פינה חדשה - שיר השבוע

Saffron

New member
../images/Emo79.gif פינה חדשה - שיר השבוע ../images/Emo29.gif

[הרעיון וחלק מהשאלות של הפינה לקוחים מפורום אביתר בנאי - 1242] לכבוד פורים התחלתי בפינה שבועית חדשה, שיר השבוע! בכל שבוע יוצג כאן שיר אחר של הפרויקט, ושאלות לגביו. השיר הראשון, ששירן רמזה לי "בעדינות" איזה שיר רצוי שהוא יהיה, הוא "שובי אל ביתי". מילים ולחן של עידן, ביצוע של אילן דמתי התאורן [חרוז!
]. 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? 5. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? 7. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? 8. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? פורים שמח ומבדח

רעיון יפה!../images/Emo9.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] שיר נחמד. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? אין 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: אין 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? עידן עדיף 5. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? כלום, לא משנה לי 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לודעת 7. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? משהו עם שירן, זה בטוח
8. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? לא

willo1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

Saffron

New member
נמנמ ../images/Emo29.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] גבוהה מאוד. הוא בין השירים האהובים עליי ב"ממעמקים". 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? אין שורה ספציפית. אולי "בעינייך יפתי נשמר האור והתום". 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: ממ, כשלא חם מדי ולא קר מדי. במזג אוויר אביבי, כלומר, זה שיר שמאוד מתאים לאביב לדעתי. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? אני חושבת שאילן דמתי מתאים לגרסא המוקלטת, אבל בהופעות הייתי מעדיפה שעידן ישיר אותו. 5. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? אולי משנה את המילה "חורף" ל"קיץ", כי זה מונע ממני להקדיש את השיר להרבה אנשים.
6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ. 7. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא יודעת. 8. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? א. איך זה שיצא לי לשמוע אותו רק שלוש פעמים ברדיו? ב. אני אוהבת מאוד את כלי הנשיפה, החליל [?] בשיר.

אמ. :)

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים] יש הרבה שירים שאני אוהבת יותר מהשיר הזה, אבל הוא מקסים. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? "יש יום מאושר או עצב שבא, חוזר פתאום". 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: אין רגעים ספציפיים. זה הפרויקט.. אני שומעת אותם 24 שעות ביממה.. אבל אם צריך לבחור רגע - אז בהופעה. כי הגרסה של ההופעות כל כךךךךך יפה. 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? כמו איילת - אילן מתאים לגרסה המוקלטת. בגרסה של ההופעה, הייתי מעדיפה שעידן ישיר אותו. 5. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? אמ.. הוא חייב להיות זהה לגרסת ההופעות. חייב. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין. 7. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? אני חושבת שהקליפ צריך להיות כאילו ההופעה של השיר הזה.. כמו ב"מכל האהבות". זה הכי יפה והכי מרגש. 8. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? כן!! שישימו כבר את הגרסה של "שובי אל ביתי" מיצפאן באתר של הפרויקט!! ועוד מסר, חוצמזה ... תסתכלו קרוב, מגיע יום מאושר.

willo1

New member
כן כן

את הגירסה מיצפאן שומעים שם את הצווחות שלי ברקע

זה קרה! זה קרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמו את הקטע מיצפאן באתר של הפרויקט!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

כן.

אבל לא ממני. כי לא הייתה לך דמעת אושר. :( חחח.. "סליחה, אתה יודע מה השעה?" - "כן."

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את יודעת, אני מקבלת במייל הודעה על תגובות, ואני רואה שם רק את הכותרת, אבל איך שראיתי שאת רשמת הודעה, היה לי ברור שקישור אין פה

willo1

New member
כן, אני מאוד עדינה ../images/Emo11.gif

(אילן דמתי הוא התאורן!?!?!?!!?) 1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים]
השיר הכי יפה של הפרוייקט
(מי אמר הגזמה!?
) 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר?
"זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב - מגיע יום מאושר" "כמה את יפה תמיד וכמה היום" 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר:
הממ אין כאלה.... אני תמיד שמחה לשמוע את השיר הזה
4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר?
צריך לשמוע ואז להחליט
בינתיים אני אוהבת את השיר כמו שהוא
5. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?
נוט
6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
אין קליפ
7. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?
הממ כשאני אהיה במאית אני אודיעה לכם
8. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? דנה תשתקי

parpar219

New member
נחמדדדדדד

1.אממ..בערך 5... 2."יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום.." 3. אחרי שמישהו מחמיא לי 4.הזמר מתאים בול לשיר! 5.לא 6.אין קליפ וחבל... 7.אני הייתי עושה לזה קליפ ומשהו בסגנון ישן...משהו מאיזו תקופה הסטורית בסגנון של הקליפ החדש של מאיה אברהם.. 8.שיר חבל"ז עם מילים פגז חג שמח!!

OMERIQA

New member
../images/Emo57.gif

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך?אחד השירים האהובים, אם לא האהוב ביותר.. 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר?"כמה את יפה תמיד וכמה היום" 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר:כשאני לבד באוטו... 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? שעידן ישיר את זה.. 5. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא משנה כלום! 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?לא ראיתי את הקליפ?? 7. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?מצלמת הופעה חייה בקיסרייה (חחחח..)עם מלא צופים, ועידן שר לבד עם הפסנתר, ולאט לאט כל הלהקה מצטרפת... 8. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? שיר מדהים...

betti10

New member
../images/Emo140.gifגם אני משתתפת...רעיון נחמד

1. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? - אממ... אחרי הינך יפה, ממעמקים, שושנים עצובות--->שובי אל ביתי 2. מהי השורה האהובה עלייך בשיר? - ..."כמה את יפה תמיד וכמה היום". 3. רגעים בהם את/ה אוהב/ת במיוחד לשמוע את השיר: - בעיקר כשאני עם עצמי ויש מחשבות טובות בראש.(למרות שאין לי בעיה לשמוע גם שאני בחברה או כשזה מושמע בכלי תקשורת כלשהו) 4. הזמר מתאים לשיר הזה, לדעתך, או שאולי קול/סגנון אחר היה מתאים יותר? - אין ספק שאני מעדיפה את עידן שישיר את שיריו (פרט לשירי האמהרית וכו...)על כל זמר אחר. יצא לי לשמוע גם את אילן שר וגם את עידן ועדיין... אני חושבת שעידן שר את זה יותר.... אי אפשר להשוות בקולות אבל בוא נגיד שהקול של עידן יותר מרגיע ולדעתי יותר מתאים. 5. אילו יכולת לשנות משהו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? - לא הייתי נוגעת באף בית או פזמון. את זה נשאיר ליוצר המוכשר. 6. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ. 7. במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? - לא יודעת. כשזה יבוא , נראה. אם בכלל. 8. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? - שיר יפה כמו כל שיריו של עידן. פשוט יוצר מוכשר.
נ.ב: סעיף 6 ו- 7 צריכים להופיע כסעיף אחד.

למעלה