סיכום שנת 2008 במוזיקה היפנית

nadav1232

New member
../images/Emo79.gifסיכום שנת 2008 במוזיקה היפנית../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

שיר השנה שלי:
זמר השנה:
זמרת השנה:
להקת השנה:
האמן/להקה שגיליתי השנה:
אלבום השנה:
סינגל השנה:
הופעה/קונצרט השנה:
הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה:
מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?:

nadav1232

New member
הסיכום שלי!~~ ../images/Emo79.gif

שיר השנה שלי: ayumi hamasaki - Mirrorcle World זמר השנה: - זמרת השנה: BoA / ayumi hamasaki להקת השנה: GIRL NEXT DOOR האמן/להקה שגיליתי השנה Shoko Nakagawa, Perfume ועוד כמה אלבום השנה: BoA - THE FACE / ayumi hamasaki - GUILTY סינגל השנה: מתלבט בין TABOO של קומי, SEXY SENORITA של Nana Tanimura ו - Ai no Uta של Mai Fukui... אז אני חושב שאני אבחר ב - SEXY SENORITA~ הופעה/קונצרט השנה: ~ayumi hamasaki - ASIA TOUR 2007 ~Tour of Secret הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה: Aoyama Thelma feat.SoulJa - Soba ni Iru ne שהיה באיזהשהו ספיישל של MUSIC STATION שהם שרו על הגג.. ^^ מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?: מקווה שבואה, איו, קומי, איי, היטומי, היקארו וכל השאר יוציאו הרבה סינגלים ואלבומים!!! ^_^

Sowelu

New member
הסיכום שלי^^

שיר השנה שלי:MY ALL,Mirrorcle World,HeavenDays(Ayumi Hamasaki) זמר השנה:X זמרת השנה:ayumi hamasaki להקת השנה:X האמן/להקה שגיליתי השנה:alan אלבום השנה:ayumi hamasaki - GUILTY סינגל השנה:Ayumi hamasaki - days/GREEN הופעה/קונצרט השנה:~ayumi hamasaki - ASIA TOUR 2007 ~Tour of Secret הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה:ayumi hamasaki-Together When... (FNS2007.12.05) וגם Fated [2007.07.20 MUSIC STATION] מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?:שתוציא הרבה, הרבה סינגלים ואלבומים

שלי.. =)

שיר השנה שלי: ~Angela Aki - Tegami ~Haikei Juugo no Kimi e זה גם הפך להיות השיר הכי-הכי אהוב עליי =) מצטער, קומי... זמר השנה: קן היראי =) גרררר... זמרת השנה: אנג'לה אקי (אפילו שהיא הוציאה כולה סינגל אחד) להקת השנה: אין. כולן זונות. האמן/להקה שגיליתי השנה: השנה אני דווקא לא חושב שגיליתי.. P-: אלבום השנה: Koda Kumi - Kingdom סינגל השנה: ~Angela Aki - Tegami ~Haikei Juugo no Kimi e הופעה/קונצרט השנה: Angela Aki - TODAY Live Concert Tour הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה: אני שוב לא אהיה מקורי ואומר שההופעה של אנג'לה במיוזיק-סטיישן עם טגאמי הייתה פשוט מדהימה, עם המקהלה וזה... זה היה ממש מרגש לראות ולשמוע... מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?: אני מקווה שקומי תוכל לקדם את האלבום החדש שלה הפעם בלי להזכיר מיי-שפיר רקובים.... וחוצמזה, שתוציא עוד סינגלים בסגנון של טאבו, ושתחזור לבלדות דיכאניות כמו It's too late, כי זה ממש עבד לה... שתהיה לכולם שנה טובה - גם פה וגם ביפן!!

תשובוטלטי ../images/Emo23.gif

שיר השנה שלי: היו כל כך הרבה... נכתוב את ההתמכרות האחרונה שלי. Reason- Kana. זמר השנה: Miyavi, כמו כל שנה. האלבום החדש שלו ממכר. זמרת השנה: האטסונה מיקו. לול, לא. בשבילי זו הייתה YUI. להקת השנה: היו הרבה, כל כך הרבה. אני לא אעדיף אחת על כולן. האמן/להקה שגיליתי השנה: גם כל כך הרבה... גיליתי את גאקט מחדש! 3> אלבום השנה: Miyavi- this is the japanese kabuki rock סינגל השנה: לא יודעת. לא יודעת. לא יודעת. המון ;_; הופעה/קונצרט השנה: לא ראיתי הופעות השנה. (מה?!) הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה: לא עקבתי. (WTF?!) מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?: המון פאנסרוויס! (הא?!) ~מתה~

GREEN Days

New member
שלי~~

שיר השנה שלי: ayumi hamasaki - Days הפך לבלדה האהובה עליי ביקום. האיזון של האופטימיות והעצבות פשוט מדהימה מה שהופך את זה לבלדה האולטימטיבית בשבילי. והמילים.. פשוט יפה. זמר השנה: X זמרת השנה: אני לא חושב שיש לי זמרת ספציפית השנה אבל הפייבוריטיות שלי חוץ מהיקי כי לא מתתי על HEART STATION. בעיקר איו (עם Mirrorcle World, Days, GREEN והגירסאות החדשות של כמה שירים ישנים שלה), קומי עם TABOO, בואה עם THE FACE... להקת השנה: X האמן/להקה שגיליתי השנה: alan זמרת מדהימה! אלבום השנה: ayumi hamasaki - GUILTY סינגל השנה: Days/GREEN, TABOO הופעה/קונצרט השנה: ayumi hamasaki PREMIUM COUNTDOWN LIVE 2008-2009 אולי לא רק של השנה. הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה: אנג'לה אקי עם tegami! מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?: שהבנות שלי ישחררו המון, לאיו יש כבר שני שירים חדשים שאמור להיות איתם משהו Rule ו - Sparkle והאלבום החדש של קומי, ובואה והיקי ונראה עוד אילו הפתעות יהיו! אני רק מקווה שזאת תהיה שנה מלאת שחרורים מכולן! *הוספתי תמונה של האוסף אלבומים שיש לי של איו* בדיוק אתמול השלמתי אותו ויש לי את כל אלבומי הסטודיו והאוספים שלה. *אנחה* סוףסוף!!! ^___^

fluttering

New member
איחור-לא-אופנתי.

שיר השנה שלי: Arashi - Truth זמר השנה: אין אחד יפני. P: זמרת השנה: Koda Kumi להקת השנה: Arashi, ברור. האמן/להקה שגיליתי השנה: Saori@desitny (וגם את AAA, בערך). אלבום השנה: NEWS - color סינגל השנה: Arashi - Truth/Kaze no Mukou e הופעה/קונצרט השנה: Arashi Dream-A-Live ו- Queen of Pirates של KAT-TUN. הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה: כל שנייה שאראשי היו באוטאבן, גאד. והדבר האחרון שלהם עם הסמוראים דכחדך. מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?: DVD לAAA2 עם הרבה מאחורי הקלעים, בבקשה! ;_;

Hao Asakura

New member
D:

שיר השנה:Koda Kumi - Driving~ זמר השנה: Hyde זמרת השנה: קשהלבחור בין קומי, איו או מיקה << להקת השנה: אמ"ג...UVERworl *חננה* האמן להקה שגיליתי: אין ממש... אלבום השנה: אממממממ Namie Amuro - Best Fiction סינגל השנה: TABOO, GREEN/Days ו- 60 70 80~ ההופעה של השנה: מממ הכי טובה היתה של קו-צ'אן Kingdom Live Tour 2008 הופעת השנה של אמן בתוכנית אירוח: Koda Kumi - TABOO+Ai no Uta live at CDTV מה אני מקווה לשנה הבאה?....שיהיהטוב D: וענת אוהבת את קומי~ ענת אוהבת את קומי~

fluttering

New member
תסתמי. D:

תמיד חיבבתי אותה. אבל טאבו מעולה וחברה עשתה דבר מזעזע ושלחה לי את כל השירים הכיפיים/קיצביים שלה ושל BOA ומאז אני די בזבל. בנות מפגרות. :(

Hao Asakura

New member
למה את לא נכנסת למסן?

יש לי את רוב האלבום החדש של קומי, והוא מעולה *_*

israelita10

New member
הסיכום שלי:

שיר השנה שלי: ווי יש כל כך הרבה... אבל המנצח ללא ספק הו tallkin' 2 myself של איו! זמר השנה: אין זמרת השנה: boa and ayumi hamasaki להקת השנה: יש כל מיני. האמן/להקה שגיליתי השנה: הכרתי הרבה... אבל הכי אהבתי את shko nakagawa אלבום השנה: ayuni hamasaki-guilty. סינגל השנה: koda kumi-taboo הופעה/קונצרט השנה: בקושי הספקתי לראות.. הופעת השנה של אמן/להקה בתכנית אירוח בטלוויזיה: כנ"ל מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי יעשה בשנה הקרובה?: שבואה תוציא דיסק ביפנית.... וגם נאמי טאמאקי.... לאן היא נעלמה לעזאזאל?

למעלה