עזרה בקניית ה-Mp3 המתאים

p a k a

New member
../images/Emo79.gifעזרה בקניית ה-Mp3 המתאים../images/Emo79.gif

שלום לכולם, אני מחפשת לקנות נגן Mp3. הבעיה היא שאני לא ממש מתמצאת בתחום, אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מחפשת משהו בתחומי ה-300-500 שקל, שלא יתקלקל תוך שבוע, שתהיה לו איכות טובה, קליטת רדיו טובה, אם אפשר - אפשרות לשמירת תחנות רדיו (זה לא כל כך חשוב לי), מ-512MB עד 1GB ושלא יפסיק לעבוד עם כל קפיצה או דברים כאלה. זה נראה לי כמו MP3 מתאים, הוא איכותי או סתם לא משהו? http://www.marionette.co.il/productspec.asp?id=79 אשמח אם תוכלו לעזור לי
תודה.

יאיר B

New member
../images/Emo26.gif

הנגן שהצגת בקישור הוא נגן ג'נרי. עדיף להימנע. בתוספת של 50 שקלים תוכלי לקנות משהו טוב הרבה יותר - ראי הקישור למטה (אפשר גם לקנות אותו בכל החנויות של הרשת באותו מחיר). אולי הוא נראה פחות "מגניב" אבל האיכות שלו טובה הרבה יותר (חברה עם שם עולמי) וגם הצליל שלו נשמע טוב יותר.

p a k a

New member
הכרטיס זיכרון של המצלמה הדיגיטלית

שלי הוא מהחברה שלהם
הסתכלתי עליו כשעשיתי חיפוש נגני MP3 בזאפ אבל לא הייתי בטוחה בקשר אליו. יש בו את כל מה שרציתי באמת. הוא לא עוצר אם יש קצת טלטולים או קפיצות נכון?

weird dust

New member
לכולם יש בעיה להיתחבר ל-98

תבדקי מה כתוב עליו, תררי גם עם המוכר שלו. אני זוכר שיש רק צורך בהתקנת תוכנה - אבל לבדוק! והוא לא קופץ זה פלאש והוא מאוד עמיד יחסית.

p a k a

New member
מצאתי בזאפ כרגע..

כמה ביקורות לא כל כך טובות עליו. קישור לביקורות: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=38387 מישהו יודע מניסיון אם הן נכונות? הקטע של האוזניות לא מעניין אותי כי מקסימום אם הן לא מתאימות קונים אחרות.. אבל כל שאר הביקורות מדאיגות קצת.

יאיר B

New member
../images/Emo26.gif

1. כל נגני הפלאש לא קופצים אם מטלטלים אותם כי אין בהם חלקים נעים. לכן הם המתאימים ביותר לספורט. 2. לחלונות 98, כל נגן צריך דרייברים. הנגן מגיע עם דיסק שבו יש את כל התוכנות שצריך. אם יש בעיה עם הדיסק - ניתן להוריד את הדרייבר מאתר סאנדיסק. 3. רוב הביקורות מדברות על האוזניות (ובצדק: איומות) ועל הכבל שצריך לקחת אם רוצים להשתמש בו כ-DOK. שאר הביקורות לא מהותיות (ובמיוחד אלו של אלכסנדר: הוא כנראה קיבל נגן תקול או שהוא לא יודע לשמור על הנגן. נגן זה לא משקולת להרמה, זה מכשיר עדין שצריך להתנהג אליו בהתאם, וזה נכון לכל הנגנים באשר הם). אם קראת משהו שמפריע לך, כתבי ונראה אם זו באמת בעיה או סתם משהו שולי (יש לי את ה-256MB).

p a k a

New member
בהחלט שיפרת את מה שאני חושבת

על ה-MP3 הזה. במיוחד הביקורת של אלכסנדר הפחידה אותי.. תודה רבה
יש עוד אולי נגני MP3 שאתה ממליץ לי עליהם? אני רוצה פשוט לראות אולי יש עוד ולהחליט מביניהם. כרגע הנגן שאתה המלצת לי עליו בהחלט עונה לי על הדרישות ואני מרוצה ממנו, אני רק רוצה לראות עוד אפשרויות. תודה

יאיר B

New member
בעיה

בהתחשב בסכום ובקיבולת שהצגת בהודעה הראשונה, לא ניתן למצוא משהו טוב יותר. לכן הצגתי את הסאנדיסק כאפשרות ראשונה. לכן יש שלוש אפשרויות: 1. לקנות נגן ג'נרי עלום שם (מאוד לא מומלץ). 2. להעלות את התקציב, 3. להוריד את הקיבולת. ויש גם 4. להישאר עם הסאנדיסק כאפשרות יחידה. יש למישהו מהקוראים רעיונות נוספים להציע?

weird dust

New member
98 היא מערכת בעיתית

ב-98 לא מעודכן חסרים דרייברים חיוניים מאוד ל-USB. אני זוכר שהיתה אחת עם אייפוד שהוא אפילו לא זיהה לה אותו. האייפוד לא מותאם אבל המחשב אפילו לא זיהה מה שהוא היה צריך לזהות. אני לא ניסיתי אף פעם להיתעסק עם זה אבל אני מאוד לא אוהב להמליץ עליו (על 98). היו ברשת דרייברים והיו הכל אבל היו אס בי היה הבעייתי. ככה שאני מכין ש98 עלול לעשות קצת בעיות.

יאיר B

New member
XP יהיה טוב יותר להכל

ואאל"ט 98 כבר לא נתמכת ע"י מקרוסופט (מבחינת עידכונים). אם את מתקינה XP - אל תשכחי להוריד את כל העידכונים האפשריים כולל SP2.

weird dust

New member
SP2 הוא מעדכן דבר חשוב לנגנים

הוא גורם לאי הפעלה של הנג אם הוא לא משומש, כלומר הוא מזוהה אבל לא פעיל. זה עוזר גם בכך שאם מנתקים באופן לא מאאובטח יהיה פחות נזק (לא שזה עוזר הרבה אבל פחות).

למעלה