קח-תן משהו לשמוע

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifקח-תן משהו לשמוע../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 143.
דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים.
לקניה, החלפה או מכירה סרטים אנא פנו ללוח פורום סרטי DVD.
הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה.

Erap

New member
תקליטי 80S וגל חדש למכירה

למכירה תקליטים: Sisters of Mercy - first and last and always Virgin Prunes - the moon looked down and laughed Depeche Mode - music for the masses Cure - standing on a beach - the singles Human league - greatest hits Police - every breath you take - the singles Camouflage - voices&images Siouxie And The Banshees - nocturne - live סה"כ יותר מ 70 תקליטים ועוד קצת דיסקים למכירה במחירים נוחים. מוכן גם להחליף ולקנות תקליטים מאותו הסגנון אפשר ליצור קשר בטלפון 03-6204231 כל יום (גם בסופ"ש) עד חצות או במייל [email protected] אני גר במרכז תל-אביב צחי.

daniel9977

New member
אני מחפש תקליט של ישראל גוריון

שלום לכולם, אני מחפש תקליט של ישראל גוריון. מצורפת תמונה של העטיפה הקדמית של התקליט. אם יש לכם אותו, אז אשמח לקנות מכם. ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל: 035220607 0523239388 תודה.

beky1

New member
למכירה דיסקים כחדשים../images/Emo143.gif

למכירה דיסקים (חדשים חלקם באריזה מקורית): OASIS - MORNING GLORY FOREIGNER - MR MOONLIGHT THE CHEMICAL BROTHERS - COME WITH US NINA SIMONE - JAZZ MASTERS 17 יוסף 4 - אוסף להיטים JOHN COLTRABE - COLTRANE FOR LOVERS DANCE MUSIC - REACH UP ELLA FITZGERALD & LOUISV ARMSTRONG שבתות וחגים - פסקול הסידרה קורין אלאל - הכחול של השמיים הבורגנים - פסקול הסידרה פסטיבל הים התיכון - אוסף עברי ולועזי בטברנה הים תיכונית - חלק ב' כוכב נולד 2 - הרגעים הגדולים פרטים במסרים

Macabre1

New member
למכירה תקליטים הבאים

W.A.S.P. - Inside the Electric Circus W.A.S.P. - Live...In the Raw Lawnmower Deth - Billy dead Kennedys -Plastic Surgery Disasters Pink Floyd - The Final Cut Black Sabbath - Mob Rules Black Sabbath - Live Evil Black Sabbath - Born Again כולם הוצאות ראשונות, כולם במצב מעולה, כולם עם בוקלטים וחלק בהוצאות מיוחדות של גייט פולדים אם רוצים משהו תפנו אלי באייסיקיו 138903709 או בהודעה פרטית או כאן או איך שבא לכם

למעלה