ניתוח שיר!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo79.gifניתוח שיר!../images/Emo79.gif

והשיר להפעם הוא The Only Hope For Me Is You שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.sing365.com/music/lyric....ical-Romance/9C080BCA1FBDBA72482577BC0017BD49 מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Hadar way

New member
For me is you the only hope for me is you

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Where were you when All of the embers fell I still remembered them Covered in ash Covered in all my friends I still think of the bombs they built Can I be the only hope for you? Because you're the only hope for me What if we learned Of all the people burning Purifying flame I'll say it's okay I know you can tell And though you can see me smile I still think of the guns they sell ושורה שממש מפריעה לכם? אין אני ממש אוהבת את השיר הזה! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא ולא משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כל מיני אפקטים שיש ברקע ברגעים היותר שקטים איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? יפה כתמיד
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שאלה קשה.. לא יודעת >< ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? גאגא וקייטי פרי אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Remember me (מקורי משהו...) הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כמובן שכן! בסגנון של הקליפ של פיימוס משולב עם דה גאוסט אוף יו
למי הייתם מקדישים את השיר? לחברה הכי טובה שלי
ציון לשיר 1-10? 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

lilison13

New member
Can I be the only hope for you?

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? כל השיר! ואם לבחור הפזמון: If there's a place that I could be Then I'd be another memory Can I be the only hope for you? Because you're the only hope for me And if we can't find where we belong We'll have to make it on our own Face all the pain and take it on Because the only hope for me is you alone
שורה שממש מפריעה לכם? אין
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא,השיר מושלם כפי שהוא
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדיהם כמו תמיד
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
נגיד שזה מחזיקים ידיים וזה יו אנד מי כביכול חחח
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הממ איימי לי
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? נמממ סליפנוט וכל להקה הדומה לה
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? another memory
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? אממ לא יודעת אין דעה
למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת
ציון לשיר 1-10? 9

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif איימי לי מאוונסנס?כלכך לא.../images/Emo31.gif

היא תהרוס את השיר.

lilison13

New member
יש מצב

אבל הקול שלה מדהים,אבל יכול להיות שהיא הייתה הורסת אותו. השאלה הייתה אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר וזה מעניין איך היא הייתה מסוגלת לבצע אותו :)

SugarRush

New member
באר שבע קיבלה גשם לשנה חדשה!! ../images/Emo6.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "Where, where will we stand When all the lights go out Across these city streets Where were you when All of the embers fell I still remembered them Covered in ash Covered in glass Covered in all my friends I still think of the bombs they built" ושורה שממש מפריעה לכם? אין ממש שורה, אבל קצת מפריע לי החזרה המוגזמת על הפזמון , הייתי רוצה שיהיה איזה קטע שישבור את זה, הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, השיר טוב בדיוק כמו שהוא
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כפי שכבר אמרתי, לדעתי חוזרים יותר מדי על הפזמון.. איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מושלם כרגיל =] אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? כרגיל, אף אחד, חוץ ממכ"ר כמובן! ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ביונסה XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? נאמר כבר Remember Me הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? הייתי רוצה שיצולם קליפ לכל שיר באלבום... אבל זה קצת לא ריאלי
למי הייתם מקדישים את השיר? באמת שאין לי מושג. השיר הזה תמיד מזכיר לי את כל מה שקורה בארץ מבחינה בטחונית, וגם את כל מה שעוד יבוא. אז אני מניחה שאני אקדיש את זה לדור שלנו, הרי אנחנו נהיה אלו שילחמו במלחמה הבאה(לפחות מי שעכשיו לפחות בגיל 16) ואנחנו נהיה אלו שיזכרו את הפצצות, הרובים, הרחובות הריקים, והלהבות שיבלעו חברים. ציון לשיר 1-10? 8

SugarRush

New member
רציני?

בחיים שלי לא חשבתי שיש מישהו מב"ש שגם שומע MCR שלא לדבר על מעריץ אותם! כאילו יש כמה ששומעים אבל בקטנה כזה... אכפת לך אם אני אשאל מאיזה מקיף את? זה יהיה ממש מוזר אם אנחנו מכירות XD

QueenCryBaby

New member
לא חשבתי על זה ככה

אמנם זה לא כל כך רלוונטי לגבי כי אני לא בגיל הזה, אבל נתת לי כמה נקודות למחשבה.

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Where, where will we stand? When all the lights go out Across these city streets Where were you when All of the embers fell I still remember them Covered in ash, Covered in glass Covered in all my friends, I still think of the bombs they build כל השיר -המילים שלו ממש מהממות ♥ ושורה שממש מפריעה לכם? אין הכול משולם הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא הוא מהמם משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? הוא דווקא נחמד בתור שיר דיגיטלי... איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מהמם ומרגש
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אין ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? מי שלא MCR אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מושלם הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? לא למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו אהוב או אנשים שרוצים להתאבד וצריך לעודד אותם ציון לשיר 1-10? 10 הוא הכי אהוב עלי אחרי סאמרטיים המושלם

NoAmItA ChAn

New member
אחחח, שיר מקסים ../images/Emo23.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Covered in ash Covered in glass Covered in all my friends If there's a place that I could be Then I'd be another memory Can I be the only hope for you? Because you're the only hope for me And if we can't find where we belong We'll have to make it on our own Face all the pain and take it on Because the only hope for me is you alone I'll say it's okay I know you can tell And though you can see me smile I still think of the guns they sell ושורה שממש מפריעה לכם? אין! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? המממממ... לא יודעת, זה ממש יפה כבר ככה. ההתחלה מדהימההה *________* משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום! איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? כל כך יפה
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אני חושבת שזה -
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא עולה לי כרגע לראש XP ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? מטאליקה? XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Remember Me? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כן! וואי, הוא היה הקליפ הכי חמוד שיש *-* למרות שלא הכי תואם לסטייל הנוכחי שלהם XD למי הייתם מקדישים את השיר? לאחד והיחיד שלי - אבא שלי ואח שלי XDDDDD נו, אין אף אחד שאני מאוהבת בו, אבל אני חושבת שאני מוכנה להקדיש את זה למשפחה המהממת שלי שתמיד תומכת בי ועוזרת לי
ציון לשיר 1-10? 8

למעלה