קח-תן משהו לשמוע

דנטל

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 157. דיסקים, תקליטים, קלטות, למכירה, להחלפה או למסירה אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה זו, המתחדשת כאן בפורום כל שלושה ימים. לקניה, החלפה או מכירה סרטים אנא פנו ללוח פורום סרטי DVD (קישור מופיע בצד שמאל). הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - ימחקו. בהצלחה!

gryphon music

New member
BOX SETS מדהימים שלא נוגנו

פינק פלויד shine on -אריזה מפוארת המכילה 9 אלבומים + ספר בכריכה קשה+גלויות + סטנד שולחני לדיסקים שדפנותיהם יוצרות את המנסרה המפורסמת בחזית. 600 ש"ח מצב חדש לחלוטין HARVEST FESTIVAL-חמישה דיסקים של הלייבל האגדי שנקנה ע"י EMI .פינק פלויד,דיפ פארפל,רוי הארפר,מייקל צ'פמן,רוי ווד,סיד בארט,ELO,ברקלי ג'ימס הארווסט,קווין איירס.כולל ספר עם תצלומים נדירים על הלייבל והאמנים החתומים בו.מומלץ-300 שח ,מצב חדש לחלוטין LEGEND OF A MINDעוד פנינה לחובבי פסייח ופרוג.3 דיסקים מלאים מכול הטוב של הלייבל DERAM של DECCA .מודי בלוז,קראוון,ליזי הרזה,קאמל,אוויר חטוב,אבל כרגיל הסוכריות האמיתיות הן דווקא השמות הקטנים עם השירים הגדולים.120 שח בהמשך היום-קופסאות של קט סטיבנס,לנון והדלתות..... כל הקודם זוכה . אמנון "גריפון"}039509578 0547915775

rafikoosh

New member
מוכר דיסקים ותקליטים ישראלים נדירים

אני מוכר את הדיסקים של: - נעליים - נעליים + הסינגלה עם הקאוור לפולארויד של משינה - מלכת הפלקט - מלכת הפלקט אסף ארליך - טוקשואו - מוסה נחמיאס - חלומות ילדות (כולל את ההקלטה האחרונה של ענבל פרלמוטר ז"ל) - פורטיס - שוטר פושע והענק הלוחש - קרן הכט - הדיסק הראשון - רעש - תמימות - רעש - אני זה לא אתה - ג'וני שועלי - האיש של המסיבות - סדרני הדשא - רקוב - עופר בשן - לעוף כמו כן תקליטי ויניל: החלונות הגבוהים אחרית הימים הנשמות הטהורות שלום חנוך - בגלגול הזה אתי אנקרי - רואה לך בעיניים פורטיס - סיפורים מהקופסא פורטיסחרוף - 1900? ברי סחרוף - הכל או כלום כרמלה גרוס וגנר - פרח שחור משינה - מפלצות התהילה טאטו - חתוך תוכן החברים של נטאשה - החברים של נטאשה החברים של נטאשה - שינויים בהרגלי הצריחה ארקדי דוכין - רוצה ויהיה אורלי זילברשץ בנאי - הקברט של מירנדה טל גורדון - האלבום הראשון כנסיית השכל - דברים בלחש (סינגל [email protected]

רוק ישראלי ולועזי, תקליטים ודיסקים

המון תקליטים, דיסקים וסינגלים להחלפה או למכירה. יש פורטיס, סחרוף, משינה, שלמה ארצי, המכשפות, היהודים, הקיור, הסמיתס ועוד ועוד. מחפשים משהו מיוחד? תשלחו מייל: [email protected]

yamity1

New member
מחפש תקליטים של מוסיקה אלקטרונית

(טראנס,האוס,בריקביט וכו') משנת 99 עד היום במחיר זול ובמצב טוב נא ליצור קשר באימייל [email protected] תודה!

DANGOLDE

New member
קוקובלוף והיתושים +האשם תמיד

מחפש את קוקובלוף והיתושים וגם את האשם תמיד האים יש למישהו דן

Nushi1980

New member
את קוקו בלופ והיתושים

נראה לי ראיתי בתו השמיני בירושלים - חדש ולא יקר(בין 30 ל50) לא זוכרת בדיוק כמה זה עלה....

MyRace

New member
אני מחפש דיסק של "בייב " עם

השיר " כשתמי עוברת דירה.."

Nushi1980

New member
אווו

את בייב אפשר לקנות אצל אורי מור עצמו בהופעות, והיה אותו בתו עד לא מזמן(אני לא בטוחה שעדיין יש - שווה לבדוק), ונראה לי שגם בבית המוזיקה בירושלים...

gbfgbf

New member
מלחמת ששת הימים(תקליט כפול)

למכירה:מלחמת ששת הימים.כתבי קול ישראל וגלי צה"ל במערכה.לפרטים [email protected]

nirbaer

New member
אתה יכול בבקשה לסרוק

את העטיפה וגם את הדף הפנימי?

למעלה