פלייליסט

lollapalooza

New member
../images/Emo79.gif פלייליסט ../images/Emo79.gif

אוקיי, נסיון להעיר אתכם, יא עצלנים.
קבלו מצב דמיוני לחלוטין: ביום בהיר אחד אתם מתבשרים שלהקתנו החביבה מגיעה להופיע בארץ, נס גדול בפני עצמו, ועליכם מוטלת המשימה לבחור את הפלייליסט (רשימת השירים שיבוצעו בהופעה, כמובן)- לצורך העניין 15 שירים בלבד. ואם עד עכשיו המצב לא מספיק מצויין, זה גם עולם מושלם שבו ג'ון מנגן את OHM ואף אחד לא דוחף בכוח שירים מ- BTW. איך תישמע ההופעה המושלמת שלכם
יאללה לעבודה.

FLEA OWN

New member
טוב

ME AND MY FRIENDS FIRE UNDER THE BRIDGE SUCK MY KISS BRACKIN THE GIRL JUNGLE MAN HOLLYWOD KNOCK ME DOWN SUBWAY TO VENUS HIGHER GROUND AEROPLAIN SOUL TO SQUEZE LOVE ROLLERCOSTER FUNKY MONKS BACKWODS

the papercut

New member
doogy

אז מתחילים אם Soul to squeeze Californication Aeroplane Deep Kick By THe Way Cant Stop Fire Higher Ground *קאבר מיוחד לספייס גירל*חחחח Give It Away Warped My Friends Zyper song Otherside Around THe World(כדי להעורר את הקהל) Fight like a Brave קאבר ל SAD BUT TRUE(של מטאליקה) Scar Tissue UNDER THE BRIDge זהו

hellrazor1

New member
לצערי

ברייקינג דה גירל נניח זה לא שיר להופעות בהופעה יהרסו שיר כל כך שקט ומושלם

נראה אם אני אצליח

otherside breaking the girl pea cabron (תהרגו אותי
אני חושבת שזה שיר מתוק
) under the bridge (קצת חוסר מקוריות אבל לא נורא..) my friends me and my friends
suck my kiss warped give it away yertle the turtle (מקווה שרשמתי נכון את השם של הצבה...) pretty little ditty scar tissue if you have to ask higher ground זהו, בטח פיספסתי כמה שאני ממש אוהבת אבל המוח שלי ממש טחון מתנ"ך אז תסלחו לי

lollapalooza

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

ואין שום חשיבות לסדר:
Higher Ground
Under The Bridge (לא יכולה בלי...)
Around The World
Me And My Friends
Fire
My Lovely Man
Otherside
Suck My Kiss
Knock Me Down
Parallel Universe
Californication
Pea
Give It Away
If You Have To Ask
Warped- אבל רק בהופעת אורח של דייב נבארו
עם כל הכבוד לג'ון יקירי, גם אם הוא היה נופל על השכל ומסכים לנגן אותו, זה שיר שצריך בו דייב
(ומכיוון שזו הופעת הפנטזיה שלי, הוא גם יהיה שם
)

גיל מ

New member
21:00 בערב, פארק הירקון, ת"א

האורות על הבמה כבים... והנה שומעים תופים ברקע, הבס מתחיל לפעול ואז הגיטרה נכנסת לפעולה ואנתוני נכנס בקפיצה אדירה ומתחילים... 1) GIVE IT AWAY 2) BY THE WAY 3) Knock Me Down 4) Otherside 5) Don't Forget 6) Californication 7) Fire 8) Blood Sugar Sex Magik 9) Around the World 10) Coffee Shop 11) Can't Stop 12) Aeroplane יורדים מהבמה והאורות שוב כבים פתאום שומעים כל של בס מתחיל ברקע ומה זה יכול להיות?? 13) Pea 14) Scar Tissue 15) Under The Bridge כמובן שהייתי רוצה עו שירים כי בהופעה יש יותר....

../images/Emo10.gif

אני לא אוהבת שמדברים על הופעות של רד הוט בארץ... יש לי טראומה מאוד גדולה מזה

דור rhcp

New member
my playlist

power of equality warped green heaven can't stop deep kick give it away californication greeting song scar tissue anti organic beat box band לא יודע למה אני פשוט אוהב את זה higher ground if you have to ask knock me down around the world sir pshyco sexy

תשע בערב...

אצלי בבית (ריק כמובן...) ב"קומת עמודים" איפ השכולם יכלו לראות... אנחנו (מי שבא להופעה בביתי) ישבו על הדשא.. 4 דמויות יורדות במדרגות... חושך.... שומעים בס ורשרוש מצילות... ג'ון מכוון את הגיטרה...... האורות נדלקים בבת אחת ומתחיל Give it away אחרי זה... איף יוהאב טו אסק. סקאר טישיו סול טו סקוויז האבאנה אפיר אאוט אין אל.איי אדרסייד פייט לייק אה ברייב וואן הוט מינט פאנקי מונקס מי פרינגס פורצ'ן פיידד סיר סייקו סקסי פייר מי אנד מיי פרינדס כולם מוזמנים

אוף../images/Emo11.gif

אחרי שקראתי את של כולם גיליתי שאכן שכחתי מלא שירים יפים [הכל בגלל תנ"ך! כמה טוב שנגמר לבנתיים]... טוב נו, גם ככה היה אפשר רק 15

אבל אני רוצה הופעה אמיתית../images/Emo70.gif

עכשיו
*נשכבת על הריצפה ובועטת כמו ילדים קטנים ומעצבנים*

lollapalooza

New member
אמממ

לא נראה לי שעכשיו זמן טוב, יום אבל לאומי וכל זה, אבל הופעה ליום העצמאות תתקבל בברכה. תאמיני לי, אם היה משהו שיכלתי לעשות כדי להביא את המופרעים האלה לכאן, הייתי עושה את זה.

כמובן שהכוונה לא הייתה להיום../images/Emo4.gif

סורי, אין לי זמן לעשות שומדבר חוץ מללמוד בתקופה הזאת אז הימים האלה חולפים לי מעל הראש השנה, בדר"כ אני יותר מחוברת... אני גם לא מרוצה מזה אבל זה או להיות באבל ולדפוק לעצמי את הבגרויות או להתנתק מזה כמה שאני יכולה.

למעלה