סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo79.gif סופשבוע פרוע!../images/Emo79.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שבוע מצויין ומוצלח שיהיה.

DropDeadAlice

New member
אניאניאני!! שיואווווD: ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של HIM : passion's killing floor ללא ספק. pretending wicked game שיר השבוע כללי: Hot Runaway שניהם של אבריל לאבין. להקת\אמן השבוע: HIM אלבום השבוע: razorblade romance אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: שעורים, לא הצלחתי לישון אתמול בכלל.. מאכל השבוע: אין טחח משהו חדש השבוע?: חח איןXD ציטוט שמאפיין את השבוע: נואופ ציטוט שעשה לכם את השבוע: בטח משו דפוק שוילה אמר.. אהה אולי משהו שהוא אמר על אהבה בריאיון.. איזה חמוד
לינק/אתר השבוע: "Heaven is not there darling..." סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נואופ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: שביתה!!! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא: בצפר?
משהו שאתם מקווים שיקרה: שביתה D: \ לדבר איתו
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: הוא
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין!!! ו...תמונת השבוע - וילה נראה פה כמו נערה עובדת. שלחתי את התמונה הזו לידיד, והתגובה שלו אחרי "מי זאת?" היתה "איכס, הומו, קוקסינל" מה האודם הזנותי הזה? ישר לתל ברוך.

linkintrance

New member
0.0

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :BR שיר השבוע כללי:המכשפות-עד העונג הבא להקת\אמן השבוע:המכשפות,HIM אלבום השבוע:VENUSDOOM אדם שעשה לכם את השבוע:ליזה
כריסטינה
משהו טוב שקרה השבוע:אממ...הייתי בת"א משהו רע שקרה השבוע:המממ.. מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?:חגורת ניטים שחור לבן, ודפקתי לאסתי מכנס..שלא יחזור אליה בקרב מוחעחעח ציטוט שמאפיין את השבוע:אופיר-"אני רווק"אני-"למה לא באת להוריד ממי את אסף??!?!" אופיר"אני רווק" אני"0.0" קליטה איטית יש לי זה משהו נוראי. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:האוס,בטי,גיבורים,נמלטים..וההתמכרות החדשה שלי-הרכלנית. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אוף אוף אוף אףףףף וזה נכון לגבי כל שבוע..מתי יקרה לי משהו מרתק בפאן הרגש.בלאט. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שביתה!!!111אחדאחדאחד משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:בי"ס. משהו שאתם מקווים שיקרה:לקבל סמסים מרתקים אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כל חבריי. שיר שפתחתם איתו את השבוע:המכשפות-עד העונג הבא. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:שניצן ואפיר טסים לפולין ואין מי שיבדר אותי. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :אין.

little WhiSper

New member
אני רוצה כבר חורף!

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
סורי. שיר השבוע כללי: היהודים- להיות
... הבנות נחמה- להיות. Plain White T's - Hey There Delilah. מטרופולין- אין לי מקום. להקת\אמן השבוע: היהודים, הבנות נחמה אלבום השבוע: הבנות נחמה אדם שעשה לכם את השבוע: אממ... הסמלת
משהו טוב שקרה השבוע: קצת לנוח. אה ושויקי באה=] משהו רע שקרה השבוע: עצבים, יאוש, כרגיל נו מאכל השבוע: אין. [לא כי אין מאכל השבוע, כי אין אוכל] משהו חדש השבוע?: אממ.. לא? ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: How come the sun is rising And my soul so far behind לינק/אתר השבוע: כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע: שנות ה70 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדעת מה קורה איתי. שבירת דיסטאנס. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיגמר. מה לעשות, יש גם קצת פחד... משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אקבל מה שאני רוצה, או לפחות משהו טוב. אה ושיהיה כייף... ולא הרבה מתיש. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אפחד? שיר שפתחתם איתו את השבוע: היהודים- להיות. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: השבוע האחרון של הקורס!!
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :
כפרעליה.

עונה. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM : ג'וין מי אין דאת'.
שיר השבוע כללי: saosin - it's far better to learn, collapse
להקת\אמן השבוע: אין...
אלבום השבוע: escape the fate - dying is your latest fahion
אדם שעשה לכם את השבוע: פורום MCR. הייתי במפגש והיה מדהים.
משהו טוב שקרה השבוע: המפגש. ^^
משהו רע שקרה השבוע: נגמר החופש?
מאכל השבוע: עוגת שוקולד שאמא הכינה!
משהו חדש השבוע: אין. אהה קניתי חולצה של MCR עם התמונה של הזוג ההוא. נו החולצה שיש לכולם.
[חח עדיין היא מדהימה לדעתי.]
ציטוט שמאפיין את השבוע: מה שכתוב לי בחתימה, של סאוסין.
ציטוט שעשה לכם את השבוע: חברה שלי קרעה אותי אתמול "אני נחנקת כמו החתול משרק
". XD או אני וחברה שלי שותות אייס קפה [זה בכלל לא טעים
] והיא כזה פתאום באה לי ביציאה "בואנה, קש זו המצאה מדהימה! לא, באמת תסתכלי על זה."
לינק/אתר השבוע: אין.
סרט/סדרה/ספר השבוע: "בילי", הסדרה בערוץ ג'טיקס, ממש נחמדה@ חחחח.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני לא רוצה מחר ביצפר.
בוהו, הלואי תהיה שביתה. ;; של חודש אבל! גם כן אלה, אפילו שביתה לא יודעים לעשות.
שבוע טוב שיהיה!

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של HIM : sweet 666 שיר השבוע כללי: brand new-seventy times7 להקת\אמן השבוע: tegan& sara אלבום השבוע: כל האלבומים של tegan&sara אדם שעשה לכם את השבוע: בת דודה משהו טוב שקרה השבוע: ת"א-חיפה. משהו רע שקרה השבוע: חזרתי לאילת >< מאכל השבוע: וופל בלגי! משהו חדש השבוע?: אקשן פיגרס של שר"הט! ציטוט שמאפיין את השבוע: ~ ציטוט שעשה לכם את השבוע: "תראי את אמא שלי יושבת בשדה קרב" לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: אמן האשליות משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתה? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: סרטטוב? שיר שפתחתם איתו את השבוע: הלקה:escape the fate ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שבוע מצויין ומוצלח שיהיה.

FFTL

New member
עעעעע.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : ה. BLEED WELL.
שיר השבוע כללי: Situations - ETF >< ו..ניו יורק סיטי - היהודים, THE KILL - 30STM
להקת\אמן השבוע:ETF , יוזד, הימ, 30שניות.. ועוד מליון. אלבום השבוע: Dying Is Your Latest Fashion
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: חברים. :] משהו רע שקרה השבוע:.. מאכל השבוע:פיצה.
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: איןכוח.
סרט/סדרה/ספר השבוע: ישנן בנות!^
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שביתה?
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: המ.. משהו שאתם מקווים שיקרה: שביתה! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אישה. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Situations - ETF
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: היי. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

Rose131

New member
המ

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : ונוס דום שיר השבוע כללי:דה אנד- MCR להקת\אמן השבוע:HIM וMCR. וAM. אלבום השבוע:ונוס דום וTBP אדם שעשה לכם את השבוע: המממ.. משהו טוב שקרה השבוע:הממ... משהו רע שקרה השבוע:הממ! מאכל השבוע:לחם מלא
משהו חדש השבוע?:שלוש סיכות של אנג'ל ציטוט שמאפיין את השבוע: הממ ציטוט שעשה לכם את השבוע:הממ! לינק/אתר השבוע:תפוזז סרט/סדרה/ספר השבוע: שנות השבעים, אנג'ל.. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:ארמ. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שביתהההה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שביתה ביום חמישי כשהמורה אמור להגיד לי מה דעתו על התכנית צילומים שלי
משהו שאתם מקווים שיקרה:רק המורים לקולנוע ילמדו. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:המ. שיר שפתחתם איתו את השבוע:אממ.. ונוס דום?D: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:ארגגג. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :אין לי כוח

Venus Doom

New member
../images/Emo14.gif

שיר השבוע של HIM: The Sacrament שיר השבוע כללי: Nirvana- Come As You Are Nirvana- Smells Like Teen Spirit Nirvana– Lithium (Hellogoodbye- Here (in Your Arms Bring Me The Horizon- The Fear That Gave Me Wings Saosin- Voices להקת\אמן השבוע: HIM, Nirvana אלבום השבוע: ונוס דום אדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי ^_^ משהו טוב שקרה השבוע: שעור נהיגה^^ משהו רע שקרה השבוע: דאגתי כמו לא יודעת מה לחברה שלי שהלכה להופעה של טוקיו הוטל. עד שלא דיברתי איתה בלילה לא הייתי רגועה >< מאכל השבוע: בקושי אכלתי משו...אז נסטי^^ משהו חדש השבוע?: צמיד של MCR, ואנס ודיסק של פלסיבו. ציטוט שמאפיין את השבוע: "I'm a stranger to myself, I can't go on" ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Cf04ZDgpw1M - הכלב המטומטם של חברה שלי XD סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- סטפ אפ סדרה- קייל XY סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הממ משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד שיעור נהיגה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודעת
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשביתה לא תהיה ארוכה מידי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אותו *__* שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: XL זה טעים^^ ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : אני בתגובה מהירה, אין לי כוח

למעלה