קח-תן משהו לשמוע

שלי 9

New member
שלום ,חדשה

ויש לי שאלה ,מישהו יודע איך אפשר להשיג את הדיסק (אם בכלל ישנו כזה) הראשון המקורי משנת 1979 בערך של אילנה אביטל שנקרא "אותך" ,מנסה בכל מקום אפשרי ולא מצליחה להשיג , אשמח מאוד לעזרה.

oberon almighty

New member
מחפש דיסק...

"אם תביעו משאלה-מיכל שרה דיסני" ככה קוראים לדיסק, מיכל ינאי היא המבצעת. מוכן לשלם בעין יפה. מי שמוכן למכור-שלחו מסר.

edogg

New member
מחפש כבר הרבה* זמן...

* הרבה זה אומר לפחות 5 שנים נוער שוליים - זה עושה לך את זה (בדיסק) אלונה דניאל - הדיסק השני (זאבים, אם אני לא טועה)
מראש

enola

New member
נוער שוליים

אין לי את זה בדיסק, אבל אם אתה מעוניין יש לי את הכל בתקליטים, ז"א את כל שלושת האלבומים, את כל תקליטי השדרים וכמה תקליטי שדרים מתקליט הילדים של מיקיאגי. enola

דנטל

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

או, במלים אחרות: דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (73). דיסקים, תקליטים, קסטות(?), למכירה, להחלפה או למסירה - אתם מוזמנים לפרסם כאן בשרשור הזה. שבוע טוב!

idanem

New member
מחפש דיסקים זולים

אבל ממש ממש זולים זה למען ניסוי לקנות סתם דיסק בלי לדעת כלום על האמן/ים

Macabre1

New member
למכור וכמה שיותר יותר בזול

סינגלים Aqua - Good Morning Sunshine Run-D.M.C. & Jason Nevins - It's Tricky Fatboy Slim - Right Here Right Now Def Leppard - Let's Get Rocked Garbage - Push It Foo Fighters - Low Foo Fighters - Times Like These Busta Rhymes - Turn It Up Oasis - Roll with It Madonna - Music Monaco - Sweet Lips דיסקים רגילים: Warrant - Dirty Rotten Filthy Stinking Rich Crowded House - The Very Best of Crowded House Counting Crows - Recovering the Satellites The Prodigy - Techno Punks Iron Butterfly - The Best Of:Light And Heavy Metallica - Load Dire Straits - Love over Gold Boston - Corporate America Jane's Addiction - Ritual de lo Habitual Rare Earth - Different World Puddle of Mudd - Come Clean The Meices - Tastes Like Chicken Savage Garden - Affirmation Reamonn - Dream No. 7 New Model Army - Impurity Westlife - Turnaround [Super Furry Animals - Outspaced [Reissue Souls at Zero - Souls at Zero Blur - Live at the Budokan Lynyrd Skynyrd - Legend זקני צפת - תן לי שלאגר 2 נמרוד לב - מציאות הפוכה Pantera - The Great Southern Trendkill N.E.R.D. - Fly or Die Nelly - Nellyville Clawfinger - Deaf Dumb Blind Anastacia - Freak of Nature Def Leppard - X Nelly Furtado - Whoa, Nelly! Method Man - Tical Method Man - Tical 0: The Prequel Robert Plant - Sixty Six to Timbuktu DMX - ...And Then There Was X The Cardigans - Gran Turismo Psycore - Your Problem Genesis - Abacab Monaco - Music for Pleasure Mary J. Blige - Share My World The Corrs - Best of the Corrs על המחיר כבר נדסקס באייסיקיו 138903709 וכמו כן ניתן גם באיימיל [email protected]

Invisible Eden

New member
שאלום:)

ממממ.... למכירה/ החלפה- kylie minogue- slow (דיסק של 4 שירים- slow, sweet music, |medicine 8 remix| ן- |video|) s club 7- sunshine s club 7- s club a teens- teen spirit- new version brandy- never say never blue- all rise britney spears- britney נמממ... וזהו.

jarvis

New member
דיסק של אלניס מוריסט למכירה

Supposed Former Infatuation Junkie דיסק מקורי במצב מצוין למכירה ב-20 שח מסירה אישית באזור תל אביב

myrose

New member
קלטות

חבילה של עשרות קלטות קלאסיות בביצועים טובים אבל ישנים. לכל המעוניינים

non forever

New member
**korn** למכירה

דיסקים של korn למכירה, במצב מצוין: follow the leader issues life is peachy untouchables - limited edition לפרטי

elr

New member
תקליטים למכירה

פינק פלויד,כאמל,ג´נסיס, לד זפלין,יס,רנסנס,גתרוטול, קרימזון,ביטלס,רולינג סטון,סנטנה,דיויד בואי,ELP, ועוד..... פרטים במסרים.

cold as ice

New member
מחפש דיסק עם השיר של נועה תשבי

מחפש דיסק שיש בו את השיר if you want to be my lover בביצוע של נועה תשבי (אני חושב שהשיר שייך ללהקת "נונה") על הפרטים, במסרים...

cold as ice

New member
תיקון קל...

לשיר קוראים Swim ולדיסק קוראים "נונה" של להקת "נונה" (הצמד מומי לוי ונועה תשבי)

למעלה