עדכון בילבורד שבועי

FoolishlyFab1

New member
../images/Emo79.gifעדכון בילבורד שבועי../images/Emo79.gif

HOT 100 BIT נשאר במקום 22 BL יורד מ25 ל26 HOT DIGITAL SONGS BIT עולה מ19 ל18 BL יורד מ42 ל48 BILLBOARD 200 SPIRIT יורד מ19 ל20

הודיה100

New member
נצלש- BIT יצא מהמצעד של גלגלצ!?../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

לא שמעתי את המצעד אבל באתי להצביע והוא לא מופיע
כמה חבל. טוב נקווה שכש Forgive Me יצא, הוא יכבוש בחזרה את המצעדים בארץ..

ר ו ח ל י

New member
רק עכשיו שמתי לב |:

אבל באמת כשפורגיב מי יגיע לפה כל יהיה בסדר :) כי BIT נטחן מכל הכיוונים והיה די הרבה זמן במצעד

אנייי הייתיייייייי מעדיףף שהיא תוציאא שיר

מSPIRITTTTT כאילוו מה נסגרר איתההההה? הוציאהה רק 2 שיריםם ועכשיו את הפורגיבב מי שהיאא אפילוו לא הכוכבתת הראשיתת שמהה זהה מאכזבבב רצחח כי אחרהה זה היאא בדוקק לא תוציאא עוד סינגל מספיריטטט וחבלללללל כיי זה מה שיקדםם אותההההה !@2@@ וישש כלל כךךך הרבהה שיריםם מושלמייםם שהיוו יכוליםםם לתפוסס !! טעותתת =[

R o c k s e n

New member
זה פשוט חישוב לא נכון של

ההפקה והמנהלים שלה. הם היו צריכים לנצל את המומנטום החזק שיש לה משני הסינגלים כבר מזמן. עכשיו כבר קצת נמאס מBIT ו-BL אז נראה לי שיהיה קשה לסינגל הבא להצליח בדומה לקודמיו

Carmel Shut Up1

New member
מבאס שהשסינגל השלישי יהיה

FORGIVE ME ולא YESTERDAY. אבל BETTER IN TIME וBLEEDING LOVE הם סוג של בלדות וגם YESTERDAY כזה אז אני מבינה את ההחלטה.

הודיה100

New member
לדעתי FITS הוא הסינגל המושלם

ממש קיוותי שהיא תוציא אותו, במיוחד אחרי הקליפ המדהיםם!. לדעתי השיר הזה יכול להפוך אותה רשמית לזמרת הכי טובה היום (סטייל סלין, וויטני ומריה)- אחרי BL ו- BIT שהיו קצת יותר פופ, השיר הזה מראה באמת כמה היא מדהימה ומרגשת.

ר ו ח ל י

New member
לגמרי.

הם יודעים לנצל את ההצלחה שלה כמו שצריך. כל איזה יומיים היא מוציאה סינגל חדש |:

נכוווווווןןןן ותחשבווו שאת הדיסקק

שלהה של ריהאנהה היא הוציאהה לפני איזהה 100 שנה וכל יום עושהה לו חידושייםםם וגרסאותת בונוסס וזה ועובדהה שהיא מצליחהההה ופתחהה את הVMA הכלל זה ניהוללל ולאא מספיקק הקול האלוהיי שלהה והשירים המושלמייםםם צריך לדעתת לפרסםם אותהה

Queenkiller

New member
ספיקינג אוף ריהאנה

מה שניהיה ממנה זה נוראי!! חיבבתי אותה בMR. DJ ובUNFAITHFUL אבל מאז UMBRELLA. ההופעות שלה בVMA היו גרועות! דיסטרביה היה מלא זיופים.....

תאמתתת זה נכוןןן השיררר דיסטרביההה

פשוטטט מושלללללללללםםם אין מילייםם אבלל ההופעהה המפחידהה הזאת++ הקליפפ זוועתייייייי אני מתגעגעעע שהיאא הייתהה עם שיערר ארוךך ולא חיהה בסרטט של גותיתתת XD

ריאנה מדהימה מה אתם מדברים. תראו את הDVD שלה

ריאנה מדהימה מה אתם מדברים. תראו את הDVD שלה ותדברו! היא כ"כ מדהימה. אין על הקליפים שלה והיא מוכרת דיסקים כמו לחמניות. את דיסטרביה אי אפשר לשיר יותר טוב ממה שהיא שרה בVMA,טוב אולי קצת יותר טוב אבל בלי אפקטים ועם לרקוד ככה הרבה וההתרגשות זה ממש קשה! זה שיר אלקטרוני. בלדות היא מראה בDVD כמה היא שרה מדהים לייב וגם בשירים הקיצביים איזה שואו מדהים! הקליפ של פורגיב מי ממש יפה! תמונות מהממות תודה רבה:) ואני בטוח שיוציאו עוד שירים מספיריט!

למעלה