCTIONS R>A PRODUCTIONS הינה חברת הפקות בניהולו של רוני אמיר. לחברה אולפן הקלטות העוסק במגוון פעילויות שונות: הקלטות, מיקסים, פלייבקים ועוד. לחברה תחומי הפקה מגוונים: הפקת אלבומים, עיבודים, הלחנה וכתיבה, מוסיקה לג'ינגלים ולאתרי אינטרנט, עבודה מול נגנים ובהקשר הפרסומי - עבודה מול קריינים ואנשי קופירייטינג. לפרטים: רוני אמיר [email protected] 0544284923 R>A productions

נץhawk

New member
על גלעד שגב שמעתם?

זה משהו על גלעד שגב... יש לו קליפ ואתם מחליטים מה הסוף... כנסו לכתובת הזאת... כרטיס להופעה מתנה, הנחה לדיסק חדש ואתם יכולים לבחור מה יהיה הסוף של הקליפ... וגם תעזרו לי מאוד תודה :) לפה: http://gs.ateenk.co.il/?v=erank

חברת הפקות מקצועית לאמנים צעירים!!

R>A PRODUCTIONS הינה חברת הפקות בניהולו של רוני אמיר. לחברה אולפן הקלטות העוסק במגוון פעילויות שונות: הקלטות, מיקסים, פלייבקים ועוד. לחברה תחומי הפקה מגוונים: הפקת אלבומים, עיבודים, הלחנה וכתיבה, מוסיקה לג'ינגלים ולאתרי אינטרנט, עבודה מול נגנים ובהקשר הפרסומי - עבודה מול קריינים ואנשי קופירייטינג. לפרטים: רוני אמיר [email protected] R>APRODUCTIONS 0544284923

לימוד מערכת תופים וכלי הקשה לרצינים

שיעורים בבית התלמיד ובבית המורה אחר הצהריים לכל הגילאים, לכל הרמות. - במגוון כלים – מערכת תופים, קונגס, בונגוס וכלים לטינים, דג'מבה,דרבוקה,דומבק, ריק, פריים דראם, קחון, שייקרים ועוד... - מגוון סגנונות – לטיני, אתני, רוק, פופ, אפריקאי, ערבי, בלקאני ועוד... - לימוד קצב ומקצבים מהשלב הראשון ועד למתקדמים! באזור תל אביב לפרטים – אורי -054-6614437

inbal287

New member
../images/Emo124.gifמפרסמים/מוכרים/קונים וכו'../images/Emo124.gif

תשדלו לא לעשות בלאגן.

Yaron BS

New member
../images/Emo41.gifאתה יכול להיות הכוכב הבא../images/Emo41.gif

אם אתה בן 10-13 אוהב לשחק ולהופיע וחולם להיות הכוכב הבא אז זאת ההזדמנות שלך! לחברת פרסום ודוגמנות דרושים שחקנים צעירים בני 10-13 לסידרת טלויזיה חדשה! אם אתה מעונין להצטרף לצוות המנצח ולהיות הכוכב הבא שלח לנו במייל את הפרטים הבאים:
שם מלא
מספר טלפון
תמונת גוף מלאה ותמונת פנים (עדיפות לתמונת פספורט) בגודל סביר ובאיכות טובה
וספר לנו קצת על עצמך המייל שלנו:[email protected]

omanimbalev

New member
דרושים מוסיקאים דחוף!!!

OMANIM BALEV נפתח פורום חדש לקידום מוזיקאים: * לוח דרושים (נגנים וזמרים) * לוח חיפושים (הציעו את הכישרונות שלכם) * פרסום פורומים ואתרים שלכם (או של מוסיקאים אחרים) * לוח הופעות http://www.omanimbalev.com !Break free and find your true passion OMANIM BALEV

בסבס

New member
מחפשת נגנים מאזור ירושלים

הי אני זמרת כותבת ומלחינה ואני מחפשת נגנים מאזור ירושלים להתחיל להופיע צרו קשר: [email protected]

randu

New member
לא הבנתי..מה את מחפשת?

אולי תרשמי שוב,כדיי שנבין. סתם,נו.. אני יודע שזה שלח לה בלי כוונה.

inbal287

New member
../images/Emo79.gifמפרסמים/מחפשים/מוכרים וכו'../images/Emo79.gif

לכאן בבקשה
.

דרושים זמרת ומתופף להרכב ג'אז רציני

דרושים זמרת ומתופף, להרכב ג'אז רציני, לנגן ולשיר חומר של BLOOD SWEAT AND TEARS, ועוד כל מיני ידועים וסטנדרטים אחרים, ונגינת חומר מקורי... ההרכב עובד בצפון, באזור נהריה-כפר ורדים וכאלה. אז אם את זמרת או מתופפת ואם אתה מתופף, שמנגנים, מנגנות, או שרות ג'אז, פנו אליי. ניתן לשלוח דוגמאות מוקלטות של הקול או הנגינה לאימייל [email protected] או ליצור איתי קשר באייסיקיו 148985656 או במסנג'ר [email protected] בתודה, זיו

למעלה