סקירת שירים חדשים לשיפוטכם

yrutoo

New member
../images/Emo79.gifסקירת שירים חדשים לשיפוטכם

השרשור הקודם היה עמוס, אז החלטתי לרכז הכל בהודעה אחת פה... מוזמנים להביע דעתכם. לשירים שאין להם לינק ליוטיוב אני אשים בבלוג, אם יהיה ביקוש לאחרים- אני אשים גם :) Lenny Kravitz – I'll Be Waiting Lenny Kravitz – Bring It On שני הסינגלים הראשונים של לני מאלבומו החדש דלפו! (הוא נקרא It Is Time for a Love Revolution ויצא בתחילת פברואר). IBW מוזר מאוד בהתחלה. יש לו סאונד ממוחזר אבל עדיין מעולה. אחרי שתי שמיעות אני יכולה להגיד שלמרות זאת, ממש אהבתי! לא מיוחד, לא מקורי, אבל זה מגיע עם לני ועם סוף דרמטי- וזה נשמע טוב. תנסו. באשר לשיר השני, BIO, הוא הרבה פחות קליט מהקודם. קצת יותר רוקיסטי ומזכיר את הישנים של לני. לסיכום- יש שני צדדים מעניינים בשירים האלה. אחד בלדת רוק, השני שיר שמרגישים בו יותר את הגיטרות ואת הרוקנרוליות של לני. נשמע שהולך להיות אלבום טוב. Anouk – Good God סינגל חדש לאנוק. הסגנון: ג'אז מהיר מגניב כזה. האמת, אחרי הרבה שמיעות הקצב שלו עדיין לא נקלט אצלי לגמרי. אבל עדיין, למרות שיש לו הפקה לא רגילה (גם אצל אנוק וגם בכללי) הוא עדיין סביל, וגם בכלל לא רע. יושב בצורה מושלמת על הקול שלה... Monrose - What You Don't Know מה שאני לא יודעת זה הרבה על הזמרת הזאת, היא כנראה אירופאית אבל השיר ממש טוב, למרות שהוא פופי לגמרי וזה דבר שלמדתי לשנוא בזמן האחרון. בכל זאת, צריך שירים כאלה מדי פעם... כדאי לשמוע את הכול. http://youtube.com/watch?v=NgxhbczOrtI

yrutoo

New member
../images/Emo79.gifהמשך

Nate James – High Times תגלית אר'נ'בי מבריטניה שהזכרתי כבר כמה פעמים. זה הסינגל השני שלו מהאלבום "Kingdom Falls". מהפעמיים ששמעתי את האלבום – השיר נשמע טוב מאוד. Alicia Keys - Like You'll Never See Me Again אחרי "No One" שעוד בקושי נקלט בארץ אלישיה מאשרת סינגל שני מאלבומה "As I Am" שיצא בחודש הבא. כמו הקודם, גם זה לא שיר שאוהבים בשמיעות ראשונות. הוא לא כבד מידי, די קליל. מאוד אהבתי את החספוס החדש שנהיה לה בקול (סיגריות?
סתם
), הוא תורם הרבה :) נשמע כמו אלבום מבטיח. http://youtube.com/watch?v=WHAMuefOZ5s Colbie Caillat – The Little Things שיר בין הטובים מהאלבום שלה, אני שמחה שהוא יצא. שיר אקוסטי מתוק, תמים ויפהפה. אם אהבתם את זה ואת הקודם שלה, Bubbly – תנסו כבר את כל האלבום, בטוח שתאהבו. האמריקאים כבר למדו לאהוב אותה.
Leann Rimes – Nothin' Better To Do ליאן הוציאה השנה אלבום גרוע מאוד "Family". השירים בו ממוחזרים מאוד וטיפת חדשנות אין בו. השתעממתי מאוד מלשמוע אותו... אבל זאת נקודת האור, כנראה היחידה באלבום. רוק פופ מושפע מקאנטרי, קצבי וממכר מאוד. מומלץ! http://youtube.com/watch?v=xhQHkPSHZRw

mickey tam

New member
אחלה סקירה...

ממה שאני רואה הרבה לא התלהבו מהבחירה של אלישיה לסינגל שני... האמת שזה די שונה ממה שהיא עשתה קודם אבל אני אישית אהבתי, מקווה שתצליח :) לגבי קולבי לפני תפוז הייתי בטוח שאני היחיד שמכיר אותה, שמח לראות שהיא זוכה להכרה שמגיעה לה באמת זמרת מעולה, הדיסק שלה הוא התנגן אצלי ללא הפסקה בחצי השנה האחרונה.. בקשר ללני אהבתי את השיר הראשון לשני עדיין לא ממש התחברתי אני מאמין שעוד כמה שמיעות הדעה שלי תתגבש לגביו פחות או יותר.. בקשר לליאן לא יצא לי לשמוע את הדיסק המלא וגם את הסינגל הזה לא ממש אבל מהפעמים המועטות שיצא לי לראות אותו בVH1 דווקא נראה שיר נחמד. אחלה סקירה, נהנתי לקרוא :)

yrutoo

New member
תודה מיקי!

אני באמת מקווה שקולבי גם תזכה להכרה פה בישראל... למרות שאני לא יודעת מה הסיכויים... :)

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif :)

את של ליאן ריימס ראיתי כמה פעמים ב-VH1. זה שיר קאנטרי פופ חמוד, אבל לא משהו שהייתי מורידה ממש למחשב. חבל שהיא לא חוזרת לעשות דברים מדהימים כמו can't fight the moonlight
את קולבי אהבתי, נראה לי ששמעתי אותו כבר פעם
מוזר. זה ממש כיף לשמוע את זה ברקע ואפילו ככה סתם. טנקס איה
(את השאר אני שומעת עכשיו אז תגובה תגיע בהמשך)

yrutoo

New member
תודה גל :)

ליאן עשתה דברים נחמדים מאז can't fight the moonlight אבל באמת לא משהו שהשתווה לו.... בסך הכל רוב השירים שלה מרוב התקופות חמודים ולא יותר

TheRasmus

New member
אחלה סקירה, כל הכבוד!../images/Emo45.gif

מחכה כבר שייצא הקליפ של אנוק. דווקא שיר נחמד.

העכביש2

New member
את אחד השירים החדשים של ז'אן שמעתי ברדיו...

והוא חביב אבל לא משך אותי כ"כ בשמיעה ראשונה. אני אאלץ לשמוע שוב כמובן
. good god - זה רק אני או שאנוק נשמעת פה קצת כמו איימי ווינהאוס (מהפרוייקט של רונסון)? בכל אופן- סגנון מעניין יש לשיר הזה והוא לא נקלט על ההתחלה.. Monrose - בהחלט אוברפופיות, אבל כמו שכתבת - גם את זה צריך לעיתים. אני פחות אהבתי את השיר הזה...

העכביש2

New member
מהמקבץ השני --

על נייט ג'יימס המלצת כבר בעבר ואני זוכר שאהבת אותו. יחסית לסגנון- הוא בהחלט טוב. יש לו צליל מגוון והוא שר נחמד מאוד
אני מודה שגם אני מעריך את אלישיה קיז עוד מימים עברו. למרות שזה לא סגנון שאני שומע היא בהחלט עושה דברים יפים מאוד. בשיר החדש כאן היא נשמעת לי יותר כמו וויטני יוסטון אז מטבע הדברים שאני לא כ"כ אוהב, אבל בהחלט שווה לעקוב אחרי האלבום כולו. Colbie Caillat - מעולה, מעולה, מעולה!! ציון גבוה מאוד לזמרת הזאת שהכרתי בזכותך, איה. כל האלבום שלה מומלצץ מאוד וכמובן גם הסינגל הזה (לא ידעתי שהוא שוחרר..).
תודה על הסקירה המעניינת

yrutoo

New member
../images/Emo2.gif ז'אן זה לני?

האמת שהשיר של מונרוס (ממה שהבנתי שלישיית בנות שזכו באקס פקטור בגרמניה) מחזיר אותי כמה שנים אחורה... אבל שמעתי אותו שוב, והוא ממש ממש יפה, למרות הפופיות. שמעתי אותו הרבה ביומיים האחרונים.. קולבי משחררת גם עוד שני שירים שהם גם מההכי טובים שלה- Realize ו-Feeling Show (לפחות לפי ויקיפדיה..). תודה על התגובה!

למעלה