נחשו מי מתקמבק!

purple rain2

New member
../images/Emo79.gifנחשו מי מתקמבק!../images/Emo202.gif../images/Emo63.gif

שרשור ההמלצות
כי יש לי על מה, וכי כבר עבר מלא זמן! וגם כי תודו שהתגעגעתם...
אז..... ביום שישי ראיתי שני סרטים
הבועה-אני מניחה שכולכם כבר שמעתם- סרטם החדש של איתן פוקס וגל אוחובסקי [אלו שעשו את "ללכת על המים" המעולה]. סרט על שלושה תל אביבים טיפוסיים שחייהם משתנים כשנכנס לתמונה צעיר פלסטיני. יחסית לסרט של שעתיים [שבד"כ נורא מתיש] הסרט נורא זורם, העלילה מעניינת ומתקדמת והסוף מפתיע
ממש נהניתי, לכו לראות!
מכוניות- מי שאוהב סרטים מצוירים יאהב את גם את זה.. למרות התחלה צולעת ולא מרתקת במיוחד [לשניה שם אפילו חככתי בדעתי לצאת מהסרט, מה שלא קורה אף פעם...
]- ההמשך נהיה ממש מעניין וחמוד, ואפילו- מצחיק! מצאתי את עצמי מגחכת לא פעם ולא פעמיים. בניגוד לסרט מצויר טיפוסי הוא מעט יותר ארוך- שעתיים- אך כיאה לסרטים מהסוג הזה- סוף טוב הכל טוב- צפוי למדי אך עדיין מהנה..
מה שכן
שימו
לסרטון החמוד שמקרינים לפני הסרט [שאין לו שום קשר לסרט מבחינה עלילתית]- מממממממש אדיר ומצחיק!! [מוסר השכל- אל תאחרו
]
איה כורם- בטח אין צורך להציג- כולם מכירים... האמת שטיפה התאכזבתי, אולי כי ציפיתי לדיסק מעולה בסגנון מירי מסיקה, אבל כנראה שבאמת אין מה להשוות... אצל איה ברור ששלושת הסינגלים הם השירים הטובים ביותר באלבום [ובנוסף אליהם- "יונתן שפירא", שלפי השמועות עומד להיות הסינגל הבא] אבל נראה לי שבעוד כמה שמיעות אני אתרגל גם לשאר השירים...
וזה הכל להפעם...
תורכם!

mikmikonet

New member
אחלה המלצות! הבועה ../images/Emo99.gif

אני ממש בתכנונים לראות את זה, בשיר הנושא כבר הספקתי להתאהב, והכוכבים בסרט (יוסף, אהמ) בכלל עושים לי את זה. בקשר לאיה כורם- אני ממש אהבתי את "קליפה". לא עולות לי המלצות משלי כרגע, אולי חוץ מהסדרה "האלופה". אתם חייבים לראות, סדרה ענקית. כן, כבר עברנו חצי סדרה, אבל למי איכפת? דריה

SummerNightCity

New member
../images/Emo45.gif גם אני יחסית התמכרתי. ../images/Emo122.gif

אוי ודריה היא ה-דמות שם. עזבו את זה שהיא מזכירה לי אותי [ושיש לנו שם דומה ושהיא מצלמת ושהיא כזאתי חייכנית..] .

יאי! פינת ההמלצות!

סרט- אני הפעם רוצה לומר לכם על סרט לא מומלץ: מהיר ועצבני 3-טוקיו דריפט. הסרט משעמם,גרוע,אין בו עלילה,הסוף די צפוי. בהתחלה הוא עוד היה נחמד,לקראת האמצע,משהו השתבש. דעתי-אל תלכו. ספר-קיץ אחד ביחד שנכתב ע"י ליאת רוטנר,הוא ספר מדהים! קצת משעמם בהתחלה,אבל מעמוד 70 בערך זה נהיה ממש ממש מעניין. במיוחד בסוף. פשוט מומלץ.

נקודונת

New member
את יודעת שיש לספר הזה ספרי המשך?

שניים. אחד נקרא "תנו לגדול בשקט" ואת השני אני לא זוכרת. גם מומלצים

L U Z I A

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אז רק מעמוד 70 זה נהיה מעניין... כמה עמודים יש בכל הספר?

mikmikonet

New member
למה משעמם? ../images/Emo99.gif רר ליאת רוטנר

אני מאוהבת בכל 3 הספרים.

Sahar 11

New member
אנילאמכירה את הבועה ואת איה כורם../images/Emo12.gif

אוקע המלצות:
סרטים- סליפי הולו- עם ג'וני דפ
וכריסטינה ריצ'י סרט כביכול אימה חח מתקופה המאה הקודמת. שווה צפיה
פוסידון- ראיתי אותו בקולנוע. ממש אחלה סרט, על ספינה שגל פתאומי הפך את כל הספינה וכל הסרט זה איך לצאת מהספינה. מומלץ
שוקולד-
סרט ממש יפה. ועוד כל הסרט מדברים על שוקולד אז בכלל
. נראה לי שהסרט מתרחש בצרפת, לא בטוחה
וכמובן שזה עם ג'וני
שירים- Ain't No Other Man סוף סוף שיר חדש של כריסטינה
. ממש שיר ממכר [אותי לפחות] שווה שמיעה
. והקליפ כל כך יפה
Buttons של הפוסי, אחד השירים היפים שלהן. והקליפ בכלל

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifמה?? איפה את חיה??../images/Emo12.gif

איה כורם זו זאת ששרה את "קיץ" ואת "שיר אהבה פשוט"... ו"שוקולד" זה סרט שממש לא אהבתי
ג'וני דפ זה הדבר היחיד שטוב בו.

SummerNightCity

New member
אוי די את הכפרה של הכפרות!

סליפי הולו.
שוקולד.
השיר של כריסטינה.
העיקר אמרת לי שאני לא אוהב אותו..
כפתוריםםםםםםם.

למעלה