סינגל בכורה

razM19

New member
../images/Emo79.gifסינגל בכורה

סינגל בכורה לזמר יוצר חדש. לזמר קוראים יובל, את השיר "היא רוצה" הוא כתב והלחין. הוא חבר טוב שלי ואני ממליץ בחום. להיט גדול לפניכם !! להורדת השיר לחצו כאן

inbal287

New member
ראיתי את השרשור במצעדים וביקורות מוזיקה

שיר מאוד יפה, ממש אהבתי אותו. שיהיה לו בהצלחה, אני חושבת שהוא עלה על הדרך הנוכנה. [ויפה מצידך שאתה עוזר לו ככה
]

s n o r k y

New member
ממוצע... ../images/Emo3.gif

אקדים ואומר שזו רק הדעה שלי כמובן! לא התחברתי למילים בכלל... והלחן מוכר מדיי... בכללי השיר די קליט, אבל לא התלהבתי. הקול שלו נחמד, אבל אם זאת הייתי אני היית מקליטה את זה עוד כמה פעמים (אולי אני סתם פרפקציוניסטית...
) כי היו חלקים בשיר שהיו פחות טובים מבחינה ווקלית.

BolraK

New member
שיר גלגל"צי....באמת יכול להיות להיט

אני אישית לא ממש התלהבתי וכמו שסנורקי אמרה- זה שיר ממוצע, אבל זה בהחלט מסוג השירים שמשגשגים בגלגל"ץ...

goldiet

New member
השיר חביב המבצע לא משהו בכלל

סליחה על הישירות אולי אני קפדנית מדי כי אני בעצמי זמרת אבל .. השיר אומנם קליט ויכול בהחלט להפוך ללהיט כי הוא קצבי אבל הביצוע =הזמר לא משהו בכלל קצת כמו הקול של אהוד בנאי רק בלי עוצמה ויש לו קצת מבטא בקטנה אל תכעס אבל הזמר הוא ממש לא זמר הוא בינוני ומטה וההגשה שלו את השיר היא די משעממת שידבוק בהלחנה ועיבוד ..

Drorchiklil

New member
הו, זה מתוק.

בזאמת היה בשיר משהו ממוצע, אבל אני חושבת שהייחוד והמקוריות ייתפתחו. אולי באמת כדאי היה להקליט מחדש את השירה, כי היו כמה חלקים מוזרים קצת. אבל, וול, יובל נכנס לפלייליסט שלי

למעלה