FallOutGirl
New member
../images/Emo79.gifמצעד 20 השירים../images/Emo79.gif
וואו. חזרתי מלונדון לפני איזה 24 שעות.. היה מדהים. בפיונרל הייתי שורה שנייה ונמחצתי למוות.. הלוגודביי הייתי שורה ראשונה מתוך 5000 איששש!!$#@% היה מושלם!! הא כן. חפירות אחרכך. שיהיה זמן. אני קצת לא מעודכנת אז תוכלו לכתוב לי גם אילו שירים שכן במצעד לא כתבתי כאן..? ועכשיו למצעד החדש.
מוצגים לכם בכל שבוע 20 שירים ו-2 לבחירה.
כל אחד בוחר 5-10 שירים.
מדרגים את השירים ממקום 1-10 שלכם. (1 הכי טוב. 10 פחות טוב)
אם יש שיר שראיתם במצעד בערוץ ולא הכנסתי במצעד - כתבו בתגובה לכאן.
שבוע 2
1. Arctic Monkeys - Teddy Picker 2. Avenged Sevenfold - Almost Easy 3. Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition 4. Foo Fighters - Long Road To Ruin 5. Paramore - Crushcrushcrush 6. Queens of the Stone Age - Make It Wit Chu 7. Hadouken! - Leap of Faith 8. Plain White T's - Hate (Realy Don't Like You) 9. Babyshambles - You Talk 10. Alexisonfire - Rough Hands 11. Editors - The Racing Rats 12. The Enemy - Well Live & Die In These Towns 13. Linkin Park - Shadow Of The Day 14. The Killers - Tranquilize 15. Still Remains - Dancing With The Enemy 16. Gallows Ft. Lethal Bizzle - Staring At The Rude Bois 17. Coheen & Cambria - Running Free 18. Bloc Party - Flux 19. Maximo Park - Karaoke Plays 20. Trivium - Becoming the Dragon לשיפוטכם! The White Stripes - Conquest Radiohead - Jigsaw Falling Into Place The Pigeon Detectives - I Found Out אני בטוחה שהיה עוד שיר שרציתי להכניס ואני פשוט לא זוכרת איזה..
וואו. חזרתי מלונדון לפני איזה 24 שעות.. היה מדהים. בפיונרל הייתי שורה שנייה ונמחצתי למוות.. הלוגודביי הייתי שורה ראשונה מתוך 5000 איששש!!$#@% היה מושלם!! הא כן. חפירות אחרכך. שיהיה זמן. אני קצת לא מעודכנת אז תוכלו לכתוב לי גם אילו שירים שכן במצעד לא כתבתי כאן..? ועכשיו למצעד החדש.