קח-תן משהו לשמוע

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifקח-תן משהו לשמוע../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 127. דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים. לקניה, החלפה או מכירה סרטים אנא פנו ללוח פורום סרטי DVD. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

elr

New member
תקליטי דיווד בוואי למכירה.

ziggy stardust ziggy stardust the motion picture(כפול) post card let's dance changesonebowie pin-ups the man who sold the world young americans aladdin sane תוצרת חוץ במצב מצויין. פרטים במסרים.

מוצרט..

New member
ארבעה דיסקים למכירה - כחדשים

1. Cesaria Evora: La Diva aux Pieds Nus ב- 30 ש"ח 2. Eagles: Hell Freezes Over עם ביצוע אנפלגד מדהים של מלון קליפורניה ב- 30 ש"ח. 3. Lucinda Williams: Live @ the Fillmore דיסק כפול, חדש מהשנה - 45 ש"ח 4. Van Morrison: Hymns to the Silence דיסק כפול ב- 45 ש"ח כולם במצב מעולה, כמו חדשים, ללא אף שריטה ובאריזות המקוריות. שבת שלום

miron84

New member
תקליטונים של יגאל בשן

שלום. אני מחפש תקליטון של יגאל בשן בו הוא מצולם שהוא משחק כדורסל, ושי עוד תקליטון שלו בצבע סגול עם השיר "ביננו". למישהו יש את התקליטונים או אחד מהם? אנא פנו אליי במסרים תודה ליאור

July84

New member
דיסקים למכירה או להחלפה

חשוב לציין שכל הדיסקים במצב חדש לחלוטין אלא אם כן צויין אחרת ליד הדיסק Catatonia – Paper Scissors Stone - חדש בניילון- ההרכב שהוציא את הלהיט עם מאלדר וסקאלי Silverchair - Diorama חדש בניילון - גראנג Marillion .com – חדש בניילון BUSH – GOLDEN STATE Foo Fighters – One By One - חדש בניילון Kid Rock – Devil Without a Cause - חדש בניילון The Cramps – A Date With Elvis - הרכב פאנק ICE – T – Greatest Hits – The Evidence -חדש בניילון Chariots Of Fire – The World Of Vangelis Towa Tel – The Best Soundtrack – DOGMA - חדש בניילון Soundtrack – Dead Man On Campus מופיעים בו : Marilyn Manson , The Dust Brothers , Blur , Creed , Goldfinger , Creeper …ועוד רבים וטובים Lagoon Soundtrack- EDtv – מופיעים בו : Bon Jovi , Barry White , Barenked ladies , UB40 , Meredith Brooks … Soundtrack- Gone With The Wind Soundtrack- Die Another Day - חדש בניילון Crosby Stills Nash & Young – Looking Forward Bruce Hornsby – Here Come The Noise Maker – דיסק כפול Red Hot Chili Peppers – Live - סינגל נדיר Staind – Dysfunction -חדש בניילון Mustn't Grumble – The STEVE MARRIOTT memorial concert 2001 – חדש בניילון : The Family Values אוסף של להקות רוק , ניו מאטל וניו בריד כמו Stone Temple Pilots , Staind , Linking Park , Static –X , Deadsy Deep Blue Something – Home - כולל את השיר- Breakfast At Tiffany's Deep Blue Something – Byzantium - הדיסק השני של ההרכב Mediaeval Baebes – Undrencide - הרכב פולק Lisa Stansfield – Face Up Natalie Imbruglia – White Lilies Island Britny Spears – Baby One More Time Hanson – Snowed In טיפה שרוט Enya – The Celts - איגי וקסמן – בעדינות למעוניינים ניתן ליצור איתי קשר במסרים או במייל [email protected]

cold as ice

New member
../images/Emo124.gifדחוף דחוף!../images/Emo124.gif

מחפש 2 דיסקים של טקסס: southside , ricks road ממש ממש דחוף לי! בבקשה מי שיש לו-שישלח מסר! תודה מראש!

daniel9977

New member
מחפש תקליטון ביטלס ישראלי.....

חברי פורום יקרים שלום רב, אני מחפש תקליטון של הביטלס שיצא בישראל בסוף שנות ה-60. מדובר ב-ep המכיל ארבעה שירים: 1. paperback writer 2. the word 3. rain 4. nowhere man אני מחפש את התקליטון הזה על לייבל תפוח בלבד (אך ורק לייבל תפוח. לא לייבל אחר). צירפתי תמונה לדוג' של התקליטון המבוקש עם הלייבל המבוקש. אם אין לכם את העטיפה, לא נורא! אני מוכן לקנות/להחליף אתכם את התקליטון בלבד. אין לי צורך בעטיפה אם אין לכם אותה. אם יש לכם את התקליטון הזה בבית, אשמח לקנות מכם או להחליף אתכם בתקליטים שונים שברשותי. ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל: 0523239388 או 035220607

DANGOLDE

New member
קווין

יש לי את רוב תקליטי קווין כולל פלאש גורדון !!! במצב מצויין. מה יש לך להציע לי ? דן

cold as ice

New member
מחפש כמה של אלאניס מוריסט

מחפש את לא משנה איזו גירסה (רגילה/אקוסטית)- Jagged little pill So called chaos MTV unpluged תודה מראש!

HooK

New member
אוסף תקליטים למכירה...

גם בחלקים ממנו... (מתעניינים לפנות במסרים...) אלבומים ופסקולים RITCHIE BLACKMORE'S - RAINBOW SANTANA - MOONFLOWER (תקליט כפול) LEONARD COHEN - VARIOUS POSITIONS KEEPON MUSIC CHRIS DE BURGH - BEST MOVES ORGINAL SOUNDTRACK RECORDING - "McVICAR" ORGINAL SOUNDTRACK - "THE ROSE" BARCLAY JAMES HARVEST - TIME HONOURED GHOSTS GERRY RAFFERTY - CITY TO CITY ERIC CLAPTON - JUST ONE NIGHT (כפול) THE COSTELLO SHOW - KING OF AMERICA WHAM! - MAKE IT BIG STAGE - DANCING DAYS KATE BUSH - THE WHOLE STORY CHRIS REA - DANCING WITH STRANGERS BARBRA STREISAND - GUILTY PRETENDERS - THE SINGLES ABBA - SUPER TROUPER ABBA - THE VISITORS KIM CARNES - MISTAKEN IDENTITY ROD STEWART - TONIGHT IM YOURS PAUL YOUNG - NO PARLEZ TINA CHARLES - TINA SINGS FOREIGאER 4 THE STEVE MILLER BAND - ABRACADABRA U2 - RATTLE AND HUM (כפול) SMOKIE - BRIGHT LIGHTS & BACK ALLEYS ALPHAVILLE - FOREVER YOUNG NEIL YOUNG & CRAZY HORSE - RUST NEVER SLEEPS QUEEN - A NIGHT AT THE OPERA QUEEN - JAZZ (כפול) JIMI HENDRIX - THE CRY OF LOVE FRANCK POURCEL AND HIS ORCHESTRA - WESTERN JOHN LEE HOOKER - TANTALIZING WITH THE BLUES JON AND VANGELIS - THE FRIENDS OF MR. CAIRO "CHARIOTS OF FIRE" - ORGINAL SOUNDTRACK BY - VANGELIS DIRE STRAITS - LOVE OVER GOLD BOB DYLAN - GREATEST HITS BOB DYLAN - DESIRE PINK FLOYD - WISH YOU WERE HERE PINK FLOYD - THE WALL (כפול) ותקליט של הביטלס בהוצאה מיוחדת התקליט עליו מודפסת תמונה משתי צידיו (התקליט עצמו!- הויניל) אין לי את העטיפה אבל סביר להניח שהוא תקליט שווה ביותר ABBEY ROAD N.Y לא תקליט שחור רגיל... תקליטים ישראלים ואוספים שונים ------------------------------ אריאל זילבר - אריאל זילבר כולל חוברת שירים מיוחדת ומושקעת אריאל זילבר - בחברה להגנת הטבע 10'' LONG PLAY להקת הקליק - אימא אני לא רוצה להיגמל נענע - אוסף מספר אחת - שועל במנוסה כוורת בהופעה חיה - POOGY LIVE SUMMER 1984 החברים של נטאשה - הראשון הנשמות הטהורות - טעם של פעם פרסקי - כמה פעמים ספרת עד עשר אוסף - לקראת אירוויזיון 1981 עפרה חזה - חי ירדנה ארזי - אתה לי ארץ יהודית תמיר - יהודית תמיר ירדנה ארזי - נשמה צוענית להקת דרוז - דלתות סגורות - סינגל ריטה - ימי התום קורין אלאל - קורין אלאל אוסף- Rock Star אוסף - STOMP! עד 18 - מסיבת להיטים בעריכת אילן בן-שחר אוסף - Hits forever אוסף - DA DA DA אוסף - the best of blondie מצאתם משהו שמעניין אתכם ? כתבו לי במסרים....

HooK

New member
נמכרים מחר (עדכון רשימה)

הפינק פלוידים (שניהם) הבוב דילנים (שניהם Dire straits ג'ון לי הוקר שני התקליטים של קווין (יכול להיות שלילה באופרה ישאר) והג'ימי הנדריקס. מה נשאר ? RITCHIE BLACKMORE'S - RAINBOW SANTANA - MOONFLOWER (תקליט כפול) LEONARD COHEN - VARIOUS POSITIONS KEEPON MUSIC CHRIS DE BURGH - BEST MOVES ORGINAL SOUNDTRACK RECORDING - "McVICAR" ORGINAL SOUNDTRACK - "THE ROSE" BARCLAY JAMES HARVEST - TIME HONOURED GHOSTS GERRY RAFFERTY - CITY TO CITY ERIC CLAPTON - JUST ONE NIGHT (כפול) THE COSTELLO SHOW - KING OF AMERICA WHAM! - MAKE IT BIG STAGE - DANCING DAYS KATE BUSH - THE WHOLE STORY CHRIS REA - DANCING WITH STRANGERS BARBRA STREISAND - GUILTY PRETENDERS - THE SINGLES ABBA - SUPER TROUPER ABBA - THE VISITORS KIM CARNES - MISTAKEN IDENTITY ROD STEWART - TONIGHT IM YOURS PAUL YOUNG - NO PARLEZ TINA CHARLES - TINA SINGS FOREIGאER 4 THE STEVE MILLER BAND - ABRACADABRA U2 - RATTLE AND HUM (כפול) אחד מהם במצב לא משהו SMOKIE - BRIGHT LIGHTS & BACK ALLEYS ALPHAVILLE - FOREVER YOUNG NEIL YOUNG & CRAZY HORSE - RUST NEVER SLEEPS FRANCK POURCEL AND HIS ORCHESTRA - WESTERN JON AND VANGELIS - THE FRIENDS OF MR. CAIRO "CHARIOTS OF FIRE" - ORGINAL SOUNDTRACK BY - VANGELIS ותקליט של הביטלס בהוצאה מיוחדת התקליט עליו מודפסת תמונה משתי צידיו (התקליט עצמו!- הויניל) אין לי את העטיפה אבל סביר להניח שהוא תקליט שווה ביותר ABBEY ROAD N.Y לא תקליט שחור רגיל... (למרבה במחיר תמורתו) אריאל זילבר - אריאל זילבר כולל חוברת שירים מיוחדת ומושקעת אריאל זילבר - בחברה להגנת הטבע 10'' LONG PLAY להקת הקליק - אימא אני לא רוצה להיגמל נענע - אוסף מספר אחת - שועל במנוסה כוורת בהופעה חיה - POOGY LIVE SUMMER 1984 החברים של נטאשה - הראשון הנשמות הטהורות - טעם של פעם פרסקי - כמה פעמים ספרת עד עשר אוסף - לקראת אירוויזיון 1981 עפרה חזה - חי ירדנה ארזי - אתה לי ארץ יהודית תמיר - יהודית תמיר ירדנה ארזי - נשמה צוענית להקת דרוז - דלתות סגורות - סינגל ריטה - ימי התום קורין אלאל - קורין אלאל אוסף- Rock Star אוסף - STOMP! עד 18 - מסיבת להיטים בעריכת אילן בן-שחר אוסף - Hits forever אוסף - DA DA DA אוסף - the best of blondie (פעמיים*) ושחכתי ברשימה עוד תקליט נורא ישן עם נעימות משלושה מערבונים מוכרים הטוב הרע והמכוער וכאלה...

למעלה