פופקורן 05

Sivan 85

New member
../images/Emo79.gifפופקורן 05../images/Emo79.gif

תקופת מבחנים נגמרה ופופקורן חוזרת!
והפעם בתוכנית: סלט פירות יפני! לאור בקשות חוזרות ונשנות לשלב גם קצת רוק עם כל הפופ המתוק עשיתי מאמץ ובעזרת חברים מהארץ ומחו"ל הבאתי לכם תוכנית שמשלבת מגוון רחב מאוד של פופ, רוק ואינדי יפני משובחים! בנוסף פינת התרבות הפעם מוקדשת לג'ן ג'ן, שווה לשמוע!... ישנן מספר הקדשות גם לחברי הפורום היקרים.. האזנה נעימה! http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=344388

Omer Kun

New member
יאי!

סופסוף! אני מקווה שהמבחנים הלכו טוב. שמעתי את התכנית, והיא הייתה טובה כמו תמיד! אני תמיד מתפלא כמה can you keep a secret של היקארו טוב, ולמה לעזאזל אין לי אותו על האייפוד?!? בקשר לore ska band ולכלי הנגינה המיוחדים והבלתי רגילים, הידעת שSKA זה סגנון מוזיקה בפני עצמו? הקטע שלו הוא שילוב של כלי נשיפה כמו חצוצרה, טרומבון, סקסופון וכאלה. יש עוד להקות סקא יפניות חמודות! תנסי לשמוע את GOLLBETTY ואת MURAMASA שאלה שתי להקות סקא חמודות בטירוף :) ויש עוד הרבה אם אהבת את הסגנון. מחכה כבר לתכנית הבאה :) שבת שלום~

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gifתודה!

שמחה שנהנית... לא ידעתי שזה סגנון מוזיקלי בפני עצמו חשבתי שהן יחידות ומיוחדות
ראיתי כמה קליפים שלהן וכל כך אהבתי את העובדה שזה לא עוד בובות ברבי שמרחו בפוטושופ יפני רצחני אלא פשוט ילדות שנותנים להם לשיר ולהיות עצמן והן כל כך חמודות!
אני אכן אלך לשמוע את ההמלצות שלך... זה סגנון מוזיקלי שעושה טוב על הלב...
can you keep a secret הוא באמת השירים הטובים, כל כך טוב שלמרות שהוא התעקש לעשות לי שגיאה לא וויתרתי וישבתי שעה להמיר אותו מצד לצד עד שהוא הסכים להתנגן... אחח... תמיד הזמרות הכי טובות הן הכי מפונקות
אני אשתדל לעשות עוד תוכנית בקרוב!

nadav1232

New member
נהנתי לשמוע! ^_^

Pierrot של איה עשה לי נוסטלגיה.. לפני בערך שנתיים הכרתי אותו XD Anata to של אייאקה וקובוקורו זה שיר מדהים.. ;_; הא.. תודה רבה ששמת שוב את בואה ^__^ אני שמח שעשיתי לך חינוך בזה XDD" היה ממש כיף לשמוע!!

למעלה