מנהלת חדשה! הילהה ו!!!
R RoNi Is My StAr1 New member 19/1/06 #4 מעיינוושש../images/Emo99.gif ידעתי שזו את בהצלחההההה אוהבתותך
D DreamsDoComingTrue New member 19/1/06 #6 ../images/Emo79.gifמשפחת 1448 מתרחבת../images/Emo79.gif אמנם מתרחבת קצת יותר מדיי מהר מעל המצופה,אבל מתרחבת בשמחה רבה מאוד מכיוון שאני מנהלת גם את פורום הילארי דאף(1235) הצטרפה,ממש כאן לצדי,מעיין,לניהול הפורום. אני מקווה שתקבלו את מעיין כמו שצריך ובזרועות פתוחות. מעייני ,ברוכה הבאה ובהצלחה
../images/Emo79.gifמשפחת 1448 מתרחבת../images/Emo79.gif אמנם מתרחבת קצת יותר מדיי מהר מעל המצופה,אבל מתרחבת בשמחה רבה מאוד מכיוון שאני מנהלת גם את פורום הילארי דאף(1235) הצטרפה,ממש כאן לצדי,מעיין,לניהול הפורום. אני מקווה שתקבלו את מעיין כמו שצריך ובזרועות פתוחות. מעייני ,ברוכה הבאה ובהצלחה
ג ג ב ש ו ש New member 19/1/06 #7 יאא מעיין../images/Emo49.gif../images/Emo88.gif מאמי מלא מזל טובב מקווה שלא תעזבי את הפורום של נינה
H hila halevi girl New member 19/1/06 #8 תודה רבה לכולם!!../images/Emo24.gif וגבי,למה שאני אעזוב את הפורום של נינה? אני עדיין שם
B Britney Boy New member 19/1/06 #10 מעיונייי מזל טובבב בהצלחה כפרות מקווה שהפורום הזה יהנה ממך כמו שאנחנו רק אל תנטשי אההה לוב יווו
H hila halevi girl New member 19/1/06 #12 חס וחסה../images/Emo7.gif למה אתם חושבים שאני אנטוש?:| ועוד את דיימנדז חחחעע חס וחסה! קורלי,תודה וזה!=]
חס וחסה../images/Emo7.gif למה אתם חושבים שאני אנטוש?:| ועוד את דיימנדז חחחעע חס וחסה! קורלי,תודה וזה!=]