פינת חמשירים

spelling

New member
../images/Emo79.gifפינת חמשירים../images/Emo124.gif

טוב העונה הראשונה של הדיונים הסתיימה אנחנו נחזור בעונה שניה בשבועות הבאים.... בנתיים עולה תוכנית חדשה לשידור:פינת החמשירים! כל אחד מאיתנו יכול לחבר חמשיר קצר (קצר!) של 5-6 שורות קטנות על אליסה (חמשיר בנושא:פרק שאליסה היתה דמות מסויימת או על אחד מבני הזוג שהיו לה או משהו משמעותי שהיא עשתה) ואנחנו צריכים לנחש על איזה ארוע\פרק\דמות\חבר מדובר פה... לפני שאתם הופכים ליצירתיים קודם כל לכבד חמשירים של אחרים לענות על שלהם ואז לכתוב שלכם ככה שלכל אחד יש הזמנות שווה! יאללה תהיו יצרתיים! אני ראשון! "הייתי עם הולי מחובקת והיתה לי תספורת קצת אחרת הייתי לבושה חולצה בצבע סגול שממנה יכלו לראות את הכל היה כיף ומאוד מצחיק אבל הצלם היה קצת מעיק" פה מדובר על ארוע...

זה היה בתמונה די מפורסמת של אליסה

והולי שהולי חייכה עם חיוך ענק..לא? התמונה לא נמצאת פה במחשב פשוט אבל אם זה זה אני אחפש

West Doll

New member
חחחח פינה נחמדה!!

הנה: 2003 Teen Choice Awards ובעברית
: טין צ'וייס אווארדס 2003

West Doll

New member
הנה אני מנסה להראות כמה יצירתית אני

נחשו על מה זה מדבר...ואל תצחקו עליי
אין לי חרוזים...חחח "כשהייתי נערה היה לי משעמם לשחק בסרטים היה טיפה מרומם פתאום יום אחד שמעתי "זה מהמם" ויום למחרת נהייתי מיני xtina ופתאום, אומייגוד יש לי פלטינה"

West Doll

New member
אכן כן...כל הכבוד../images/Emo9.gif

והנה סתם תמונה להמחשה
ותודה לגל שמצאה לי אותה...לא היה לי כוח לחפש אותה בכל התמונות

always be me mc

New member
הנה החמשיר שלי:

"אחרי מי הבוס עברתי דירה ושם לא שיחקתי ילדה טובה... הייתי מדליקה את כל הבנים ועד שיום אחד התחלתי להקסים"

מכושפות.חחח

בעיקרון אחד הפרויקטים הנוספים שלה אחרי מי הבוס היה מכושפות היא שיחקה בהתחלה ילדה לא כל כך טובה והדליקה שם את כל הסביבה

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

יאפ במלרוז יש בית דירות והיא גילמה שם דמות רעה עד שהיא עזבה והגיעה בסוף למכושפות
יאללה תורך אדם

spelling

New member
my חמשיר!

"השיער שלי היה מסורק לאחור ורדף אחרי מישהו עם מסור אחר כך הם הפכו לשלושה מה שעליי מאוד הקשה רציתי לגלות מי זה? מה התשובה?"

always be me mc

New member
גם לדעתי זה מפרק. מן הסתם:

5.14- סן פרנסיסקו חולמת שהיא (פיבי), רצתה לגלות מי מאחורי המסיכה וגילתה בסוף שזו היא עצמה
הדבר הכי הגיוני לדעתי אלא אם כן היא התתפה בסרט "המסור" חחח אבל בכל מקרה כדאי שתדעו שעדיף לדעתי להתרכז באליסה כי יש עוד הרבה חמשירים שאפשר לעשות וחבל שזה יקפל תפנית "פיבי" ויתרכז רק בדמות שלה במכושפות(שדיי בטוח שמה שיקרה), וגם זה דיי הרעיון של הפורום שלהם אז תשאירו להם את פיבי, פיבי וקול וכו'..זה רק הוגן
חוץ מזה אליסה עשתה הרבה סרטים ולא מעט דברים בחייה.. מצידי גם תעשו חמשירים על אמא שלה חחח

always be me mc

New member
יאללה עוד חמשיר../images/Emo8.gif

"בשנת 2003 זה קרה .. החלטתי לעזור לאנשים להשיג עזרה ולכן יצרתי קשר עם אירגון מיוחד שאת שמו תצטרכו לגלות לבד"

למעלה