../images/Emo79.gifעל השירים שבאלבום../images/Emo203.gif
1. (Start to 0 (love השיר הכי אהוב עליי באלבום ובכלל מכל השירים שלה. זה שיר באמת מגניב מאוד ולא כמו השירים שהם ארוכים יותר מדי. ממש כיף לשמוע אותו! 2. Real voice הסינגל השלישי של ayaka. גם אחד השירים שאני אוהב שלה והוא מאוד טוב. 3. Sha la la את הפזמון בו אני אוהב.. הקול שלה פשוט נהדר ומדהים. 4. BLUE DAYS ה – B-side בסינגל ~melody ~SOUNDS REAL. שיר איטי ושקט עם מוזיקת גיטרה אקוסטית. זה שיר שמתי שאתה נח ורוצה לשמוע משהו שקט ויפה, כדי לשמוע אותו. 5. I believe הסינגל הראשון של ayaka. בלדה דרמתית, שקטה ומרגשת עם מוזיקת פסנתר.. שיר מדהים. 6. Stay with me הו, זה גם אחד מהשירים הכי אהובים עליי של איאקה והוא ממש טוב! מזכיר את (Start to 0 (love ו – Real voice. 7. melody גם שיר ממש נחמד ויפה! 8. Kimi no POWER to Otona no FURI שיר שמח, מרענן ומאוד כיף לשמוע אותו. 9. Eien no Monogatari שיר מעבר קצר אקוסטי ושקט כ - 2:13 דקות. 10. Toki wo Modoshite בהתחלה איאקה שרה בשיר שקט ואז בפזמון הקול שלה יותר גבוהה. בשיר יש כל מיני צלילי מוזיקה כמו גיטרה, תופים, חצוצרה.. 11. 1・2・3・4 שיר מעולה ואני אוהב בו במיוחד כשאיאקה אומרת 1,2,3,4. 12. Story שיר נחמד מאוד ולא יותר מדי כבד.. פשוט נהדר עם צלילי גיטרה. 13. RAIRARAI עוד שיר יפה. את ה– "RAIRARAI" של איאקה בשיר אני ממש אוהב XD 14. Mikazuki הסינגל הרביעי של ayaka. שיר מרגש מאוד ושקט עם מנגינת פסנתר וכינור. במילה אחת, מדהים. 15. message השיר האחרון באלבום. הוא קצר כדקה. ברקע איאקה שרה ואין מוזיקה בו. - First Message זה באמת אחד האלבומים הטובים ביותר ומהדהימים ששמעתי עד היום. לאיאקה יש קול ממש מיוחד.. היא מדהימה. אי אפשר למצוא אצל כל זמרת יפנית קול כזה. מומלץ לשמוע אותה ^_^.