קח-תן משהו לשמוע

דנטל

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 139. דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים. לקניה, החלפה או מכירה סרטים אנא פנו ללוח פורום סרטי DVD. הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. תודה ובהצלחה!

high k

New member
מחפשת דיסקים של P.J. Harvey

בזול, ועדיף למסירה באיזור חיפה.

high k

New member
אוסף ישראלי ופופ להמונים- למכירה../images/Emo41.gif

REACH UP- אוסף דאנס אוסף אחד על אחד- פורטיס, אמדורסקי, סחרוף, סיון שביט ועוד. שני הדיסקים של הספייס גירלס אקווה- אקוואריום סוליד הרמוני- סוליד הרמוני כל
ב20 שקלים

high k

New member
מטבח אקוסטי של נקמת הטרקטור

מטבח אקוסטי של נקמת הטרקטור למכירה ב25 שקלים.

duchamp

New member
חיסול אוסף: דיסקים חדשים ב-30 ש"ח

הדיסקים במצב חדש-נוצץ לחלוטין. מחיר גמיש למי שמעוניין בכל האוסף. אפשר לשלוח מסר, או להתקשר: 0546 294322 Beth Orton: Central Reservation Beth Orton: Trailer Park Bob Marley: Collection Breeders: Last Splash Blondie: Collection Gazzara: Grand Central Boogie Beastie Boys: Ill comunication Jamiroquai: The Return Of The Space Cowboy Jamiroquai: Emergency On Planet Earth The Charlatans: Some Friendly Tom Waits: SwordFishTrombones Beach Boys: Collection Jane's Addiction: Live The Roots: Things Fall Apart Nirvana: Unplugged in NYC Sonic Youth: Washing Machine Lemonheads: It's A Shame About Ray Jimi Hendrix: Ultimate Experience Iggy Pop: Lust For Life Iggy Pop: The Idiot The Fugees: The Score Mazzy Star: So Tonight That I might See אפשר לשלוח מסר, או להתקשר: 0546 294322

מחזות זמר בעברית ../images/Emo140.gif

שלום לכולם. האם ידוע לכם היכן (אם בכלל) ניתן להשיג מחזות זמר בגרסתם העברית על גבי דיסקים? אני מעוניינת כרגע בעיקר במחזמר הותיק "בוסתן ספרדי"- אבל לא בגרסא של שנות ה-70 (אותה יש לי), אלא בגרסא הנוכחית שרצה כבר כמה שנים בהבימה, בכיכובם של יעקב כהן וגלית גיאת. כמו כן המחזמר "יוסף וכותונת הפסים" שהועלה לפני מספר שנים בארץ, בכיכובו של שי זורניצר- האם ניתן להשיג את הדיסק? קלטת כבר יש לי. תודה מראש, לי

hadaryair1

New member
תקליטים

אני מחפש את אתקליט של עופרה חזה שירי מולדת ג זוהר ארגוב { יש לי רק את אלינור} יש לי הרבה תקליטים לאחלפה

קרוטה

New member
יאללה אנשים,קחו אותם ממני!../images/Emo92.gif

זקני צפת - תן לי שלגר זקני צפת - תן לי שלגר 2 משינה - שיא הרגש טיפקס - האחרון בעשירון התחתון נובמבר - הדליקי את הלילה (סינגל) (the roolling stones - out of tears (single pet shop boys - behaviour emma shapplin - carmine meo (simply red - fairground (single The Red Hot Chili Peppers - Abbey Road Ep The Red Hot Chili Peppers - One Hot Minute בלי החוברת The Red Hot Chili Peppers - By The Way The Red Hot Chili Peppers - Mother's Milk רק הדיסק red hot chili peppers - out in l.a. red hot chili peppers - red hot chili peppers הוצאה ראשונה red hot chili peppers - the uplift mofo party plan הוצאה ראשונה (sheryl crow - run, baby, run (single blind melon - soup green jelly - cereal killer soundtrack the the - burning blue soul וסינגל של drugstore

EyaL 2 3

New member
מחפש!

beck- sea chenge beck- guerolito Margo Guryanכל הדיסקים leonard cohen-כל הדיסקים למי ששמע /יודע/יש שיצור קשר במסרים

yael up

New member
היא התכוונה

שאת האדומים החריפים במידה היא עדיין אוהבת. נכון קרוטה?

קרוטה

New member
אכן כן

פשוט אוהבת פחות מפעם עדין יש לי כבוד אליהם, בכל זאת הלהקה הראשונה שקניתי דיסקים שלהם...

gebgeb

New member
מחפש כמה אלבומים ישראליים:

1) 'חצי צוחק' / זאב טנא 2) 'בתיאבון' / בתריי זוזיי 3) '360' / גלעד כהנא 4) 'The Promised Land' / גלעד כהנא 5) 'אלבום המצעדים' / יוסי בבליקי ניתן לפנות כאן, או ב-ICQ מספר 254791023.

שלמונזה

New member
בהצלחה עם בתיאבון ../images/Emo168.gif

הדיסק ממש אבל ממש נדיר!!!! לא יודעת לגבי השאר.

שלמונזה

New member
אין מצב!!! ../images/Emo168.gif

הדיסק הזה נדיר בטירוף!!!! של חברה ירושלמית שמצאה את הדיסק הזה בבאלנס בירושלים והיתה מאושרת עד אין קץ [מעריצת רם אוריון] אין מצב שיש בתו והיא לא ידעה. דיסק נדיר.

למעלה