משפט משיר!

little WhiSper

New member
../images/Emo79.gifמשפט משיר! ../images/Emo79.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: שבוע מצויין

The Fantasy

New member
אדווה, אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

ומבטיחה לך שיהיה לנו טוב בסוף עם הצבא המזדיין הזה חחח
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: המ לא יודעת =/ משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: מה שיש לי בחתימה, של מיקה
חאמוד

אני... ../images/Emo223.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: אין.
כל השירים שאני מכירה שלהם [לא מכירה את כולם ><], זה על אהבה. ואני ממש לא בקטע של אהבה עכשיו, אז אין לי למה להתחבר.
הם שרים על עוד משהו חוץ מזה?
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: יש הרבה.
אבל אני ארשום רק אחד: I'm giving up I'm sick of feeling is there nothing you can say take this all away I'm suffocating !tell me what the fuck is wrong, with me -linkin park-

Venus Doom

New member
נמ.../images/Emo14.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: You had demons to kill within you screaming With a gun loaded with guilt you opened their eyes משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: I seem to lose the power of speech You're slipping slowly from my reach You grow me like an evergreen You've never seen the lonely me at all ו- Take the plan, spin it sideways Without you I'm nothing at all [Placebo
]

little WhiSper

New member
לה לה לה ../images/Emo79.gif, לה לה לה ../images/Emo79.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
מה לעשות, היהודים בראש שלי עכשיו
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: רוצה לא לכאוב רוצה רגע לא לחשוב לגעת ברוח, לתת לגל לשטוף והוא חופשי להאמין בכל בכל מה בכל מה שהוא רואה ולהקשיב לרעש ים כחול זה כל מה זה כל מה שהוא רוצה. איזה כיף!! עוד ממש קצת שעות ההופעה!!!!

DropDeadAlice

New member
beautiful../images/Emo11.gif

Just one touch and I'm on fire One touch and I'm crying 'Cause you're so beautiful Just one smile and I'm wild One smile and I'm ready to die 'Cause you're so beautiful - - -
And I'm still waiting for the rain to fall. Pour real life down on me. 'Cause I can't hold on to anything this good enough. Am I good enough for you to love me too? So take care what you ask of me, 'cause I can't say no.

למעלה