פינת השבוע- אנשים לענות!!!!!

everynormal

New member
../images/Emo79.gifפינת השבוע- אנשים לענות!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif

נו נו מי ראה אמריקן איידול???? -שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

bep2cell

New member
אני!

-שיר השבוע של אליס: rain when i die -אלבום השבוע של אליס: dirt -שיר השבוע לא של אליס:The Doors- the crystal ship וגם GNR- dont cry -אלבום השבוע לא של אליס:GNR תאבון להרס -ציטוט השבוע:אני רק רוצה לדעת מה אלוהים חושב. השאר פרטים קטנים. - אלברט אינשטיין -סרט\סדרת השבוע:באפיייייי! ודירתו של ג'ו! ואמריקן איידול! -ספר השבוע:מגזין אוטו זה הדבר הכי קרוב לספר שיצא לי לקרוא בזמן האחרון... -מאכל השבוע:שניצל קוקי -חוויית השבוע:ללכת לסנוקר ברגל בקור בלילה -משהו רע שקרה השבוע:לא זכור לי -תוכניות לשבוע הבא:ספונטני -אמן השבוע:ג'ים מוריסון -תמונת השבוע:בכיף בקרש לאיידול... אני דמיינתי או שרנדי אמר לדייויד קוק שהוא יכול לשיר עם אליס אין צ'יינס? ררר קרלי תעשי לי קעקוע!

למעלה