סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo79.gif סופשבוע ../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: סדרה/סרט השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות?

../images/Emo180.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: How to save a life/the fray אלבום השבוע: music&Lyrics Soundtreak ספר השבוע: עיקרון הארבעה מאכל השבוע: עוגיות חמאה צרפתיות^^ סדרה/סרט השבוע: מגרש ביתי, מילים ולחן אתר השבוע: אמ. יו טיוב? [חרשתי] חוויית השבוע: The mystirius ticking noyse XDDD [סליחה על שגיאות הכתיב או משו] תמונת השבוע: - שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? אמ. בערב, ללכת לבמות בגבעתיים. וביום העצמאות אולי פיקניק או משו...

Liquid Dreams

New member
נמנמ.

שיר/י השבוע של ווית'ין: וואו נראה לי שרוב השירים, את כולם שמעתי כשהתחלתי את פרויקט התרגום
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין כ"כ, אולי אוקטובר של אוונסנס אלבום השבוע: לאדעתO: ספר השבוע: השטן לובשת פראדה
מאכל השבוע: אממ.. צ'ילי?D: סדרה/סרט השבוע: דרך חיים, סרט חזק אתר השבוע: אין חוויית השבוע: הפסנתר שלי סוף סוף הגיע ואני מתה עליו וכשתהיה תמונה אני אוסיף לפה^__________^ תמונת השבוע: ^^^^^^ שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? לשכנע את ההורים ללכת לגבעת אלה ואם לא אז להשאר בבית.

Ice Queen 7

New member
פפפפט

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - March Of Mephisto אלבום השבוע: The Black Halo ספר השבוע: גדול ביפן מאכל השבוע: לאדעת שניצלטופו סדרה/סרט השבוע: סטרוברי פאניק
אתר השבוע: לאדעת חוויית השבוע: שביתות, ברור 0.0 והפרק האחרון של סטרוברי פאניק ;; תמונת השבוע: שיזומה משלי
שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? לא יודעת עדיין, בטח כלום 0.0

Euterpe

New member
הממ

שיר/י השבוע של ווית'ין: the cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: hands/juwel אלבום השבוע: הפסקול של חתונת רפאים ספר השבוע: הספר השישי של הארי פוטר ו"אירופה אירופה" מאכל השבוע: סלט של הבורגרס בר סדרה/סרט השבוע: הלסינג אתר השבוע: אין... חוויית השבוע: 2 מתכונות ושני מבחנים חשובים ביותר
שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? נראה לי שאנחנו אצל דודים שלי...

taroboy

New member
אני../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:אמממממממממממ דה ארותר'הלף אוף מי.שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אמממממ.אלבום השבוע:איןספר השבוע:איןמאכל השבוע:איןסדרה/סרט השבוע:גיבורים,עדין.אתר השבוע:תפוז?חוויית השבוע:ביקור אצל שארון בבית.תמונת השבוע:שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? לאיודע

Dave2D2

New member
../images/Emo22.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: its the fear שיר/י השבוע לא של ווית'ין: obladi oblada אלבום השבוע: the silnce force ספר השבוע:הקייטנה של קנלר מאכל השבוע: שניצל סדרה/סרט השבוע: star wars אתר השבוע: ???? חוויית השבוע: גלידה כזאת מגניבה-טעימה, נחשב? תמונת השבוע: תמונה של חתול שצילמתי בחנייה, אבל אין לי כח להעלות שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? כנראה שללכת לפארק שבו יש את כל האירועים של יום העצמאות בעיר שלי, או סתם לשוטט, יום אחרי זה יש לי טיול שנתי...

chyio

New member
../images/Emo164.gif הרצל XDDDDDD

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה שירים של TDG וmarch of phisto אואיךשלאכותביםאתזה של קמלוט אלבום השבוע: one x ספר השבוע: אין מאכל השבוע: נקנקייה עם רוטב אלף האיים וקטשופ0.0 סדרה/סרט השבוע: סטרוברי פאניק ;;;;;;;;;;;;;;;; ;[;[;[ אתר השבוע: ישראפיכסע ותפוז כמובן חוויית השבוע: שביתה? תמונת השבוע: שיזומהסקסי
שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? לא יודעת.

אניי

שיר/י השבוע של ווית'ין:אנג'לס שיר/י השבוע לא של ווית'ין:איי דונט לאב יו של מי כימיכלל אלבום השבוע:pink-i'm not dead ספר השבוע:הארי פוטר וגביע האש מאכל השבוע:ספגטי סדרה/סרט השבוע:הלוחשת לרוחות אתר השבוע:שואומי חוויית השבוע:שינה תמונת השבוע:==>> שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות?על-האש

ATWA

New member
איזה חמודה הבטטה../images/Emo99.gif../images/Emo169.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: TP... כן, אני עוד תקועה ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: EXTREME - MORE THAN WORDS Nightwish - Ghost Love Score אלבום השבוע: Muse - Origin of Symmetry ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קניידעלך
אני עוד תקועה בפסח סדרה/סרט השבוע: מגרש ביתי, נמלטים, גיבוריםD: אתר השבוע: תפוז חוויית השבוע: פטור מספורט עד שנה הבאה:) שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? אני מתלבטת עדיין

נמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ נראה לי האינטרו מME, זה הצלצול שלי כרגע בפלאפון החדש P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא יודעת אלבום השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: קציצות טבעול ושניצל ברוקולי של טבעול. אני צמחונית לחודש (אל תנסו להבין XD) אז אמא שלי קנתה לי וזה נחמד XP סדרה/סרט השבוע: בנות גילמור+מלאך שחור אתר השבוע: האתר של סוני אריקסון שחרשתי עליו ועשיתי בו עבודת מחקר על הפלאפונים P: חוויית השבוע: המ, שביתות אני מניחה תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה, עזבו אותי
שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? להישאר בבית נראה לי. ירדו האפשרויות של רוק"צ (כסף) ולרדת לעיר (הסכנה לחזור הביתה עם זעזוע מוח מפטישי גומי וקצף במערות האף), אז...

scarlet moon

New member
היי היי ../images/Emo54.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: forsaken שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המממ... empty memories של after forever אלבום השבוע: נראה לי שאני אשאר עם after forever של .... After forever (היה קשה לחשוב על שם אחר לאלבום?
) ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: פרוזן יוגורט. סדרה/סרט השבוע: פורסט גאמפ
אתר השבוע: לא יודעת. חוויית השבוע: ראיתי המון סרטים
(העבודה בבלוקבסטר משתלמת
) תמונת השבוע: החתול התרבותי שלי
(זה אחד אחר מזה שהיה איתי בתמונה האחרונה ששמתי
) שאלה שבועית: מה אתם מתכננים לעשות ביום העצמאות? לא ברור. אני מתארת לעצמי שעל האש =)

למעלה