סיכום שבועי בפורום

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo79.gifסיכום שבועי בפורום../images/Emo79.gif../images/Emo88.gif

קדימה,כולם לענות
שיר השבוע שלכם של RBD-
שיר השבוע שלכם בכללי-
קליפ השבוע שלכם-
אלבום השבוע-
אירוע משמח שקרה השבוע-
אירוע שהרס לכם את השבוע-
תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש-
מקווה שרובכם תענו וגם תהיו פה יותר
שתהיה לנו שבת נהדרת,רגועה ומהנה...

ג ב ש ו ש

New member
עונה ראשון../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

ומקווה שאחרי יענו עוד הרבה... שיר השבוע שלכם של RBD-לא שמעתי אותם השבוע
שיר השבוע שלכם בכללי-היינו גדולים-ריטה
קליפ השבוע שלכם-מחכה-ריטה אלבום השבוע-רמזים-ריטה..אלבום חדש שיצא השבוע.הוא פשוט מדהים.מי שאוהב מוסיקה ישראלית טובה שירוץ לקנות
אירוע משמח שקרה השבוע-יציאת האלבום כמובן
אירוע שהרס לכם את השבוע-אממ כלום
תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש-לנוח כמה שיותר...

M e R a V 2

New member
עונה :) ../images/Emo23.gif

שיר השבוע שלכם של RBD- לא שמעתי אותם.. שיר השבוע שלכם בכללי- "הוזה אותך מולי" - אייל גולן קליפ השבוע שלכם- שירי מימון - יותר טוב לסלוח אלבום השבוע-
אירוע משמח שקרה השבוע- הרבה עבודה :) אירוע שהרס לכם את השבוע- מבחנים
תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש- סבא וסבתא באים , להשלים שעות שינה, להכין שיעורים ועוד..
סופ"ש נעים כולם!

LOLO RBD

New member
עונה

שיר השבוע שלכם של RBD-אנאלקסבלה חחחחח איך שרושמיםא ת זה "בלתי נתין להשגה" שיר השבוע שלכם בכללי-אי גט טאס פרומ מי מאמא [זה מבלאייק אי פייז] קליפ השבוע שלכם-איןן אלבום השבוע-איןןן אירוע משמח שקרה השבוע-אמ....הדיסק אצו אין ספנייה[RBD] הגיע במשלוח לחברה שלי הזמנו ארבעה דיסקים והיום הם הגיעו אליה הזמנו עוד דיסקים אנחנו מחקים שהם יבואו ואז היא תישלח לנו אותם . אירוע שהרס לכם את השבוע-המורות המעצבנותתת זה עובר כול גבוללללללללל הם מעצבנות ברמותתתתתת תמונת השבוע שלכם-...אנהי בכבודה ובעצמה תיכנונים לסופ"ש- לראות למדי אותי לאהוב שבת שלום

didalf

Well-known member
יאיי../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם של RBD-
שיר השבוע שלכם בכללי-
Airbag - Sólo Aqu קליפ השבוע שלכם-
Britney Spears - Piece Of Me
אלבום השבוע-
אירוע משמח שקרה השבוע-
ממ לאדעת אירוע שהרס לכם את השבוע-
חברה שלי עברה כיתה ועכשיו אני לבד במגמה=\ תמונת השבוע שלכם-
תיכנונים לסופ"ש-
יומולדת לחברה, אולי טיול ואולי שיעורים:S

צטלע

New member
כמובן שעונה

שיר השבוע שלכם של RBD- algun dia שיר השבוע שלכם בכללי- I surrender של סלין דיון. קליפ השבוע שלכם- אלבום השבוע- אירוע משמח שקרה השבוע- האמת שאני לא זוכרת.. אירוע שהרס לכם את השבוע- ללמוד למתמטיקה ושות' תמונת השבוע שלכם- תיכנונים לסופ"ש- אפשר לומר תודה לביה"ס שלי ולמורות שלי בפרט על ארגון הלו"ז לסופ"ש. אפשר להתחיל בבחן בפיזיקה ולקנח במבחן בפיזיקה. אולי אפילו בצעד נדיר דווקא מבחן באנגלית. (המשאית עם המדליות שלהן בדרך...
) ולרגע רצינות חח, ללמוד לכל המבחנים-בחנים-עבודות-סתם שאלונים שבא למורה לחלק ולתת עליהם ציון, ולנוח כמובן. אני מניחה שנארגן לנו משהו.

0ooורדדoo0

New member
עונה../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע שלכם של RBD- -Y No Puedo Olvidarte שיר השבוע שלכם בכללי- שירי מיימון-זה לא מה שהבטיחו לי קליפ השבוע שלכם-אין אלבום השבוע-החדש של שירי אירוע משמח שקרה השבוע-היה שבוע מעולהה אירוע שהרס לכם את השבוע-מנילה תמונת השבוע שלכם- תיכנונים לסופ"ש-לא ידוע בנתיים

למעלה