קח-תן משהו לשמוע

Sheky

New member
האחים והאחיות - החיפושיות... מישהו?

אהלן, מחפש נואשות את הדיסק\קסטה\תקליט או כל דבר שמזכיר את זה של אלבום הילדים של "האחים והאחיות" - "החיפושיות"... אלבום מגניב כזה לילדים. אם מישהו ראה, שמע, ידע, מכיר שכן שמכיר חבר שאוכל סביח עם מישהו שיש לו את האלבום, אנא צרו איתי קשר... מעונין לקנות, אפילו בפורמוטים אל אמ פי 3 (בתשלום מין הסתם). יום טוב אנשים....

דנטל

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 131. דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים. לקניה, החלפה או מכירה סרטים אנא פנו ללוח פורום סרטי DVD. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

daniel9977

New member
האלבום The Beatles In Italy הישראלי

ברצוני להציע לכם את אחד מהתקליטים היקרים והנדירים ביותר שהודפסו אי פעם בישראל בכלל ולביטלס בפרט. מדובר בתקליט The Beatles In Italy שיצא בשנת 1965 בשלוש מדינות בלבד: איטליה, הולנד וישראל. רק בהדפסה הישראלית ניתן לראות על גבי העטיפה הקדמית את תמונת השמפניה היפייפיה והמפורסמת (בהדפסה האיטלקית וההולנדית תמונה זו נראתה רק על גבי העטיפה האחורית או הפנימית, אך בשום מצב לא על גבי העטיפה הקדמית!). התקליט האורגינלי והמקורי הישראלי יצא על גבי לייבל פרלופון צהוב יפייפיה ונדיר (תמונה של הלייבל להמחשה בלבד מצורפת. הדפסות מאוחרות יותר על גבי פרלופון כסף/שחור הרבה יותר שכיחות ופחות נדירות). כמו כן, העטיפה האורגינלית מנויילנת (אלמינציה) שלא כמו העטיפות המאוחרות שאינן מנויילנות (תמונה של העטיפה להמחשה בלבד מצורפת). כיום, קיימים בעולם לא יותר מכמה עשרות עותקים של התקליט הישראלי האורגינלי. אין ספק שלמצוא את התקליט הישראלי האורגינלי זו משימה כמעט בלתי אפשרית. העותק הישראלי האורגינלי שאני מציע לכם להחלפה/מכירה הוא יחיד במינו ונדיר פי כמה מכל עותק ישראלי אורגינלי אחר! הסיבה לכך היא ERROR שבטעות קיים בתקליט הספציפי שאני מציע. שימו לב: הלייבל של צד א`` הודבק בטעות על גבי צד ב`` ואילו הלייבל של צד ב`` הודבק בטעות על גבי צד א``! למי שלא הבין: התקליט מנגן את שירי צד א`` בזמן שהלייבל של אותו צד מראה את שירי צד ב`` ולחילופין. מדהים ונדיר בטירוף!!! העותק הזה הוא יחיד במינו! לא ידוע כיום על תקליט אורגינלי ישראלי נוסף של The Beatles In Italy הנושא את הטעות המדהימה הזו. הטעות כמובן קרתה במפעל הישראלי שהדפיס את התקליט. לא ניתן לדעת כמה תקליטים כאלה, עם טעות, הודפסו במפעל עד שגילו את העניין ותיקנו את הטעות. מה שבטוח, מעט מאוד כאלה קיימים אם בכלל.... בקיצור, החלטתי להעמיד את התקליט הנדיר הזה למכירה/החלפה. בתמורה לתקליט זה אני מעוניין לקבל את אחד מהתקליטים או התקליטונים הבאים: 1. חנטריש 3 ורבע - דני בן ישראל 2. כל אחד - פופיק ארנון 3. מלכת האמבטיה 4. תקליטון ישראלי (סינגל) של Deep Purple עם שני השירים: Kentucky Woman\We Can Work It Out 5. תקליטון ישראלי (סינגל) של הצ``רצ``ילים עם שני השירים: She``s A Woman\Sunshine Man 6. תקליטון (ep) של הביטלס עם ארבעה שירים: א. Paperback Writer ב. The Word ג. Rain ד. Nowhere Man אני מעוניין בתקליטון זה על לייבל תפוח בלבד!!! לא חשוב ארץ המוצא!!! כאמור, קיימת אופציה של מכירה. אני מוכן למכור לכל המרבה במחיר. העטיפה והתקליט במצב טוב מאוד! שימו לב: הבנאדם שיחליף איתי או יקנה ממני יזכה במתנה!!! עטיפה אורגינלית נדירה נוספת של The Beatles In Italy הישראלי (למען הסר ספק: המתנה כוללת רק עטיפה ללא תקליט!). כלומר, הבנאדם שיבצע איתי את העסקה יקבל שתי עטיפות ישראליות אורגינליות של The Beatles In Italy ותקליט ישראלי אורגינלי אחד של The Beatles In Italy. זהו זה...... לפרטים נוספים או להצעות החלפה/קניה ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל לאחד משני המספרים האלה: 035220607 או 0523239388 (התמונות להמחשה בלבד!!!) דניאל.

daniel9977

New member
יש ויש......

תקליט נחשב לנדיר לא רק בגלל הלייבל שלו. לייבל פרלופון צהוב אכן מעיד על כך שמדובר בתקליט אורגינלי, שיצא בזמן אמיתי. יש תקליטים עם לייבל צהוב שנחשבים לנדירים יותר ויש תקליטים עם לייבל צהוב שנחשבים לנדירים פחות. בעיני, The Beatles In Italy הישראלי הוא התקליט בעל הפרלופון הצהוב הנדיר והיקר ביותר שיצא בישראל.

daniel9977

New member
תיקון טעות!

לייבל פרלופון צהוב מעיד ברוב המקרים על תקליט אורגינלי. בדגש על המילים "ברוב המקרים". קיימות הדפסות חוזרות של תקליטים שיצאו על פרלופון צהוב. תלוי באיזו מדינה מדובר! בישראל, כל פרלופון צהוב הוא תקליט אורגינלי. בארצנו, לא יצאו הדפסות חוזרות על פרלופון צהוב.

daniel9977

New member
לא חיפשתי את זה הרבה זמן כי.......

כבר יש לי את זה המון זמן. אני מוכר כי יש לי כמה וכמה עותקים של התקליט.

^hunter^

New member
אני שואל כי

יש לי 2 תקליטונים של פרלפון צהוב.. twist and shout של הביטלס ו all my loving גם של הביטלס לא למכירה כמובן.

kupablo

New member
דיסקים למכירה

assaf amdursky - stereotypes -type B- (2000) - 29 Nis Man Alive - Open Surgery (2005) - 25 Nis Silverland - swimming upstream - 25 Nis poly ep16 - 20 Nis shakira - fijacion oral vol.1 (2005) -29 Nis james blunt - back to bedlam (2005) - 29 nis d'sound - doublehearted (2005) - 20 Nis מיקי שביב - בעירום - 20 שקל רוני - לא עוצרת - 20 שקל מיכה שטרית - שלהי קיץ - 20 שקל איסוף באזור תל אביב או חיפה או אפשרות לדואר. הנחה על כמות. פרטים במסרים.

clyps

New member
../images/Emo41.gifמחפשת../images/Emo41.gif

מחפשת אלבומים של קורין אלאל... (דיסקים) אז למי שיש אנא פנו אליי במסרים.. שיר
.

naudg

New member
דיסקים, DVD, וידאו למכירה...

חשוב להזכיר שהכל מקורי וכמו חדש!!! לגבי המחיר: דיסק בודד - 30 ש"ח 2 דיסקים - 50 ש"ח (אלבומים כפולים 50 ש"ח) וידאו/DVD בודד - 40 ש"ח 2 וידאו/DVD - ש"ח 70 דיסקים באנגלית: Celine Dion - Celine Dion 1992 Celine Dion - The Colour Of My Love Celine Dion - Live A Paris Celine Dion - Falling Into You Celine Dion - Let's Talk About Love Celine Dion - A New Day Has Come Celine Dion - One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits אלבום כפול Laura Pausini - From The Inside Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits Spice Girls - Spice Hanson - Middle Of Nowhere VA - The Best Of 95 VA - The Hits Album 1997 VA - Fresh Two דיסקים בספרדית: David Bisbal - Corazon Latino Elena Gadel - Es Por Ti סינגל דיסקים בעברית: כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים העונה הראשונה אביב גפן - המכתב היהודים - מציאות נפרדת היהודים - LIVE אלבום כפול היהודים - UNPLUGGED אלבום כפול עברי לידר - זה לא אותו דבר מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף+דיסק אקוסטי) אלבום כפול רמי קלינשטיין - האוסף ריטה ודודו פישר - הערב מחזמר דוד ד´אור - בגובה משתנה רינת גבאי - רגעים DVD: Celine Dion - The Colour Of My Love Concert Israel In The Eurovision - ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים וידיאו: ריטה - אהבה גודלה - ההופעה (וידיאו של ההופעה + חוברת תמונות + דיסק) פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני בדיבוב עברי

שלמונזה

New member
מחפשת אחרי תקליט ../images/Emo168.gif

של איגי דיין אם יש למישהו ורוצה למכור, רק תקליט - במחיר סביר כמובן. הצעות במסרים.

למעלה