סכמ"ש שמבשר את הסוף

veredmp

New member
../images/Emo79.gifסכמ"ש שמבשר את הסוף../images/Emo79.gif

זהו. אנחנו פותחים את השבוע האחרון של הקיץ. כמה מהר שהוא עבר!
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מה האירוע הגדול שקורה שבוע הבא? א. גמר כוכב נולד ב. חוזרים לבית הספר ג. הופעה של מדונה ד. הופעה של מירי ה. אחר: _________
היום גלעד שליט "חוגג" יום הולדת רביעי בשבי. כולנו תקווה שאת יום ההולדת הבא שלו הוא יחגוג בחיק המשפחה. כדי לציין את יום הולדתו צירפתי את "ערב חג", הדואט של מירי עם אריק ברמן שהפך, בגלל הקליפ, לאחד השירים שמסמלים את גלעד.
סכמ"ש מהמם לכולם ואל תשכחו את המצעדים. אתמול נפתח גם המצעד של רשת ג' ו-YNET. הצביעו בהמוניכם!

ady18

Well-known member
סופ"ש רגוע

שיר השבוע של מירי :טיול לילי שיר השבוע לא של מירי הסוד אופיר כהן סרט השבוע אוסטרליה עשה את השבוע בילוי עם חברים \הופעה של עינת שרוף\והכרטיסים של לאונרד כהן שהגיעו הרס קצת דברים לא הכי הסתדרו מחכה בעיקר לכוכב נולד לגמר אממ השבוע היה בסדר סביר כזה עליות וירידות בעיקר ג כמובן אמן וגלעד כבר יהיה בבית...

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "שיר תקווה", "עכשיו אתה חוזר בחזרה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירים של יאיר זיו מהדיסק. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "בנות גילמור". ציטוט/י השבוע: "המים ייבשו לך את היד?" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: היום יום שישי הנוכחי, עשיתי רפטינג בחברתם של אחיין שלי ואחי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא יודעת אם מצפה אך יחד עם זאת חוזרת לשיגרת העבודה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה. שאלת בונוס: מה האירוע הגדול שקורה שבוע הבא? א. גמר כוכב נולד לא תכננתי דבר אז בחרתי באופציה הכי "מרתקת" שעולה כרגע באופק למרות שיש מצב שאחסוך מעצמי את הצפייה. ב. חוזרים לבית הספר ג. הופעה של מדונה ד. הופעה של מירי ה. אחר: _________ היום גלעד שליט "חוגג" יום הולדת רביעי בשבי. כולנו תקווה שאת יום ההולדת הבא שלו הוא יחגוג בחיק המשפחה. כדי לציין את יום הולדתו צירפתי את "ערב חג", הדואט של מירי עם אריק ברמן שהפך, בגלל הקליפ, לאחד השירים שמסמלים את גלעד. אמן בע"ה
על צירוף הקליפ
סכמ"ש מהמם לכולם ואל תשכחו את המצעדים. אתמול נפתח גם המצעד של רשת ג' ו-YNET. הצביעו בהמוניכם!
לעמוד הסרטון ב-Flix כתובות אינטרנט מצורפות: המצעדים

veredmp

New member
../images/Emo76.gif אל אל אל יחזקאל ../images/Emo76.gif

קמתי בבוקר עם השיר הזה בראש. אין לי מושג למה........
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ערב חג. שמעתי אותו המון אתמול.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סיימתי את מרתון גילמור שלי. לא יודעת מה אעשה עכשיו עם המשך חיי
ציטוט/י השבוע: בערך כל מה ששני כהן הוציאה מהפה אתמול בטקס פרסי הטלויזיה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי. אחת לפני האחרונה, מרגש.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף
שאלת בונוס: מה האירוע הגדול שקורה שבוע הבא? באופן לאומי (ובעצם גם בינלאומי, אלו 2 ההופעות האחרונות לסיבוב, נכון?) - ההופעה של מדונה. באופן אישי ההופעה של מירי (פשוט כי לזו אני הולכת בעוד שלמדונה אני לא הולכת
) איזה כיף ששמו כבר את האייקונים של ראש השנה

לפני שמתחיל השרדות פילפינים ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):ערב חג שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):סוף סקעת תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גלג"צ- ככה זה שאין עדיין טלויזיה בדירה החדשה ציטוט/י השבוע:עברתי דירה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום חמישי- עברתי דירה , אני עכשיו גרה עם בן זוגי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:העייפות בעקבות מעבר הדירה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:השבוע לא הסתדר, היה לו"ז צפוף בגלל מעבר הדירה, מירי לחצה והתחננה אך לא הסתדר
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעייף שאלת בונוס: מה האירוע הגדול שקורה שבוע הבא? א. גמר כוכב נולד
ב. חוזרים לבית הספר ג. הופעה של מדונה
ד. הופעה של מירי
ה. אחר: _________ בחרתי 3, קשה לבחור

מסכמת שבוע שעבר מהר../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): עכשיו אתה חוזר בחזרה, וערב חג שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): השירים של אחותי.. תמונת/פליקס השבוע: תמונה שאני מכירה אבל השבוע נתקלתי בה שוב וממש אהבתי אותה... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מכושפות... התמכרתי
ציטוט/י השבוע: "אל תדאגי, נירית תהיה אחות טובה" אחותי אמרה לי בשדה התעופה לפני שהיא טסה. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ת'אמת שרביעי, חמישי ושישי היו מדהימים!! יש לי משפחה מדהימה!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אחותי טסה חזרה לבוסטון
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לסיים את החדר שלי, לשים את הטפט, לתלות את התמונות
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: משפחתי! שאלת בונוס: מה האירוע הגדול שקורה שבוע הבא? לצערי, נגמר לי החופש מהר מדי וחוזרים ללימודים ביום שלישי... שבוע טוב לכולם!!

sp400

New member
יש תעודת בגרות :)) חחחחחחחחחחחחח

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): וגם אם לא -דור דניאל תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד ציטוט/י השבוע: ייאיאיאי חוזרים ללמוד (גם בגיל 18 :( ) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: היום הופע של מוש בן ארי ושרית חדד משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:יום חמישי חרא של בילוי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חוזרים ללמוד אלקטרוניקה :( האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סביר שאלת בונוס: מה האירוע הגדול שקורה שבוע הבא? א. גמר כוכב נולד ב. חוזרים לבית הספר ג. הופעה של מדונה ד. הופעה של מירי ה. אחר: _________ היום גלעד שליט "חוגג" יום הולדת רביעי בשבי. כולנו תקווה שאת יום ההולדת הבא שלו הוא יחגוג בחיק המשפחה. כדי לציין את יום הולדתו צירפתי את "ערב חג", הדואט של מירי עם אריק ברמן שהפך, בגלל הקליפ, לאחד השירים שמסמלים את גלעד. סכמ"ש מהמם לכולם ואל תשכחו את המצעדים. אתמול נפתח גם המצעד של רשת ג' ו-YNET. הצביעו בהמוניכם!

למעלה