משחק החריזה

../images/Emo79.gif משחק החריזה../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

זה משחק שראיתי בפורום מחו"ל. החוקים הם כאלה. בוחרים נושא של תשוקות. הראשון מתחיל במשפט, והבא צריך לתת משפט שמתחרז. לדוגמא: הנושא: פסל הציפור. את פסל הציפור כולם רוצים. וזאת בגלל התמונות שבפנים. אייבי קנתה אותו כדי להפליל את ג'וליאן ואיב. קיי רצתה לחדרה צ'ריטי אותו להגניב. וכו' וכו'. אני לא חורז כל כך טוב, אבל אני בטוח שיש פה מספיק אנשים יצירתיים שיעשו זאת.

מצטער שלקח לי קצת זמן

ותודה שמחקת את ההודעה הכפולה. הנושא: הפרק של היום. המשפט הראשון: קיי וצ'ריטי בכו על מיגל.

Principesa Reut

New member
אני ממשיכה ../images/Emo26.gif

בנתיים יש לנו: קיי וצ'ריטי בכו על מיגל והחוטף אגרטל בראש קיבל שלי: לואיס מנסה להציל את שרידן....

Principesa Reut

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אז זה מה שיצא : קיי וצ'ריטי בכו על מיגל והחוטף אגרטל בראש קיבל לואיס מנסה להציל את שרידן ומיגל כמעט גמר בגן עדן כל הכבוד לכם
(הוספתי את "גמר" כדי שזה ישמע יותר טוב...) מי נותן עכשיו נושא ומשפט ראשון

מרTIMMY

New member
תודי שה2 שורות אחרונות...

לא משו... אולי... לואיס את שרידן מנסה להציל ומיגל...
טוב - זה הכי טוב שיכול להיות...............................................................

מרTIMMY

New member
מה יש לכם ממיגל?

אני אולי לא משתייך לקהילה הצבעונית אבל הבן אדם בסדר... חוץ מהעובדה שהב"ז הזה גנב לי את טיילר אן (קיי1) והם הולכים להתחתן עכשיו... ועוד במציאות... טוב - גם אני שונא את מיגל!!!! בונוס: עוד זוגות שמתחתנים טראביס (איתן1) וגוון2 וגם תרזה מתחתנת עם מישו מהסדרה... יכול להיות שעם איתן2 (לא בטוח...)

לינדזי קורמן מתחתנת עם ג'סטין הרטלי

וממש לא עם אית'ן 2! ולמזלה - אית'ן הוא לא משהו, פוקסי שלי לעומת זאת, הוא חתיך עולמי!

דרך אגב:

מישהו פה ידע שהשחקנית ברוק קר (וויטני) בת 30 במציאות ויש לה ילד? ושמקנזי ווסטמור (שרידן) נשואה לזמר בשם seven, ושהיא בעצמה שרה בכלל לא רע? אהה, וגם צ'ריטי בת 25-26 במציאות. גם על זה לא הייתי מאמין.

הצילצול

New member
ועוד משהו..

ידעתם שקיי בת 30 והיא נשואה לזמר מרלין מנסון! חחחחחחחחחחחחחחחחח

היי, אני לא צחקתי../images/Emo70.gif

אני לא יודע אם מה שאמרתי נכון לאמיתה, אבל קראתי את זה באתר של תשוקות. לא המצאתי את זה!

moran14h

New member
לא נכון! אני נשואה למרלין מנסון!../images/Emo46.gif

חחח סתם..אל תחשבו שאני חולה בשכל או משהו (OR IT's TO LATE?)..

moran14h

New member
שום דבר ..אני רק לא מתלהבת מהם..

הם לא מרגשים אותי כמו מרלין שלי..

למעלה