פינת הפלייליסט האולטימטיבי

איף

New member
../images/Emo79.gifפינת הפלייליסט האולטימטיבי../images/Emo168.gif

טוב, ההופעה האחרונה שהייתי בה של מאיר גרמה לי קצת לחשוב... היו כמה שירים שירדו מהפלייליסט, אמנם נוספו חדשים, וברור שאי אפשר להוסיף שירים מבלי להוריד כמה...אבל זה גרם לי לתהות איזה שירים הכי הייתי רוצה לשמוע בהופעה של מאיר. אז אני עדיין מארגנת את הרשימה הזו בראשי, ואני רוצה שגם אתם תנסו לעשות את זה
: מה עושים? כל אחד ירשום פה רשימה של 12 שירים שהוא היה רוצה לשמוע בהופעה של מאיר. חדשים, ישנים, מיוחדים, שיתופי פעולה....תתפרעו.
אני יודעת שהבחירה קשה, היות וכל השירים יפים מאד.
אבל תנסו בכל זאת... אני חייבת לציין שמתישהו ,אחרי אחת ההופעות כתבתי בסיקור שירדו כמה שירים והיה לי קצת חבל...ובהופעה הבאה שהייתי בה, כל השירים שכתבתי שירדו - חזרו
... אז מי יודע? מאיר לא מפסיק להפתיע.

ms pizza

New member
וואוו- אתגר ! ../images/Emo163.gif

קשה,קשה הכל טוב אבל ננסה : (רק 12 ? ? ? ) שמע קולי
בזכרי על משכבי אל נורא עלילה ירושלים ( זוכרים ? ? ? שיר מדהים ! למה לא שומעים אותו ???)
האור בחוץ אצלך בעולם (הגעתי כבר לחצי?? כ"כ מהר ? ) שער הרחמים ברחוב הזה תגידי אש תגידי מים איילת חן שם כל האדם ( מדהים ) וביניהם ו2 שירים נוספים שלא נכתבו ע"י מאיר אבל כשהוא שר אותם זה כ"כ מרגש - נגמרות לי המילים רואים רחוק רואים שקוף
וכן,שמתם לב נכון- בלי גשם

איף

New member
וואו,

אחלה פלייליסט! "נגמרות לי המילים" מעולה ולגמרי הולך להיות גם ברשימה שלי.
אני עוד חושבת עליה.

Walk Two Moons

New member
קשה, קשה...

הנה זה בא (לאו דווקא לפי הסדר הזה) איילת חן שמע קולי אהבה קצרה את שומעת תפילת הדייג

Walk Two Moons

New member
נלחץ בטעות

איילת חן שמע קולי המשחק בקוביא אהבה קצרה את שומעת בשם האהבה תפילת הדייג \ פגישה על החוף שער הרחמים ברחוב הזה ליצן רחוב טוב לה וגם רע רואים רחוק רואים שקוף ----------------------------------------------- אכן, ויתורים כואבים.

TEENAGER1

New member
12 שירים זה כלום../images/Emo10.gif

פשוט אינסטנקטיבית חשבתי מה בא לי לשמוע בהופעה כרגע, ולכן לדוגמא אין פה שירים מהאלבום החדש (כי שמעתי את כולו בהופעה לא מזמן). בקיצור, הרשימה הזו נכתבת בעירבון מוגבל, מחר סביר להניח שאני כבר לא אסכים עם עצמי
אז הנה, בתוספת נימוקים: 1. שירים עד כאן (כידוע מאיר היה בלהקת "חופים", יש ביצוע מדהים שלהם לשיר הזה, והוא שיר נפלא בכלליות) 2. תמיד כמעט (אחרי שהתחננתי הופעה שלמה וזה לא עזר..) 3. שם כל האדם (סינגל שאני מאד אוהבת, ומאיר משום מה החליט להתעלם ממנו) 4. ציורים בחלון (מכורה אליו לאחרונה, ולצערי זה שיר שקצת נשכח) 5. ובינתיים (אחד האהובים עליי שגם כן לא מקבל תשומת לב) 6. לבד (שיר מדהים) 7. כמו אגם רוגע (כנ"ל) 8. ירושלים (יש לי חולשה לעיר הזו, ולשירים שנכתבו עליה) 9. רואים רחוק רואים שקוף (הגרסא של מאיר יותר טובה מהמקור) 10. טוב לה וגם רע (ע"ע 4) 11. אביתר (סתם כי יהיה מגניב לשמוע את זה בהופעה פעם
) 12. אליה (כי אני לא יכולה לכתוב רשימת שירים של מאיר בלעדיו) ועכשיו יש לי רק משהו אחד לומר:

איף

New member
טוב, דחיתי את זה מספיק../images/Emo3.gif

1. אליה- שיר מהמם. אני רוצה שזה יהיה השיר שיפתח את ההופעה.
2. איימי -
3. בזכרי על משכבי- - לא יעזור, גורם לי לפזז כאילו אין מחר.
4.מרגישה בסרט - אני מרגישה שהשיר הזה נכתב עליי. 5. ובינתיים - אף פעם לא שמעתי אותו בהופעה.
6.שער הרחמים - שיר שתמיד ריגש אותי וכנראה תמיד ירגש. 7. גשם - כנ"ל. הביצוע בהופעות, על הקלידים, פשוט
8. נגמרות לי המילים- שיר חזק ביותר!!!! 9. תגידי אש , תגידי מים- בעיקר בגלל הסולו גיטרה של יוסי מזרחי.
10. הלילה של אתי- אני רוצה שהוא יישמע בדיוק, אבל בדיוק כמו הביצוע של ההופעה אתמול בצוותא
(מי ששמע בטח מבין למה אני מתכוונת). 11. עננו - - הוא משום מה ירד מהפלייליסט.
זה שיר כזה מרגש. 12. לב סדוק - כי הביצוע בהופעה מעולה!!! טוב, אתם צודקים, זה בלתי אפשרי לבחור 12 שירים. אני גם בטוחה שזה משתנה כל כמה ימים...לפחות אצלי זה ככה. אז זו תהיה פינה שבועית,או חודשית...בכל אופן, היא תחזור.

למעלה