נקודות אור וגאווה!!

noosh

New member
../images/Emo79.gif נקודות אור וגאווה!!../images/Emo214.gif

יומולדת לחברה, אמנם הייתי עייפה אז היה קצר, אבל פגשתי אנשים שאינ אוהבת ולא ראיתי הרבה זמן.
עשיתי שופינג, קניתי ג'ינס ושלוש גופיות, והכל יחד יצא רק 130 ש"ח, ואני מרוצה עד מאוד, כי אשכרה הצלחתי למצוא בגדים, זה לא קורה לי בד"כ. ועוד ג'ינס!!! ועוד בזול!!
וקיבלתי מלא מחמאות על אחת הגופיות שקניתי וזה היה ממש כיף.
רשמתי קצת, וגיליתי שהחוג שלי ממשיך עד ה-30.7, שזה נחמד לגלות, הייתי בטוחה שהוא מסתיים ביוני.
יערונת שעודדה אותי הרבה, וגם חברה שלי, ועידודים זה טוב, במיוחד כשאני לחוצה.
החברה אמרה שיש אולי מקום לתערוכה וזה נחמד, אפילו שזה רחוק, ואני לא יודעת איך בדיוק נעשה את זה. אבל עצם המחשבה והתכנונים זה מגניב ממש.
ואני מקווה שיהיה בסדר.
מייל מחברות שלי ממקסיקו, איזה חמודות הן, והן רואות יצורים של פרידה ודיאגו ריוורה, גם אני רוצה!!! זהו, נראה לי. שבת שלום לכולנו
. ושבוע מקסים.

רעוּת

New member
אוף אין לי כוח ../images/Emo122.gif

ואני בקריזה על כל העולם ואשתו בערך, למה בכלל צריך עוד אנשים בעולם .
והחיים בזבל וזה. טוב, עד כאן הרחמים העצמיים להיום
יומולדת לחברה, למרות שעכשיו אני די עצבנית עליה, נזכור לה חסד נעורים וזה.
אני לא בהריון!!!!!!!! סתם, עזבו, לא חשוב
שמעון פרס נשיא
תצחקו וזה, אבל זה ממש עושה אותי מאושרת. הוא כזה חמוד.
רבתי עם אמא, ואני בשביתה כבר כמה ימים, אז אין אוטו והיא לא ממש מדברת איתי והכל, אבל- חופש!!!!!!!!
אחותי לא בבית עד מחר, זה גם סוג של חופש
היא העירה ואתי כל יום השבוע ב-6:30 בבוקר עם הקריזות שלה. קרציה.
הילדים
טוב שאני לא שפוטה שלהם
טוב, דייייייי

רעוּת

New member
הוא לא, לוזר, תפסיקי ../images/Emo7.gif

ואני אצביע לו לראשות הממשלה ב-2014!!!!!!!!

believe! believe! believe

[אני מתחילה להרגיש שאני שומעת מוזיקה צפויה מדי] יש לי תלתלים עכשיו [ותודה }{ על האומץ] כשיש לי כח אליהם וזה כיף. אף פעם לא היה לי אומץ ללכת עם השיער האמיתי שלי קודם, לא יאמן מה עשיתי כדי למתוח ולהחליק אותו ולהכחיש את קיומו.. ובעצם בהתחשב במה שעושים כדי להכחיש את הקיום של עצמנו לפעמים, השיער זה דיי בקטנה... [אומיגאד אני לא מאמינה שהרגע יצא לי בייבי וואן מור טיים בפלייליסט, זה בהחלט לא היה צפוי, בעצם] וזה אור ששיר קנתה בגד ים!!! עכשיו רק אני צריכה
כאילו, כן, וזה גם אור שיש לי עור בצבע פחות בהיר מלבן כהה. או. משהו.. והיה כיף ומשוגע ומשעשע רבות [וסליחה
כאילו, שתי האמהות שלנו במושב האחורי, כ"כ, אל תגידי כלום
] אנשים שטוב לך איתם, כמו שאמרה בעצמה החובזה, ולא צריך להוסיף. ואור שנדפקתי בסיפוח בבסיס של צעירים אז לפחות עכשיו אני יורדת עליהם [לא נו, אני לא רעה, רק על הצעירים שאני מכירה אני יורדת! ואני מכירה שם צעירים! ואני משתגעת איתם ואנחנו מדרדרים אחד את השני לחפשנות וזה כיף חיים על. וגם המפקדת של הצעירים בסדר היא, אוי אללה יוסטור היא אפילו כתבה פה פעם
וגאד איזה ביתז**** הולך שם, השם יעזור...] ואור שהבסיס האמיתי שלי מקסים מקסים [למרות שאני בקושי בו כרגע כי ההגיון לא התגייס לצה"ל ושות'] ואני ממש ממש מקווה שהכל יסתדר למרות שכל האנשים הטובים בעולם משתחררים ביולי ולמרות ולמרות ולמרות... ואור שאולי יהיה לי קיץ טוב באופן הזוי אבל לא לפתוח פה לשטן [ולא רק] על דברים [ש-אני- לא אפתח פה, אלוהים גדול באמת] ואור שראיתי חלקים ממש יפים של הארץ השבוע למרות שגם כאלה מסריחים
, ואנשים ממש חמודים למרות שגם כאלה שלא
, והיו רגעים ממש טובים, באמת. בטוח שיחסית לטחינה שמקודם זה ממש... ממש אחרת. אני רק צריכה להתאפס על עצמי ועל כמה דברים. אה והצרתי את המדים הצרת-על והם שווים-על וכיף לי כה
וגם שכנה שלי עוד מעט יולדת תינוקי יפה כ"כ ואני מחכה

ואור

שדברתי עם אהובה באמצע הלילה [סוףסוף כמה זמן כבר לא] ותמיד כשאני מתקשרת היא עונה "OMG" כמו פקאצה אמריקקית בכזו התלהבות לשמוע אותי וזה כ"כ כיף ואוח, אנחנו הולכות לשיר ביחד כל הקיץ וOMG לראות פיונה, אני קצת לא תופסת. [[ושיר פויה בואו כבר יא זמרות אופרה!!! יצאתי לעשות תאונתדרכים ביי
]]

noosh

New member
חחח יש לי ידיד

שכל שיחה שלנו נפתחת ב - O M N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 כזה כמו של ג'ניס מפרינדס (N זה נוש
) את באמתבאמת הולכת לרואת פיונה?

דיתוּש

New member
אוף, כ"כ קשה למצוא. היה שבוע גהנום.

אבל בכ"ז ;[
החלטתי להתפטר מהעבודה המעפנה שלי. היא נמאסה עליי וסוף סוף אבא שלי לא כועס עליי בעניין, רק לוחץ שלא אעזוב עד שלא אמצא עבודה אחרת. גם משהו.
שינה עמוקה ונעימה ביום רביעי.
נהגתי הרבה. זה תמיד עושה לי שמח. המורה אפילו עשה לי שיעור כיף עם מלא הילוך שלישי ורביעי.
עשיתי כמעט כל מה שאני צריכה לעשות ולא דחיתי את זה בכלל. זה טוב.
אמא שלי צוחקת כמו מוזרה. והיא בדיוק נכנסה וצחקה על ההתעטשות שלי. בכלל היא צוחקת מכל דבר שאני עושה, זה מעלה חיוך רחב על פניי.
רק עוד שתי בגרויות לפניי וסיימתי!
אנשים טובים שמקיפים אותי ומשתדלים להבין אותי כמה שאפשר, גם אם לא מצליחים, הניסיון משנה לי. ובסופו של דבר גם יצליחו ויהיה טוב מתמיד. טוב תכתבו גם, אני נהנית לקרוא נקודות של אחרים (באמת, זה עושה לי כיף
)

behappy

New member
../images/Emo24.gif גמני ככה:) (המשפט האחרון)

בהצלחה בבגרויות!! יווו, איך הייתי מתחרפנת בתקופה הזו, כמה חריש אללה יוסתור

מתנות

New member
סופסוף קצת גאווה בין כל הבושה....

המורה שלי לספרות, נהדרת אמיתית שלא מודעת לכמות הכוח שהיא מעניקה לי |שמש
| 95 מגן באנגלית, לבחינה בתג"ת.
משהו שהמורה לאנגלית אמרה, בחום כזה- "מצטיינת שלי."
חברים טובים הגיעו מרחוק ועשו לי הפתעה, העירו אותי בדיוק כשהתחלתי להתנתק. כל אחד עם המתנה שהוא.
וחברה טובה שלא ראיתי יותר מדי זמן, חייכה אותי היום והיה לי ממש כיף איתה.
מישהו מהיסודי זיהה אותי מרחוק, את הגב יותר נכון.. בחושך... כיף לדעת שזוכרים. עדיין. (אה, וזה היה מין פגישת מחזור כזה, ראיתי את כל הבנים מהשכבה שלי ביסודי.)
עוד מעט הכל יהיה בסדר

behappy

New member
טוב!

אני יוצאת לים עכשיו, והייתי בים בשבת שעברה, אז זו לכשעצמה נקודת אור ענקית!! וראינו את מייק פאטון בהופעה [לוויתנים שולתים!] והוא מהמם למרות שלא תמיד ולא כולם מבינים מה לעזאזל הוא רוצה. בכלל, הייתה הופעה מגניבה, מלאה ילדים יפים בני עשרים
אני וההוא עדיין ואני לא יודעת מה אני מרגישה בקשר לזה אבל הוא באמת משתדל, אז שויין הייתי באוניברסיטה! ולמדתי! אחרי כל ההברזות של הזמן האחרון! [וחברות היו צריכות להביא לי דפים כי שכחתי איך זה, כותבים בשיעורים והכל
] והיה דווקא שיעור מעניין ובכלל, התגעגעתי לשם [בואו נודה על האמת, במיוחד התגעגעתי לבזארי בגדים בפורום ולספריה], ופגשתי חברות ותעדכנו אחרי מליון שנה שלא ראיתי אותן ובכלל כייף ופסטורלי שם, אני צריכה לעשות את זה יותר. במיוחד אם אני רוצה לסגור את הפאקינ תואר הזה כבר. הפילו עלי הפקה די מטורללת בעבודה והלך מעולה! אחרי כל כאבי הראש, כשרואים את התוצר הסופי זה תמיד שווה הכל. חברים שלי
הייתי אצל לירונה והיו צחוקיות לרוב כולל אילתור מאולתר לגמרי של שבת שעברה. כפרעליך. אחותי טלופה! היא כזו בובונית
והיא התחילה לכתוב פה.
וראיתי אותה מופיעה והתגאיתי בה מאוד,
אני המעריצה מספר 1 שלך, גברת!! דובשה באה לבקר במפתיע בעיר הקודש וזה תמיד כייף ואפילו עזרה לי לבחור בגד ים [שבגד ים זו נקודת אור בפני עצמה] ובזכותה אני מוגנת מפני עין הרע עכשיו, ואכלנו במסעדה האורגנית היקרנית והיה כייף, כפרעליך תבואי יותר או תגורי פה כבר! וכמובן: קיץ קיץ קיץ קיץ ואני שזופה וחם בחוץ והלוואי שימשיך ככה תמיד ואיכשהו לא יהיה חורף לעולם. וקניתי קצת בגדים חדשים [וזולים, חוץ מהבגד ים היקר אבל שווה כל שקל כי הוא מאמם! גוטקס, מה
] קניתי ספרי שבוע הספר- את החדש של יונתן גפן ואת כרוניקות של דילן, שניהם מקסימים. אעעעעעע אני הולכת לים עכשיו!!!!!!!! זה הכי אור שבעולם! בעיי!

למעלה