עינייני מוזיקה+שרשור חיובי!

Blue Aura

New member
../images/Emo79.gifעינייני מוזיקה+שרשור חיובי!../images/Emo45.gif

עינייני מוזיקה
לחדשים: כל שבת אני פותחת שרשור של "ענייני מוזיקה", שבו יהיו שאלות בנוגע למוסיקה ששמעתם באותו שבוע. הבנטוס
זמרת:
זמר:
להקת השבוע:
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
שיר שאתם שומעים כרגע:
תמונה לבחירתכם:
שרשור חיובי
פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון.
רק את הדברים הטובים
.
יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת-
טוסו
, סעו
, תזחלו
. P:

The Shoe

New member
יאללה ../images/Emo140.gif

זמרת: בלינדה זמר: רובי וויליאמס להקת השבוע: ונילה נינג'ה, איך לא? שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Supreme של רובי וUtupia של בלינדה המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: רובי וויליאמס- אחלה גבר שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: סופרים שלו שיר שאתם שומעים כרגע: אף שיר באורח פלא תמונה לבחירתכם: אין, בהשרשרור התפקדות יש תמונה שלי מהגדנ"ע, יורה ברובה! שרשור חיובי אין לי מבחנים השבוע בכלל! זה כבר טוב! יום ראשון- שוהמביט [זה די בלע אבל לא נורא] ומסיימים עם התרופה יום שני- מממ בתכל'ס חרא יום יום שלישי- אין משהו מיווחד יום רביעי-אין משו מיוחד יום חמישי- פיתוח קול! יום שישי- לא לומדים! בעצם יש לי שיעור פרטי בפיזיקה :( יום שבת- שבת מנוחה

נאמ

זמרת:הומ,קרן פלס? זמר:עברי לידר להקת השבוע:the beatles,סינרגיה שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:because-the beatles המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:אמ... santana שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:because
שיר שאתם שומעים כרגע:יחד נתגבר-סינרגיה תמונה לבחירתכם:- אני לא ממש אופטימית מספיק לשירשור חיובי כרגע

Infinity AL

New member
אוקיי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ענייני מוזיקה
זמרת:-
זמר:אביב גפן
להקת השבוע: papa roach מקווה שכתבתי נכון חח
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: wonderwall
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: עברי לידר
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: welcome to the black parade
שיר שאתם שומעים כרגע: -
שרשור חיובי
יום ראשון- נהיגה:]]
יום שני- נפגשת עם ידיד שלא ראיתי הרבה זמן
יום שלישי- נהיגה:]]
יום רביעי- |זבל| כלום
יום חמישי- סופ"ש מתקרבב
יום שישי- יוצאים בלילה..
יום שבת- חופש

Black Balloon

New member
רק שרשור חיובי P:

כי לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע :[ יום ראשון- גדנ"ע יום שני- גדנ"ע יום שלישי- גדנ"ע יום רביעי- גדנ"ע יום חמישי- חוזרים מגדנ"ע יום שישי- חופש. לנוח יום שבת- חופש. לנוח בע, אני לא רגועה.

Infinity AL

New member
יוווו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תהנייי@@!!~~

אני כ"כ מקנאה בך עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה בסיס את? אם צלמון ויש לך מפקדת בשם שני[קטנה ויפה כזו..] תמסרי לה ד"ש משיר רוני ושני מכרמיאל!! תודה!!

Osher191

New member
Chasing Cars

זמרת: אין.. זמר: ג'סטין טימברלייק. דאמ, הוא גם שווה, גם יודע לרקוד, וגם חרשתי על My Love כל השבוע
להקת השבוע: Maná, בטח אפחד לא מכיר אותם, הם להקה מקסיקנית וכל השבוע חרשתי עליהם.. הם כ"כ טובים!!! שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Maná - Labio Compartidos המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: Depeche Mode
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Bo Bice - The Real Thing שיר שאתם שומעים כרגע: זה מהשאלה הקודמת
שרשור חיובי: יום ראשון- ממ אין שומדבר חיובי
יום שני- יש לי צו ראשון, אז אני מפספסת יום לימודים+מבחן בחינוך תעבורתי
יום שלישי- כלום יום רביעי- נפתרת מהמבחן בספרות יום חמישי- מפגש שני של פולין, אני מחכה לזה
יום שישי- סופשבוע..מה יכול להיות יותר טוב? יום שבת- כנ"ל ^^

Osher191

New member
נפטרת*../images/Emo122.gif

ובשיר זה Labios Compartidos לא שזה אכפת אבל שיהיה

שבוע טוב!:)

זמרת: אפשר גם משוררת? (אוי יויו.. מה הבגרות בספרות עושה לי..) זמר: אוזי אוסבורן.(עשה לי טוב השבוע:) להקת השבוע: אוףספרינג שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: רק בשביל לקבל חיבוק-איפה הילד המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: הכי הכי? חח יש המון.. אלג'יר שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: נהדרת מדי-יציאת חירום (רק בגלל שאחי הכניס לי את זה לראש.. חח זה לא נשמע טוב\=) שיר שאתם שומעים כרגע: תמונה לבחירתכם:Shine On You Crazy Diamond-Pink Floyd שרשור חיובי פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים . יום ראשון- הממ רק תדברים הטובים? יום שני- הממ המממ... רופא? יום שלישי- אמממ.... יום רביעי- מבחן במתמטיקה? יום חמישי- יום עיון בבית התפוצות! זה באמת חיובי! זה מגמה ומגמה זה כיף=] יום שישי- יום שישי חופשי!! יום שבת- שבת מנוחה=]

dark dumb

New member
אוזי אוזבורן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הייתי בהופעה שלו

lover boy6

New member
אממממממממ

זמרת: איימי לי נו זאתי מאונסנס זמר: כריס מקולדפליי להקת השבוע: Jimmy Eat World שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Peace Love and Understanding שלA Perfect Circle המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: Lostprophets שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Peace Love and Understanding של A Perfect Circle שיר שאתם שומעים כרגע: Passive של A Perfect Circle תמונה לבחירתכם: אין לי כוח להעלות תמונה רק את הדברים הטובים . יום ראשון- אני בת"א יום שני- אני בת"א ובערב יוצא עם חברים יום שלישי- שיעורי נהיגה אממ יוצא עם חברים יום רביעי- שיעור נהיגה יום חמישי-שיעור נהיגה יוצא עם חברים יום שישי- מתאבד יום שבת- מתאבד שוב!

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo9.gif

זמרת: כריסטינה אגילרה נראה לי זמר: ג'סטין טימברלייק
אני מתה לדיסק שלו. להקת השבוע: סינרגיה נראה לי שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: My Love המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: תומר והמעורב
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: My Love שיר שאתם שומעים כרגע: Hey Oh של רד הוט צ'ילי פפרס [אבל זה מהטלוויזיה] תמונה לבחירתכם: המממ נחשוב על כך
שרשור חיובי פה אתם רושמים את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע החל מיום ראשון. רק את הדברים הטובים . יום ראשון- המממ לא יודעת. יום שני- יום קצר, משתחררת ב2 יום שלישי- חור של שעתיים יכולה לבוא ב12 לביצפר
יום רביעי- המממ שיעור רכיבה יום חמישי- יום קצר!
וסופש
יום שישי- סופ"ש
יום שבת- המממ אולי עבודה..

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif קודם מוזיקה ../images/Emo9.gif

זמרת: עדיין כריסטינה
זמר: אין
להקת השבוע: My Chamichal Romance
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Promiscous
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: נלי פורטדו
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Promiscous
שיר שאתם שומעים כרגע: אף שיר.
תמונה לבחירתכם: שם בצד

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif ועכשיו- חיובי! ../images/Emo45.gif

ראשון: שיעור נהיגה, הקואצ'רית המדהימה שלי
שני: יש את התוכנית של נמרוד הראל בערוץ 10, היא ממש מעניינת! [אמורה להיות, לפחות]
שלישי: הולכת לרופא, וזה מגניבול. חח סתם
שיעור נהיגה גם |סוכריהרביעי: מסיימת מוקדם! 12.30!
ונראה לי שעושה תאוריה
חמישי: שיעור נהיגה
שישי: סופשבוע! הופ הופ! לא יודעת עדיין! אה, ו.. מסיימת עם המבחן בספרות
שבת: המשך הסופשבוע! ויש מגרש ביתי והO.C

GR££N woMAN©

New member
את גם רואה נמרוד הראל!?

טוב שאני לא מכורה כבר מהתוכנית הראשונה של העונה הקודמת
אני רוצה לפתוח ולנהל פורום שלו בתפוז
וזה בתהליכים

למעלה