משפט משיר

little WhiSper

New member
../images/Emo79.gifמשפט משיר../images/Emo79.gif

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו:

Wrath Within

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

"בצער, בחרטה על העבר בשנאה, בתיעוב של ההווה בפחד, בתהייה לגבי העתיד היא קיימת. טובעת במבטיך כאילו שאין ברירה אחרת. בכאב בלתי נדלה בציפייה ללא ידוע בתקווה למחר שלכם היא בוחרת להישאר, כאילו שאין ברירה אחרת. בשמחה, בחיוך מפה לאוזן בדפיקות לב ואנחות בציפייה לכל מה שמכילה האהבה ללא הנחות, היא נלחמת. טובעת במבטיך כאילו שאין ברירה אחרת. בטוב וברע כל יום מחדש בוחרת להיבלע בתוכך. בידיעה שאין דרך אחרת. מזיקה לעצמה שלא במודע שלא בכוונה, את עצמה הורסת טובעת בך...כאילו שאין ברירה אחרת." - זה שיר שלי. אמנם לא שיר ידוע...אבל הרגע כתבתי אותו, ולכן זה הדבר שאני הכי מתחברת אליו עכשיו...

5ifi

New member
גו פור איט בייבי!

יש לי נטייה לצחוק על אנשים שמפרסמים שירים שלהם בםורומים מעין זה (כי הם בד"כ מה מעפנים, ולא נעים, אבל מישו חייב לומר את האמת בפרצוף....) אבל זה פשוט... לוידעת!!! אהבתי! ממש! אז מסתבר שאת לא רק פרצוף יפה, הא? חחח... יא אללה אין לי כח לענות עכשיו.... וויש מי לאק- מתכונת מחר על הבוקר!!! לילה טוב!

Wrath Within

New member
חחחחחחח יה!../images/Emo11.gif

3 מחמאות בהודעה אחת! *שוק* *מחפשת כיצד להכיל את כל זה* 1.אני לא מעפנה 2.אני כותבת יפה! 3.ויש לי פרצוף יפה! ס'כיף לי

ImNOTokay1

New member
....

משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר של HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul Beyond now - redemption No one's gonna catch you when you fall ...
משפט\קטע [לא כל השיר!] משיר לא-של-HIM שהכי מתחברים אליו עכשיו: רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן אני מנסה לנשום ואיך אתם בסוף תבכו.

Rose131

New member
נמ

לא הימ: I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. הימ: It's all going wrong and you just can't stand the pain.. וכל זה.X:

Dead Leaves

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

משפט שאני הכי מתחברת אליו משיר של הימ: my Baby, how beautiful you are my Darling, completely torn apart You're gone with the sin my Baby and beautiful you are So gone with the sin my Darling קטע משיר לא של הימ Over the hills and far away, for ten long years he'll count the days. Over the mountains and the seas, a prisoner's life for him there'll be.

למעלה