קח-תן משהו לשמוע

עטיפות של תקליטים../images/Emo66.gif

היי כולם !! אם נמצאות ברשותכם עטיפות של תקליטים משנות ה-60 וה-70 והם במצב טוב + אתם מוזמנים ליצור איתי קשר (ואם התקליט בפנים זה לא מזיק
. יום נפלא ! לי.

דנטל

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 98. דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים. נסו ותהנו.

elr

New member
תקליט נדיר של הצ'רצ'ילים

תקליט נדיר של הצ'רצ'ילים "הצ'רצ'ילס" (הוצאה 87),במצב מעולה. הצעות במסרים.

האירי

New member
כשהוא בהוצאה המקורית אולי וגם אז

צריך למצוא יפני עשיר ואידיוט שיקנה אותו.

naudg

New member
דיסקים, DVD, וידאו למכירה...

דיסקים באנגלית: Celine Dion - Celine Dion 1992 Celine Dion - The Colour Of My Love Celine Dion - Live A Paris Celine Dion - Falling Into You Celine Dion - Let's Talk About Love Celine Dion - A New Day Has Come Celine Dion - One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits Laura Pausini - From The Inside Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits Spice Girls - Spice Hanson - Middle Of Nowhere VA - The Best Of 95 VA - The Hits Album 1997 VA - Fresh Two דיסקים בספרדית: David Bisbal - Corazon Latino Elena Gadel - Es Por Ti סינגל דיסקים בעברית: כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים העונה הראשונה אביב גפן - המכתב היהודים - מציאות נפרדת היהודים - LIVE (2CD) עברי לידר - זה לא אותו דבר מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול רמי קלינשטיין - האוסף דוד ד´אור - בגובה משתנה רינת גבאי - רגעים DVD: Celine Dion - The Colour Of My Love Concert Israel In The Eurovision - ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים וידיאו: ריטה - אהבה גודלה - ההופעה (וידיאו של ההופעה + חוברת תמונות + דיסק) פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני בדיבוב עברי חשוב להזכיר שהכל מקורי וכמו חדש!!! לגבי המחיר: דיסק בודד - 30 ש"ח 2 דיסקים - 50 ש"ח וידאו/DVD בודד - 40 ש"ח 2 וידאו/DVD - ש"ח 70

elr

New member
תקליטים נדירים של החיפושיות

תקליטים נדירים של החיפושיות,תוצרת חוץ במצב מעולה. מוצגת תמונה של מס' תקליטים.ניתן לקבל את כל התמונות באימייל. פרטים במסרים.

blackcat2

New member
4 דיסקים למכירה../images/Emo9.gif

simple minds- glittering prize eternal- always and forever B-52- cosmic thing the brand new heavies- shelter מי שמעוניין- נא לפנות במסרים. ביי

מורן1978

New member
דיסקים להחלפה

מצורפת רשימת דיסקים להחלפה אם מישהו/י מעוניין/ת באחד או יותר אנא השאירו הודעה

שי פישר

New member
סינגלים למכירה/החלפה

הברירה הטבעית - ריצתו של העולה דנינו נובמבר - בשבילך, רע כמה שטוב לי נובמבר - הדליקי את הלילה, רגע לפני [שאני לוחץ על ההדק] צביקה פיק - זיקוקין דינור מוטו - סוף הקיץ מנטש - הכנר היהודי מסקופיה - תימצוטי, פפה פפה - הפקה של חיים לרוז

מחפשת קלטת ילדים ישנה

עם השירים של ע.הלל אאל"ט היא נקראת "מה עושים העצים" כל מי שיודע איפה אפשר להשיג אותה או שמוכן למכור אותה שישלח לי מסר. תודה :)

hadaryair1

New member
אטיפות של תקליטים

יש לי כמה אטיפות של חוליו אגלסיס ותטליטים בלי עטיפות של פסטגלי הילדים 83 75 אני רוצה אטיפה של " שרים מתי כספי"

למעלה