קח-תן משהו לשמוע

דנטל

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' 170. קחו למשל המצאה יוצאת מן הכלל - תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק). בנוגע לסרטים - פנו ללוח פורום סרטי DVD (קישור מופיע בצד שמאל). בהצלחה!

ifat28

New member
יש לי את האוסף עטוף באריזתו

חדש לגמרי. את יכולה לשלוח לי מסר.

da1boy

New member
מחפש את המהדורה המיוחדת של

האלבום KID A של רדיוהד, נא לפנות אלי במסרים...

Luna Sphere

New member
קשה לי להאמין שמישהו מעוניין, אבל

יש לי דיסק של סינגל של LIBERTY X, הסינגל הוא JUST A LITTLE BIT. ואם כבר רשמתי הודעה- יש לי משהו שמציק לי כבר הרבה זמן.. למה אי אפשר להשיג בארץ סינגלים?

א ר י ק ל

New member
כי-

לא משתלם לייבא.בגלל אחוזי הקנייה הנמוכים. בארץ אף אחד (כמעט) לא מוכן לשלם 36 שקל או 40 על סינגל. חוץ ממני. מה שכן, יש יבוא סינגלים רק של בריטני ספירס ע"י אן אמ סי, זו החברה היחידה שעוד מביאה סינגלים ורק את שלה. פעם הד ארצי היו מביאים הרבה. כבר לא. וחבל. בארץ אין שוק של סינגלים.

datu

New member
אפשר למצוא סינגלים יד שנייה בת"א..

בחנות "חור בשחור" (ישראלי ולועזי).

booksforsale

New member
../images/Emo20.gif דיסקים בזול למכירה../images/Emo20.gif

Fugees - The Score Garbage - Garbage George Michael - Faith Madonna - Erotica Skunk Anansie - Paranoid & Sunburnt Oasis - What's the Story Morning Glory ריטה - תחנות בזמן כנסיית השכל - כנסיית השכל אפשר ליצור קשר במסרים.

beky1

New member
../images/Emo117.gif חם אש, דיסקים למכירה כחדשים

דיסקים כחדשים פרטים במסרים , למסירה אישית באזור השרון FOREIGNER - MR MOONLIGHT THE CHEMICAL BROTHERS - COME WITH US NINA SIMONE - JAZZ MASTERS 17 יוסף 4 - אוסף להיטים JOHN COLTRABE - COLTRANE FOR LOVERS DANCE MUSIC - REACH UP ELLA FITZGERALD & LOUISV ARMSTRONG שבתות וחגים - פסקול הסידרה קורין אלאל - הכחול של השמיים הבורגנים - פסקול הסידרה פסטיבל הים התיכון - אוסף עברי ולועזי בטברנה הים תיכונית - חלק ב' כוכב נולד 2 - הרגעים הגדולים

duchamp

New member
חיסול אוסף דיסקים

למכירה דיסקים חדשים, מהחשובים שיצאו בשנים האחרונות. 4 - ב-100. אני מאיזור ת"א, לפרטים אפשר לשלוח מסר. Mazzy Star - So Tonight That I Might See Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy Fugees - The Score The Strokes - Is This It The Doors - L.A Woman The Beach Boys - 20 Golden Greats David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street Bob Marley - Greatest Hits Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live Tom Waits - SwrordFishTrombones Beth Orton - Central Reservation Beth Orton - Trailer Park The Roots - Things Fall Apart Digable Planets - Blowout Comb Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert Blondie - Greatest Hits The Breeders - Last Splash Jimi Hendrix - The Ultimate Experience Iggy Pop - The Idiot Iggy Pop - Lust for Life The Lemonheads - It's s Shame About Ray Portishead - Portishead The Dandy Warhols-13 Tales from Urban Bohemia (2CDS,special edition!(

דיסקים למכירה

במצב מצויין: אייל גולן: ואני קורא לך, בלעדייך חמי רודנר: גאולה שלמה ארצי: אהבתיהם דנה ברגר: עד הקצה Bon jovi: 7800 fahrenheit

למעלה