ניתוח שיר-הפינה השבועית!

whynot5

New member
../images/Emo79.gifניתוח שיר-הפינה השבועית!

היום בחרתי בשיר יפיפה, שאני אוהבת במיוחד. מדפים אז קדימה
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
בשביל היצירתיים שבנינו- אילו ניתנה לך האפשרות להוסיף בית/שורה לשיר. מה היית מוסיף? זהו זה. המשך שבוע משגע.

RoCKeR121

New member
איי לייק פינות שבועיות

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוהה כמו כל הדיסק זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!המקור עלה על כל חיקוי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:כנ"ל שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?קצר מידי...אבל זה דיי שיר בונוס אז זה בסדר גם ככה האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כל מיני דברים זה מורכב מידי ואין לי כוח להכנס לזה בשביל היצירתיים שבנינו- אילו ניתנה לך האפשרות להוסיף בית/שורה לשיר. מה היית מוסיף? השראה זה משהו שלא מזמינים בדואר אם הייתה לי עכשיו הייתי כותב אבל אין

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס|השיר האהוב עליי ../images/Emo99.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא הייתי רוצה שמישהו יבצע אותו חוץ מבית הבובות P: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפאחד :X שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? :X האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך מושלם! האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כמה שהשיר הזה מתאר הרגשה שיש לי תמיד :X בשביל היצירתיים שבנינו- אילו ניתנה לך האפשרות להוסיף בית/שורה לשיר. מה היית מוסיף? כלום P: שיר מושלם.

הרבה זמן לא הגבתי....

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי?: הכי גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: כל זמן מזרחי שקיים. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוש בן ארי שם השיר מתאים לתוכן שלו: כן... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם: שום שם אחר.. לדעתי הוא משקף מעולה את השיר ומייצג את הדיסק הכי טוב. האם השיר מתאים לאופי הדיסק: בוודאי. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים: אני יכולה להגיד שהוא קצר מדי, אבל אם הוא יהיה קצת יותר ארוך הוא כבר יהיה חסר טעם. האם יש קטעים מיותרים בשיר: לא... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש: הייתי רוצה להיות עכשיו בהופעה כשהם מבצעים את השיר הזה...

אוו שיר בנ"ז ../images/Emo99.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בין הגבוהים זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-ארכדי דוכין.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - אף אחד! המקורי מעולה שם השיר מתאים לתוכן שלו?בוודאי היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?ככה טוב..לא לשנות האם השיר מתאים לאופי הדיסק?ברור האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?טיפה קצר..אבל טוב גם ככה האם יש קטעים מיותרים בשיר? בכלל לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? המון בשביל היצירתיים שבנינו- אילו ניתנה לך האפשרות להוסיף בית/שורה לשיר. מה היית מוסיף? אני לא יצירתית.. אחלה בחירה של שיר!

eladi88

New member
שלי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- מסודר לפי הדיסק..אז אחרון זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל המזרחית למיניהם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אממממ עזבו אותי שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן...מדפים..ספרים...סיפורים לה לה לה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממממ נראה לי שכן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר מידי האם יש קטעים מיותרים בשיר? לע כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? ההופעה של בית הבובות בשביל היצירתיים שבנינו- אילו ניתנה לך האפשרות להוסיף בית/שורה לשיר. מה היית מוסיף? בשביל היצירתיים...ואני איני יצירתי... אז היו שלום

גונצ

New member
מדפים../images/Emo99.gif

מיקומו של השיר?
בהחלט, בהחלט גבוה!
זמר שלא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר?
אייל גולן
להקה שהייתי רוצה לשמוע ביצוע שלה לשיר?
היהודים,הו זה מעניין!
שם השיר מתאים לתוכן?
אני חושבת שכן, זה מיוחד, אבל יש יותר טובים.
איך הייתי מעדיפה שיקרא לשיר?
"להתעקם".
השיר מתאים לאופי הדיסק?
כן, בעיקר המילים, אווירה כללית כזאת.
קצר מידי או ארוך מידי?
לפי דעתי השיר טיפה קצר מידי, אולי עוד בית קצרצר...
קטעים מיותרים?
מממ אני חושבת שאין!
מה עובר לי בראש כשאני שומעת את השיר?
הצרות שלי!
א-נ-י ל-א י-צ-י-ר-ת-י-ת

גונצ

New member
חח כן

זה דפוק אבל זה כאילו אחת מהמילים יאני שעושות תמשמעות לשיר, לפי דעתי!

hadarisan

New member
מדפים-יההההה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-פעם היה ממש נמוך ולאחרונה עלה בהרבה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-ויל סמית' זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:סינרגיה שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן אני מוצאת בו משהו מאוד מיוחד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא לא אני אף פעם לא הייתי מחליפה שמות לשירים שלהם הם פשוט קולעים בול האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לחלוטין האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?קצר קצת האם יש קטעים מיותרים בשיר?האמת היא שממש לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?האמת היא הוא מזכיר לי את הלימודים בשביל היצירתיים שבנינו- אילו ניתנה לך האפשרות להוסיף בית/שורה לשיר. מה היית מוסיף?אני אצטרך לחשוב על זה עוד קצת.... שבוע משגע גם לך...ולכולכם!

יוסדוס

New member
../images/Emo27.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? שיר מדהים!השיר אהוב עלי! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!זמרים מזרחיים למינהם(פשוט זה לא מתאים..) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מירי מסיקה,מוש,לני קרביץ שם השיר מתאים לתוכן שלו?לא בטוח היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?קצר מדי האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?מכלמיני דברים אילו ניתנה לך האפשרות להוסיף בית/שורה לשיר. מה היית מוסיף?לא נוגע

שניר1984

New member
מדפים.....

1)מיקום גבוה כמו כל השירים (כל הזמן אותה תשובה על השאלה הראשונה) 2) מאיה בוסקילה נראה לי לא מתאימה כל כך 3) הייתי רוצה לשמוע ביצוע של יציאת חירום הגדולים לשיר השקט הזה 4) שם השיר מאוד מתאים לתוכן 5) השיר מתאים לאופי הדיסק (קטגורית השירים השקטים) 6) שיר באורך מתאים מאוד 7) אין קטעים מיותרים בשיר 8) לא עובר בראש כלום מיוחד

למעלה