קח-תן משהו לשמוע

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifקח-תן משהו לשמוע../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 154. דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים. לקניה, החלפה או מכירה סרטים אנא פנו ללוח פורום סרטי DVD (קישור מופיע בצד שמאל). הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה!

naudg

New member
דיסקים, DVD, וידאו למכירה...

חשוב להזכיר שהכל מקורי וכמו חדש!!! לגבי המחיר: דיסק בודד - 30 ש"ח 2 דיסקים - 50 ש"ח (אלבומים כפולים 50 ש"ח) וידאו/DVD בודד - 40 ש"ח 2 וידאו/DVD - ש"ח 70 דיסקים באנגלית: Celine Dion - Celine Dion 1992 Celine Dion - The Colour Of My Love Celine Dion - Live A Paris Celine Dion - Falling Into You Celine Dion - Let's Talk About Love Celine Dion - A New Day Has Come Celine Dion - One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits אלבום כפול Laura Pausini - From The Inside Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits Spice Girls - Spice Hanson - Middle Of Nowhere VA - The Best Of 95 VA - The Hits Album 1997 VA - Fresh Two דיסקים בספרדית: David Bisbal - Corazon Latino Elena Gadel - Es Por Ti סינגל דיסקים בעברית: כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים העונה הראשונה אביב גפן - המכתב היהודים - מציאות נפרדת היהודים - LIVE אלבום כפול היהודים - UNPLUGGED אלבום כפול עברי לידר - זה לא אותו דבר מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף+דיסק אקוסטי) אלבום כפול רמי קלינשטיין - האוסף ריטה ודודו פישר - הערב מחזמר דוד ד´אור - בגובה משתנה רינת גבאי - רגעים DVD: Celine Dion - The Colour Of My Love Concert Israel In The Eurovision - ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים וידיאו: ריטה - אהבה גודלה - ההופעה (וידיאו של ההופעה + חוברת תמונות + דיסק) פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני בדיבוב עברי נגן MP3: שירי מימון - אלבום הבכורה

Assafoss

New member
מחפש חיים צינוביץ'

לא את השרוף, את הדיסק הקלאסי "קצת חום, קצת אהבה" אם למישהו יש או יודע איפה לעזאזל אפשר להשיג אותו, tphaddal

shukiman

New member
היום ראיתי אותו ב...

אוף דה רקורדס בדיזינגוף ליד הכיכר!!! יש לך מזל כי אני לא לקחתי אותו:)

למכירה

jennifer lopez‏/‏ on the 6 baby one more time בריטני ספירס/ ‏ ricky martin‏ ‏ האוסף העברי בתוך נייר עיתון אביב גפן/ לילות לבנים שירים שקרובים ללב``י רמי קלינשטיין והמועצה/ תפוחים ותמרים כל המעוניין באחד או יותר מהדיסקים נא לפנות במסרים ‏

freespirit23

New member
המון דיסקים למכירה בזול

למכירה דיסקים במצב מצויין (כחדשים) המחירים בין 20 שקלים לדיסק ו40 שקלים לדיסק כפול ניתן ליצור איתי קשר במסרים רשימת דיסקים למכירה Ecxoes- the best of pink floyd Linkin park-reanimation Manu chao-esperanza Is there anybody out there? The wall live-pink floyd (limited edition) Nelly furtado-whoa.nelly! Nirvana-the black collection Dire straits-money for nothing St. germain-tourist Sting-the best of Suzanne vega-the best of, tried and true Hevia-no man land Alanis morissette-jagged little pill אריק איינשטין-לקט Evanescence-fallen Aerosmith-o yeah! Ultimate hits Sean paul-dutty rock Vaya con dios-the best of Café del mar-volumen siete Café del mar-volumen ocho Linkin park-hybrid theory Bob Dylan-the best of volume 1 and 2 U2-pop The doors-music from the motion picture Roxette-greatest hits Red hot chili peppers-californication Guns and roses-use your illusion 2 Limp bizkit-chocolate starfish and the hot dog flavored water The best rap album in the world ever Dido-no angel Bond-born The beatles-1 Blink 182 The black eyedpeas-elephunk The prodigy-the rest the unreleased the last Coldplay-a rush of blood to the head Lenny kravitz-greatest hits Led zeppelin-remasters Bob marrley-legends Thievery corporation-the richest man in Babylon Saint germain-des pres café 3 Enigma-the greatest hits Cry of the celts Gipsy kings-greatest hits Tracy chapman The police-every breath you take Bob marley-soul almighty the formative years vol.1 Frank sinatra-my way the best of Eric clapton-unplugged Elvis-30 #1 hits Greenday-international superhits Gorrillaz-first albume Conjure one Magic voices Delerium-chimera Deanta-whisper of a secret Hendrix-experience Hendrix The corrs –unplugged הגשש החיוור-אוסף מרובע יהודה פוליקר-איך קוראים לאהבה שלי בועז שרעבי-את לי לילה גידי גוב-אין עוד יום הדורבנים-קובי אריק איינשטיין-לקט לילדים מאיר אריאל-מבחר יהודה פוליקר-הופעה חיה בקיסריה מוקי-שמע ישראל משינה-32 שירים בביצוע מקורי(דיסק כפול) גירפות-משוחח עם כיסא אריאל זילבר-בהופעה שלמה ארצי-צימאון טיפקס-כל הלהיטים מאיר אריאל-מודה אני

daniel9977

New member
תקליטון ביטלס נדיר במחיר הזדמנותי

שלום לכולם, ברשותי תקליטון אורגינלי נדיר של הביטלס שיצא בישראל ב-1967. מדובר ב-ep המכיל שלושה שירים: All You Need Is Love Baby You're A Rich Man Here, There And Everywhere שימו לב, כאמור מדובר בתקליטון אורגינלי שיצא בישראל ב-1967 עם לייבל פרלופון צהוב מקורי. זהו תקליטון ייחודי לישראל. באף מדינה אחרת בעולם לא יצא ep של הביטלס המכיל את שלושת השירים שלעיל. יתר על כן, תקליטון זה נושא מס' קטלוגי ייחודי לישראל: epoc 40023. לצערי, אין לי את העטיפה המקורית של התקליטון ולמען הסר ספק אני מדגיש כי אני מוכר את התקליטון הזה ללא עטיפה! מצב התקליטון איננו מזהיר, אך הוא עדיין בר שמיעה וניתן להינות ממנו. זאת ועוד, הרי שמדובר בתקליטון ייחודי ונדיר שלא נתקלים בו לעיתים קרובות. מחיר: 20 ש"ח בלבד! הזדמנות נהדרת לכל חובב ביטלס באשר הוא לקבל לידיו תקליטון ביטלס ישראלי אורגינלי נדיר במחיר מטורף לחלוטין! כל הקודם זוכה! ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל: 035220607 או 0523239388.

daniel9977

New member
למכירה תקליטון ביטלס ישראלי נדיר

שלום לכולם, למכירה הסינגל הראשון האורגינלי שיצא לביטלס בישראל בשנת 1964. מדובר בסינגל המקורי בהדפסתו הראשונה שיצאה בישראל על לייבל פרלופון צהוב. הסינגל מכיל כמובן שני שירים ואלו הם: צד א': A Hard Day's Night צד ב': Things We Said Today הסינגל יצא בישראל ב-64 ללא עטיפת תמונה אלא עם עטיפת חברה - עטיפה ישראלית של EMI. למען הסר ספק, אני מוכר את התקליטון עם עטיפת החברה המקורית!!! מצב התקליטון והעטיפה: מצב מצוין!!! מחיר: 100 ש"ח בלבד!!! הזדמנות נהדרת לכל חובבי הביטלס בארץ לרכוש תקליטון ביטלס ישראלי אורגינלי ונדיר שלא רואים בכל יום ובטח שלא במצב נהדר שכזה. כל הקודם זוכה!!! ניתן להתקשר לדניאל בכל שעה לאחד משני המספרים האלה: 035220607 או 0523239388.

duchamp

New member
חיסול דיסקים איכותיים (שווה לבדוק)

הדיסקים במצב חדש לחלוטין. 30 ש"ח לדיסק. מחיר גמיש למי שמעוניין בכל האוסף. אני גר באיזור ת"א. אפשר לשלוח מסר, או להתקשר: 0546 294322 Beth Orton: Central Reservation Beth Orton: Trailer Park Bob Marley: Collection Breeders: Last Splash Blondie: Collection Gazzara: Grand Central Boogie Beastie Boys: Ill comunication Jamiroquai: The Return Of The Space Cowboy Jamiroquai: Emergency On Planet Earth The Charlatans: Some Friendly Tom Waits: SwordFishTrombones Beach Boys: Collection Jane’s Addiction: Live The Roots: Things Fall Apart Nirvana: Unplugged in NYC Sonic Youth: Washing Machine Lemonheads: It’s A Shame About Ray Jimi Hendrix: Ultimate Experience Iggy Pop: Lust For Life Iggy Pop: The Idiot The Fugees: The Score Mazzy Star: So Tonight That I might See אפשר לשלוח מסר, או להתקשר: 0546 294322

kupablo

New member
דיסקים ישראלים

ארקדי דוכין - להרגיש - 25 שקלים אסף אמדורסקי - סטריאוטיפ טייפ בי - 35 שקלים אביב גפן - עם הזמן (סינגל + קליפ) - 15 שקל מסירה בת"א.

למעלה