פסקול אהוב

SHIRA2811

New member
../images/Emo79.gifפסקול אהוב../images/Emo79.gif

מהו הפסקול אהוב עליכם?
אילו להקות שרות בפסקול?
האם אהבת את הסרט של הפסקול? תשובותיי
כפי ששמתם לב - "אמריקן פאי 2".
בלינק 182, סאם 41, אליאן אנט פארם, גרין דיי.... להקות טובות!
אהבתי? מתתי על הסרט!

גברת ע

New member
צחקו צחקו...אבל

אההבתי פסקולים של סרט מצוייר בת הים הקטנה עם אריאל והשער האדום שלה (כמובן שבאנגלית בעיברית זה לא שווה) וכמובן את הפסקול של הסרט ריקוד מושחט פטריק סוויזי שר שם ועוד כמה ששכחתי את שמם (אני לא טובה בשמות) גם פסקול הסרט של החתונה של החבר שלי נחמד

FriendlyFriend

New member
ספיידרמן

כל השירים מצוינים (אין פלא, צריך להתאים את האיכות שמגיעה לסרט כזה טוב
)

חתולית1

New member
כמעט ולא שמעתי פסקולים

אבל ממה ששמעתי ברור שהפסקולים של מולא רוז´ טובים. ויש לי גם את הפסקול הראשון של "שרק"(יצאו לו 2) וזה ממש אלבום שיכול להעלות את מצב הרוח! אומנם יש בו רק 12 והרצועה האחרונה שלו זה רק מנגינה שאני לא מתאמץ לשמוע ועוד רצועה שם היא רק דקה וחצי אבל זה פסקול גדול! אפרופו פסקולים אני רוצה לקנות את הפסקול של "לילו וסטיץ´" מישהו יודע אם זה טוב?

Buffy1

New member
הפסקול של מולאן רוז´ באמת יפה

את הפסקול של שרק אין לי, אבל גם שם יש שירים טובים כמו "I´m a believer". גם לדעתי הפסקול של ספיידרמן טוב. והפסקול של באפי כמובן.

מיצי007

New member
צודק!

אני מאוד אוהבת את הפסקול של ספיידרמן,לא היה שיר אחד שם שלא אהבתי-פסקול מעולה... אחד מהאהובים עלי...

mandy

New member
../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif

אממ אהבתי את השירים של "מעודדות צמודות" ו"מארגנת החתונות" בנתיים נראה לי שיש עוד אבל לא עולה לי לראש!

Dawson girl

New member
אני אהבתי את...

טוב הפסקולים של "דוסון קריק" מהממים אבל היות וביקשתם של סרטים, שמעתי את המוזיקה בסרט והתלהבתי אז התחלתי לחפש את הדיסק למרות שהוא ישן ובסוף מצאתי אותו, ובמחיר זול יחסית לדיסק.... הפסקול של "אישה יפה". הוא ממש יפה.. יש שם שירי רוק אבל לא כבד, קלילים וכייפיים... אני מאוד אוהבת אותו. זה בעיקר מוסיקה של שנות ה-80, "רוקסט", דייויד בואי ועוד... וגם הסרט היה לא רע. למרות שראיתי טובים יותר ממנו. בייי נמש

mayabadgirl

New member
.....

אני חולה על הפסקול של "ריקוד מושחת"!!!!! כן כן ריקוד מושחת i had the tim of my lfe she´s like the wind hungy eyes ועוד רשימה מלאה של שירים.....אני פשוט חולה על הסרט ועל השירים אבל יש לי עוד המון פסקולים שאני אוהבת....

shiri_b

New member
"שרק"- פסקול ממש טוב

שירים גדולים, יש שם ממש שירים מאוד טובים
.

זה חייב להיות חופשיות על הבר

כולם כמעט של ליאן רימז (זמרת פופ מדהימה) וחלק דאנסים חמודים או וגם השיר לאן שלא תלכי של the colling וגם הסרט מאוד יפה! מישהו יודע איך קוראים לשחקן ששיחק את קווין?

1Shir

New member
אני חושבת שבפסקול של אמריקן פאי 2

יש שיר ממש יפה של איזה זמרת, אנג´לה משהו, שיר שקט כזה... בכל אופן אני אוהבת את פסי הקול של: *קלולס (יש לי אותו. דווקא 2 השירים הכי יפים בסרט לא היו בו. all by myself בביצוע נפלא של ג´ול וaway של הקרנבריז.) *cruel intentions יש שם שירים מדהימים *של legaly blonde גם נחמד, במיוחד השיר הראשון perfect day בכלל אני הרבה פעמים שומעת בסרטים שירים יפהפיים, אבל לא לכל סרט יש פס קול וגם לא שווה לקנות בשביל שיר אחד או שניים. אם מישהו ראה "ארמון של סורגים" השיר בסוף deliver me של שרה ברייטמן מקסים. יש עוד המון.

SHIRA2811

New member
השיר בפסקול באמת יפה.

Angela Ammons- Always Getting Over You אני מאוד אוהבת שם את: Blink 182- Every time I Look For You ( אני חושבת שזה שיר הנושא המרכזי של אמריקן פאי 2 ). American HI-FI- Vertigo זה גם שיר ממש יפה... Green Day- Scumbag Left Front Tire- Bring You Down וה-שיר (אחרי בלינק) Sum 41- Fat LiP

Aorfec

New member
הפסקול של מולאן רוג´

ממש מדהים! שמעתם אותו..? אה וגם... אני חדשה! היי, קוראים לי עדי.

למעלה