"מתעורר מחדש" שיר השבוע בירושלים

../images/Emo79.gif"מתעורר מחדש" שיר השבוע בירושלים

הסינגל שיר השבוע ברדיו ירושלים וזוכה לפרסום גם באתר התכנית "חומר מקומי" של מוטי פרנסיס. חוץ מזה, שמעתי ממקור מוסמך
שהסינגל הושמע גם ב103FM וכמובן ברדיו 91FM שהיום לירון התארח בו, ולצערי לא ידענו על זה מראש ופספסנו. קבלו
. חוץ מזה, מחכים לראות אם הסינגל ייכנס לפלייליסט של גלגל"צ (כנראה שיש ישיבה נוספת לשירים שייכנסו להשמעה ביום רביעי, ויש עשרות סינגלים שמחכים בתור, נקווה למזל ושניכנס בקרוב
, למרות שזה יכול לקחת גם עוד כמה שבועות) אותו דבר לגבי שאר תחנות הרדיו, הסינגל הגיע אליהם רק בסוף השבוע האחרון, נחכה בסבלנות עם הרבה תקווה ואמונה בשיר
אם יש לכם עדכונים, שמעתם את הסינגל בתחנת רדיו כלשהי וכד' - תרגישו חופשי לעדכן...

לירון המלך!!!!../images/Emo47.gif

אני ממש שמחה לשמוע שהשיר מושמע ברדיו ומחזיקה ללירון אצבעות בגלגלצ השיר ממש טוב אז אין סיבה שלא יצליח.

ורדונה2

New member
אני חייבת לומר...

אני מצאתי את השיר של לירון יפה, אבל לא לגמרי לטעמי... אולי זה בגלל ששיניתי את הטעם שלי בשנה האחרונה ואני נוטה יותר לרוק והשיר הזה קצת שונה מהסטנדרט הרגיל שלי, אבל בהחלט אחרי שמיעה-שתיים הוא נתקע בראש. אין לי ספק שיהיה להיט. אמא שלי (זוכרים אותה?
) ואחותי לא מפסיקות לחרוש עליו ולשבח אותו, באמת... נשבעת לכם שהשיר יהיה להיט גם אם לא יזכה לפירסום בכלל, רק מהשיווק של אמא שלי... חחח "איזה שיר מדהים! איזה להיט!"

moshavnikit

New member
אני מחכה לגלגל"צ ../images/Emo46.gif

התחנה המושמצת אבל הקובעת. מקווה שהחרטאבונים האלה יכניסו אותו לפלייליסט או ש.. אני אכעס

גמלה1

New member
אין סיכוי שזה לא יקרה. אל דאגה. ../images/Emo13.gif

זה אחד השירים הטובים שיצאו בזמן האחרון. אם הם לא יכניסו אותו לפלייליסט- זה יהיה טיפשי מצידם. הוא הולך להפוך ללהיט. אני לא מפסיקה לשמוע אותו בלופים. סמכו עליי- בקרוב הוא יהיה החרוש הבא של גלגל"צ

ורדונה2

New member
אחותי היפה!!!!!!!!!!!!!!

איזה קטע שאת יושבת עכשיו 2 מטרים ממני מאחורי דלת, על המחשב.

גמלה1

New member
חחחח חורשתתתת על השיר! ../images/Emo13.gif

מזל שאני לידך, אחרת לא היית שומעת אותו

גמלה1

New member
חחחחחח חולה עלייך הדריי!!!

אני חושבת שאני עוד אהפוך לקבועה כאן...! תיזהרו!

למעלה