סיימון אמר להרים ידיים שרשור חברתי.
F Fairywitch New member 16/3/05 #1 ../images/Emo79.gifסיימון אמר להרים ידיים../images/Emo70.gif שרשור חברתי.
F Fairywitch New member 17/3/05 #4 מתן, תתעודד! גם אני קבעתי תור לרופא שיניים. בטח הוא ימצא מלא חורים... איך הלך לך בסוף, אגב?
1 14מתן New member 17/3/05 #6 היה בסדר גמור ../images/Emo13.gif) לא הרגשתי כלום, פחות כואב אפילו מסתימה ישבתי לי שם איזה שעה ושמעתי את המצעד של גלגל"צ בזמן שהוא טיפל בי ביום שני הוא מסיים עושה ציפוי וזהו
היה בסדר גמור ../images/Emo13.gif) לא הרגשתי כלום, פחות כואב אפילו מסתימה ישבתי לי שם איזה שעה ושמעתי את המצעד של גלגל"צ בזמן שהוא טיפל בי ביום שני הוא מסיים עושה ציפוי וזהו
F Fairywitch New member 17/3/05 #7 התור שלי ביום שלישי. ואגב- אתה תאהב את התמונה שיש לי בדסקטופ איך קוראים למי שתומך בזוג באפי-אנג'ל? קרוס משהו? שכחתי
התור שלי ביום שלישי. ואגב- אתה תאהב את התמונה שיש לי בדסקטופ איך קוראים למי שתומך בזוג באפי-אנג'ל? קרוס משהו? שכחתי
F Fairywitch New member 17/3/05 #14 לא סתם עצוב-בדיוק אני שומעת את השיר מ"מלחמת העולמות" - Forever Autumn ('cos you're not here)
C constantine girl New member 17/3/05 #25 יו גמלי יש מחר רופאת שיניים! טיפול שורש סתאאאם לא אכפת לי כי אני עושה הכל עם גז צחוק, וזה פשוט המצאת המאה, לא מרגישיפ כלוווווום!
יו גמלי יש מחר רופאת שיניים! טיפול שורש סתאאאם לא אכפת לי כי אני עושה הכל עם גז צחוק, וזה פשוט המצאת המאה, לא מרגישיפ כלוווווום!
1 14מתן New member 17/3/05 #28 ../images/Emo99.gif גז צחווווק האמת אבל טיפול שורש חבל לך לעשות עם גז צחוק כי באמת שלא מרגישים כלום את רק שומעת את הקולות של כל המכשירים אבל לא מרגישה בכלל שהם נוגעים בך
../images/Emo99.gif גז צחווווק האמת אבל טיפול שורש חבל לך לעשות עם גז צחוק כי באמת שלא מרגישים כלום את רק שומעת את הקולות של כל המכשירים אבל לא מרגישה בכלל שהם נוגעים בך