סיכום שבועיייי

../images/Emo79.gifסיכום שבועיייי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הרשתי לעצמי לפתוח סיכום שבועי
אז יאללה!! שיר השבוע של כפיר: שיר השבוע בכללי: אומן השבוע: תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט מצחיק: משהו להוסיף? תהנו בסופ"ש

מסכמת.....

שיר השבוע של כפיר: הפחד נעלם עם כנרת אתמול בהופעה היה משהו מאוד מיוחד בביצוע של אתמול מי שהיה יבין:) שיר השבוע בכללי: stop crying your heart out-oasis אומן השבוע: כפיר אפשטיין
תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע:ההופעה של כפיר, התחלתי לעבוד משהו רע שקרה השבוע: כל השבוע הזה. ציטוט מצחיק: ICQ זה ללוזרים!3> חחח משהו להוסיף?לא.

inbarIL

New member
"רק תבקש, אל תתבייש..."

שיר השבוע של כפיר: הרבה מההופעה, אבל "אין כבר זמן" כי הוא התחיל את ההופעה איתו
שיר השבוע בכללי: "רק תבקש"- עברי לידר, הסינגל החדש!
אומן השבוע: כפיר, עברי.
תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת שכבה, סיום בצפר, יום בריכה, ההופעה אתמול.
משהו רע שקרה השבוע: כל מיני.. ציטוט מצחיק: "ולך אין בגרות מחר?" אותי זה מצחיק, אתם לא תבינו
משהו להוסיף? המ, שאני אוהבת אתכם
ענבר:)

inbarIL

New member
תודה נשמה../images/Emo3.gif אבל יצאתי שמנה חחחח../images/Emo6.gif

איזה בוקר של כיף, איזה כיף שהיה לי הבוקר!!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר: ליפול ששמעתי אתמול בטלפון מההופעה
שיר השבוע בכללי: עטור מצחך בביצוע של אביב
אומן השבוע: עברי, הוציא סינגל וזה
תמונה שבועית: אין משהו טוב שקרה השבוע: צופים וטרגר בעיקר
משהו רע שקרה השבוע: צופים ו _ _ _ _ בעיקר ציטוט מצחיק: "תכיני ת'קונדומים, אני מתדלק ובא!"
משהו להוסיף? יש לי מצב רוח ממש מוזר :|

../images/Emo126.gifאניאניאני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של כפיר:ועוד געגוע
שיר השבוע בכללי:רק תבקש של עברי. כמובן!
אומן השבוע:עברי שחזר לחיי ברוח סערה
תמונה שבועית:אחר כך , כשאחבר את המצלמה
משהו טוב שקרה השבוע:הרווחתי כסף, והיה מצחיק בעבודה,
משהו רע שקרה השבוע:לא ראיתי מישהו חשוב, בכלל בכלל, לא דיברתי עם יובל כמעט, רק איזה 5 דקות, ו... לא הייתי בהופעה של כפיר.
ציטוט מצחיק:מישהי מהעבודה: "שיואו חבל לך על האף!"
משהו להוסיף?אני אוהבת אתכם. המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון! וכפיר- הופעה בביאליק, דחוף!

"אדוני החנווני, לחם כדי שיהיה לי ממה לחיות,

והפרח, כדי שיהיה לי למה לחיות"
שיר השבוע של כפיר: "כלום" בהופעה
שיר השבוע בכללי: להבין את המים של עברי:) אומן השבוע: דפנטלי כפיר! תמונה שבועית: התמונה שלי ושל כפיר שנמצאת אצל מתן
משהו טוב שקרה השבוע: טקסיום
, כפיר
, ישיבת ג'ולם
משהו רע שקרה השבוע: טקסיום
, קצת גאלה אתמול. ציטוט מצחיק: "כנרת תעשה לי ילד!" "מי רצה?
" משהו להוסיף? אני מתה על כפיר

ברצוווק

New member
הסיכום שלי : ]

שיר השבוע של כפיר: 'בובה על חוט' שיר השבוע בכללי: Plain White T's - Our Time Now אומן השבוע: כפיר תמונה שבועית: איין . משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת סיום , תעודה . משהו רע שקרה השבוע: לא הלכתי להופעה :| , ילד אחד מעצבן <> . ציטוט מצחיק:' למה לא הבאת מטען ? ' - 'הבאתי אבל שכחתי אותו בבית' D : משהו להוסיף? אני רוצה הופעה חוזרת :) [!!!!] .

בלה בלה בלה

שיר השבוע של כפיר: כלום שיר השבוע בכללי:באה מהאהבה - יהודית רביץ! אומן השבוע: כפיר וג'קו
תמונה שבועית: אני אחפש משהו
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעות ביום חמישי, הדרך לארומה אחרי ההופעות, והכי: ערב שלם עם אריאלה ג'זמין ומיה . משהו רע שקרה השבוע: שהסופ"ש נגמר ומתחיל השבוע הכי לחוץ בחיי!!!!! ציטוט מצחיק: במיה זה כמו ירושלים, או שאוהבים את זה או שלא סובלים את זה
משהו להוסיף? חם לי

הדרך לארומה?

מכל הערב הזה- זה מה שאת מציינת?
מה עם ההרקדה הפרועה שפתחנו ליד עמדת הסאונדמן?

ההרקדה כלולה בהופעה של איתן לא?!?

מה שכן שכחתי לציין את סגירת המעגל עם נועם פינחסוב

למעלה