קח-תן משהו לשמוע

דנטל

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 156. דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים. לקניה, החלפה או מכירה סרטים אנא פנו ללוח פורום סרטי DVD (קישור מופיע בצד שמאל). הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה!

מעונין לקנות סינגלים של ספייס גירלס

ובריטני ספירס. כל סינגל. מוכן לשלם הרבה. צרו קשר במסרים ותכתבו מה יש וגם דרך ליצור עימכם קשר..

high k

New member
תסתכל בשירשור הדיסקים הקודם,

בהודעה של yankiz19.

idanem

New member
אממ..מוכר את הדיסקים:

brandy - never say never backstreet boys - all i have to give (זה סינגל) now dance (הכי חדש! קיבלתי אותו ממש לפני שבועיים! במצב מצויין!) הברנדי ב-40 הבקסטריט בויז ב-20 והנאו דאנס ב-50 צרו קשר במסרים

daniel9977

New member
ביטלס למכירה!

שלום לכולם, ברצוני להציע לכם למכירה את אחד מהסינגלים הנדירים ביותר של הביטלס שנמכרו בארץ ואולי אפילו אפשר לומר שהוא הנדיר מכולם שאי פעם נמכר בארצנו הקטנטונת. מדובר בסינגל הישראלי האורגינלי שיצא ב-1969 ומכיל את שני הלהיטים האלה: 1. Something 2. Come Together מצורפת תמונה (להמחשה בלבד) של התקליטון האורגינלי בצירוף עטיפתו. לצערי, אין לי את העטיפה המדהימה הזו למכירה ולמען הסר ספק אני מדגיש כי אני מוכר אך ורק את התקליטון ללא העטיפה!!! אבל!!! עדיין מדובר בתקליטון ביטלס ישראלי אורגינלי נדיר מדרגה ראשונה. התקליטון במצב טוב מאוד! מדובר בתקליטון שנתקלים בו לעיתים רחוקות בלבד. לא בכל יום רואים אותו. התקליטון הזה נמכר לאחרונה ב-Ebay בחודש מאי 2005 והגיע למחיר מטורף של 670 דולר!!! הנה קישור לעמוד המכירה ב-Ebay שבו ניתן לראות שזהו אכן מחיר המכירה: http://www.popsike.com/php/detaildata.php?itemnr=4732487686 אם אתם רוצים להגיע ישירות לקישור זה, אז לחצו בבקשה כאן. מכיוון שאני מוכר את התקליטון בלבד, ללא העטיפה, אני מבקש תמורתו מחיר סמלי בלבד ותאמינו לי מדובר במחיר מציאה: 100 ש"ח בלבד! לכל חובבי הביטלס שמביניכם, יש לכם כעת הזדמנות נהדרת לרכוש את אחד מהתקליטונים הנדירים ביותר שיצאו לביטלס בארץ. יתר על כן, תקליטון זה מאוד מבוקש בקרב אספנים בחו"ל ואין ספק שהוא מהשורה הראשונה של הסינגלים המבוקשים באירופה. כל הקודם זוכה!!! ניתן להתקשר בכל שעה לדניאל לאחד משני המספרים האלה: 035220607 או 0523239388.

daniel9977

New member
האלבום Come The Day של The Seekers

למכירה אלבומם הנהדר Come The Day של הלהקה האוסטרלית הנהדרת The Seekers. מדובר בתקליט סטריאו (SCX 6093) בהוצאתו הבריטית האורגינלית מ-1966. התקליט על לייבל Columbia כחול יפייפה. התקליט והעטיפה במצב Near Mint, כלומר במצב מהמם כמעט כמו חדש (אחרי 40 שנה!). התקליט מגיע עם העטיפה הפנימית הבריטית האורגינלית השומרת על התקליט ועליה תמונות של תקליטים נוספים מאותה תקופה. לצד להיטים של The seekers כמו: Come The Day ו-Georgy Girl יש בתקליט עוד גרסאות כיסוי לשירים נהדרים מהתקופה: Yesterday, California Dreaming ו-Turn,Turn Turn. מצורפת תמונה של העטיפה הקדמית לצורך המחשה בלבד. מחיר מציאה: 50 ש"ח בלבד! כל הקודם זוכה. ניתן להתקשר לדניאל בכל שעה לאחד משני המספרים האלה: 035220607 או 0523239388.

D i m k a

New member
מחפש דיסקים בפורמט DVD-Audio

בעיקר רוק על סוגיו אבל אפשר גם דברים אחרים... מי שיש לו ומעוניין למכור שיצור קשר במייל: [email protected]

למעלה