עוד כמה חידות

../images/Emo79.gif עוד כמה חידות ../images/Emo79.gif

טוב, אני רואה שזה נחמייד לכולם וסופסוף יש איזה שירשור שמתמלא תוך יום ולא תוך שבועיים... אז נמשיך עם עוד כמה חידות קלות: אבל הפעם, כל מי שפותר את החידה אני מבקשת לא לתת פיתרון, אלא לתת רמז.. למשל לתת שיר אחד של אותו אמן, או להוסיף שורה משיר... מה שבא לכם, העיקר שנדע שתזהו... ככה המשחק לא ייגמר כ"כ מהר.
1- "...here´s a mirror, behind there is a screen"
2- "after the rain comes sun, after the sun comes rain again"
3- "close your eyes and i´ll kiss you, tomorrow i´ll miss you"
4- "but i know i´ll see your face again" ועוד כמה:
5- "i heard voices of friends vanished and gone"
6- "...whenever i think of the early 90´s, your face comes up..."
7- "and i taste what i could never had, it eas from you"
8- "you can fall for pretty strangers, and the promises they hold" תהנו
רוח של תשוקה

naps

New member
רמז ל-4

הלהקה ששרה את השיר שרה עוד שיר שבזמנו השמיעו הרבה מאד גם ברדיו וגם באמטיוי. אני אהבתי את השיר. זה שיר טוב. ממש סימפוניה. יש עוד כמה שמוכרים לי אבל עוד לא זיהיתי. אולי אחרי שאחרים יתנו רמזים.... אורי By the way... to make things clear- It´s Uri, not Ori.

קחו כמה רמזים

אני רואה שזה לא זז אז קחו כמה: 1- יש להם אלבום ששמו נורא דומה לציטוט שנתתי לכם... 2-
מתחת למים... 3- שם הלהקה מופיע באחד האמוטיקונים 4- אורי כבר פתר.. מישהו יודע בדיוק למה התכוונתי? אז שיגיד.. 5- הזמר שר על רחובות של איזו עיר... 6- יש לה יומולדת היום ! 7- "תצא בחוץ" !!! 8- הו רומאיו, זאת הייתה פנטזיה נהדרת... וכל הרמזים האלו חייבים לעזור לכם! אם אתם ממש לא רוצים לתת רמזים אלא לפתור את החידה אז זה גם בסדר. מה שנוח לכם. טוב... ביי ביי צהריים טובים לכם

trinity triple

New member
אני יודעת...:)

2 - underwater love - באמת לא זוכרת מי שר את זה. אבל קליפ חביב. 3- all my loving של הביטלס, הכי מדהימים בעולם אחד השירים הכי אהובים עליי שלהם. 4- מוכר לי ממשששששש... אוף, מרגיז שאני לא מצליחה להזכר. 5- אולי , לפי הרמז , streets of london ? 7 - שוב לפי הרמז.. outside? 8 - השיר הכי הכי הכי הכי יפה בעולם!!!!!! dire straits - romeo and juliet

יפה טריניטי:) נשאר 1 ו 5

אלו לא הרחובות של לונדון... הרחובות של.... ?? ושיר ראשון הוא ממש ממש חידה בעיני... (רמז למי שלא הבין) ובהחלט רומיאו וג´ולייט זה אחד האהובים עליי... גם Sultans of swing טוב!

trinity triple

New member
עליתי על זה....

1 - אניגמה!! אממ.. ___ of love ברחה לי המילה.. 4 - the verve - drugs don´t work 5 - עליתי על חמש אבל כבקשתך (שדי התעלמתי ממנה מקודם...:)) אני אתן רמז בשם השיר מוזכרת עיר שיש סרט באותו השם. ובסרט, משחק בעלה של ג´ניפר אניסטון. 6 - גם לו אני אתן רמז... הזמרת ממש רוצה להודות לכם. וזהו, אני גאה בי קצת.. פתרתי הכל!. (אז מה אם אחותי עזרה לי קצת?..:))

יפה צדקת!

שאלה- זיהית גם את השיר של הזמרת שמודה לכולנו, או שרק זיהית את שמה? ובקשר לשיר של אניגמה קוראים לו Gravity Of Love
... קרוב:)

למעלה