קח-תן משהו לשמוע

פּלפּל

New member
../images/Emo79.gifקח-תן משהו לשמוע../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 161. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל. תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה של נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו(הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בנוגע לסרטים - פנו ללוח פורום סרטי DVD (קישור מופיע בצד שמאל). חג שמח!

logusus

New member
למכירה...

madonna- greatest hits volume 2 music you can dance geri halliwell- scream if you wanna go faster הדיסקים בין 35-50 וסינגל- bad girl madonna- 15 ש"ח כולם במצב מעולה

LuLuLu iT

New member
רטורית בהופעה

מחפשת בנרות את דיסק ההופעה של להקה רטורית, "רטורית בהופעה". אם מישהו יודע על איזושהי דרך להשיג אותו.. תודה רבה מראש.

meiravma

New member
היום הייתי ב"חוד המחט" וראיתי אותו

למיטב זכרוני. (ולא, אני לא סמויה של החנות.). חוד המחט נמצאת בכיכר מסריק בת"א, מס' 19 אאל"ט

אפצקרשת

New member
ונשאלת השאלה

למה אין חנות תקליטים בישראל, בניגוד לאלו שבחול, ששמה את הקטלוג שלה, כולל מחירים, ברשת?!

פּלפּל

New member
../images/Emo45.gif נשמח לראות קטלוג, או לפחות

את רשימת התקליטים החדשים/שבמבצע.

jester56

New member
מממ

מממ תנו לי קצת זמן בשמחה אפרסם את מה שיש לי בחנות (כל עוד פלפל לא משעה אותי)

datu

New member
פינק פלויד/ דילן/ הדלתות/ "הבוס"|די

שלום לכולם! מעוניין בסט המשולש של בוב דילן "ביוגרף", אם יש למישהו! יש אפשרות להחליף תמורת האוסף המשולש של ברוס ספרינגסטין (מהדורה מוגבלת, כולל דיסק בונוס) או הסט של הופעת "החומה" מתחילת שנות ה-80 (מהדורה מוגבלת בצורת ספר). שני הסטים חדשים. כמו-כן, מחפש את הבוקס-סט של פינק פלויד "shine on" והדלתות-complete" studio recordings". הצעות יתקבלו בברכה במסרים אישיים. תודה .

דיסקים וסינגלים למכירה../images/Emo9.gif

היי, חדשה כאן... יש לי כמה דיסקים וסינגלים שאני כבר לא שומעת [או שאף פעם לא שמעתי] שאני אשמח להעביר הלאה... הצעות מחיר ושאלות במסרים, בבקשה
דיסקים: Hanson - 3 Car Garage [נאבדה לי החוברת מילים] Hanson - Middle of Nowehere Five - Five Spice Girls - Spice [נאבדה לי החוברת מילים] Spice Girls - Spice World Geri Halliweel - Schizophonic Britney Spears - Baby One More Time Shania Twain - Come On Over Bush - Burning Sting - Brand New Day דודו טסה - בדיוק בזמן [חדש לגמרי!] Boys and Girls 2 - רשימת שירים תשלח למתעניינים Hit List '98 - רשימת שירים תשלח למתעניינים The Future Sounds of Helicon - Vol 6 - רשימת שירים תשלח למתעניינים
סינגלים: Spice Girls - Wannabe Spice Girls - Say You'll Be There Spice Girls - 2 Become 1 Spice Girls - Who Do You Think You Are / Mama Spice Girls - Too Much Spice Girls - Goodbye Geri Halliwell - Look At Me Melanie G/B - Word Up Hanson - Thinking of You Hanson - Weird Britney Spears - Baby One More Time Britney Spears - Sometimes Britney Spears - Crazy [the stop remix] Steps - Heartbeat/Tragedy Backstreet Boys - I Want It That Way שירי מימון - עד שתבין אותי

למעלה