../images/Emo79.gifקורין בקאמלוט../images/Emo79.gif
שלום חברים! צהריים טובים
ובכן, אתמול הייתה ההופעה בקאמלוט, קורין, ההרכב, וכמובן לאה שבת
הגעתי כרגיל מוקדם, בשעה שמונה וחצי, בדיוק בזמן לפתיחת הדלתות, כל מי שהמתין בחוץ, יכל לשמוע את סוף הבלאנס
לאחר המתנה לא מרובה, ניכנסנו, הקאמלוט, מקום "מפואר" כמובן, שיחסית לתמונע, כל מקום ניראה מפואר, המאחרת מקבלת אותך, ומושיבה אותך במקום, סדר שיאה לאירופאים ומתיימרים להיות אירופאים... נו טוב...
לאחר זמן מה, הגיע משה, והתיישב לצידי בשולחן...דיברנו דיסקסנו, ואז הגיעה עוד בחורה, שזכורה לי מההופעה האחרונה בתמונע (לא שאלתי לשמה\=) הציפייה להופעה הייתה מאוד גדולה, ולכן, המבטים לעבר חדר ההלבשה היו מאוד תכופים.. בשעה 22:15, התחילה ההופעה, כרגיל עם השיר "יוצאת אל החיים" בביצוע נהדר, שקט מדיי לדעתי..הם צריכים לעשות אותו יותר רועש ומקפיץ בעיקר מכיוון שזו תחילת ההופעה.. לאחריו מה הפרח, וכבשים- שיר שאני כל כך מחכה לו תמיד... ביצוע יפייפה של שיר לגרביים, זו הפעם השנייה שאני שומעת אותו בהופעה, ואני מתרגשת באותה המידה
עולם מושלם- בצ-ר-פ-ת-י-ת!! כל כך שמחתי! "השיר הבא, הוא מהאלבום הקודם, כתב לי אותו אהוד מנור זכרונו לברכה, וחברה שלי , אורליקה- תירגמה אותו לצרפתית- עולם מושלם ce monde parfait" כמובן יופי של ביצוע שנחתם יופי ב:"עולם מושלם...תודה רבה לכם.."
לאחר מספר שירים, עלתה לאה שבת.. השיר הראשון שביצעו, אני מתביישת להודות, ששכחתי את שמו, שיר של לאה, אבל מאוד אהבתי אותו, היה עיבוד נהדר! וקורין החמודה ליוותה את לאה ומדיי פעם שרה גם היא (מעט מדיי קורין לטעמי), לאחריו- אור הירח, הדואט הידוע של קורין ולאה, נחמד מאוד.. ארץ קטנה עם שפם-היה לי טיפה מוזר לראות את לאה מבצעת את אי שם בלב, אני רגילה שקורין מבצעת אותו בחינניות והומור, לאה נתנה לי תחושה, כאילו אני בכנסייה שומעת מיסות..אבל זה נשכח ונסלח מהר מאוד.. אנטארקטיקה- את אנטארקטיקה גם אני אישית לא מצאתי לנכון לשלב בשלב הזה של ההופעה.. זה שיר שמתאים לסוף, אחרי הדרן..לקפיץ את הקהל..הייתי שמה שם את "קשר הירח", "מותק" או "פירמידות" (שאגב לא בוצע הרבה זמן). אין לי ארץ אחרת- היה מאוד מבדר לשמוע את אין לי ארץ אחרת מהיר.. בגירסת לאה שבת... אין לי הרבה תלונות לגבי זה.. פתאום שמתי לב שאני מאוד ביקורתית לגבי ההופעה- מה קורה לי?! כניראה שבאמת קיבלתי מעט מדיי קורין, דווקא בשירים שחשוב לי כל כך לשמוע 100% ממנה..\= למען האמת, התיישבתי רחוק מדיי מהבמה,בחרתי את השורה השנייה, ולא הראשונה...בטיפשותי כניראה...הרגשתי טיפה מרוחקת מקורין ומההרכב.. חשוב מאוווד לציין, שהטבעת נפלה היה אדיר!!! העיבוד החדש יוצא מן הכלל! אני כל כך מחכה להופעה הבאה, בשביל לשמוע שוב את הפריסטייל הגנוב של קורין
"when the ring fall down" חח
הייתה באמת יופי של הופעה, ימי הפרח והאהבה, היה מקפיץ ויפייפה, לחיות- והסיומת של לחיות, בכלל סוף הדרך... שכחתי לקחת בהשאלה (כן כן.. השאלה..בטח שיר..) את הפלייליסט, שלדאבוני היה שונה הפעם... אוף! זה מדכא שדווקא עכשיו שכחתי את הפלייליסט..לא נורא
יש לי קוקוסית
(אל תישאלו) אין הופעה בלי כשזה עמוק שהיה מרגש ויפה... ועוד יותר מכשזה עמוק, אין הופעה בלי שיר בכיף- כיף כיף כיף!! קורין הציגה לנו את ההרכב (בתור אחת שזוכרת בע"פ זה עדיין היה מאוד מהנה), הציגה לנו את מירי פיגנבוים (בהנחה שכתבתי את זה נכון).. לבסוף, סיפרה קורין, שאמא שלה נמצאת בהופעה, ושהגיעה במיוחד מפאריז.. הופתעתי למצוא את אמה שולחן לידנו... כמה מצחיק
רק בתחילת הערב חשבתי לעצמי :"הממ..האישה הזאת מזכירה לי את קורין..הייתכן? להה..."
סתם על מי אני עובדת.. הייתי בשוק והפלקתי לעצמי קלות על שלא שמתי לב(
)...
את ההופעה חתמה קורין, עם שיר לשירה (אלונה דניאל עלתה לשיר כמובן
) ואי שם בלב- שהיה כייפיי!!! קורין שמלווה את הקהל ששר בלופים..הוו..החיים היפים...הוו...אגוזי מלך..
בקיצור (כן כן ....בקיצור
) היה מוצלח ומדהים וגם כיף!! מחכה להופעה ביוני, (6.2,יום שישי, 23:00,תמונע)
עד כאן, אני הייתי....שיר (לגרביים)
.
שלום חברים! צהריים טובים